Arkadaşlarımla büyüklerimle konuşa konuşa kadın milletine güvenmemeye başladım ben hiçbir şey yaşamadım fırsat olmadı (mühendislik) ot gibi hayat yaşadım shshshsbhshs 26 yaşında nişanlım bişeyler yaşamamış olmasına inanmıyorum anlatmıyo da sonuçta evlilik gibi büyük bir yükün altına giricem bu kriteri istemek ya da tercih edip etmemek benim hakkım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAyrılma sebebi sayılır. Bu açık açık ben sana güvenmiyorum doğruluğunu kanıtla der gibi olmuş. İlişkiye başlandıysa nişanlı olduysan zaten ortada güvenle alakalı bir sorun olmamalı. Geçmiş konusu ise geçmiş geçmişte kalmıştır varsa eğer eski sevgili vb. Anlatması gerekli değil de hani. Kişinin ilişki yaşayıp yaşamamış olması değil güzelliğini ve karakterini beğendiysen sorun yoktur. Geçmişle alakalı sadece ileride karşımıza çıkabilecek bir şey varsa söylenmeli örneğin bir çocuk veya yüz kızartıcı bir suç vb.
Sevgilinin huyu suyu güzelse anlaşıyorsanız daha ne olsun. Bakir bakirelik ülkemizde gereğinden fazla abartılıyor. p*rno izlemekte hatta yoldan geçen birini hayal ederek mastürbasyon yapmak bile bu kavramı bozuyor dinimizde bile var araştırma yapabilirsin. Sonuçta karşı cinsi çıplak görüp zevk alarak izleyip tatmin oluyoruz video da olsa bu da bakir bakireliği bozmakta illa fiziksel olarak ilişki olması şart değil bozulması için. İzlemeyen anca aseksüel veya bilgisayar İnternet erişimi olmayan hapis hayatı gibi yaşayan insanlardır. Zaten hapis hayatı gibi yaşayan inansın ister istemez psikolojik sorunları vardır oluşur muhtemelen baskı tehditle yaşıyordur.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu devirde evlilik pişmanlıktır düzgün insan yok denecek kadar çok ama çok az sana da denk gelir mi orası muamma test istiyorsun evet hakkındir peki erkekler için test var mı? Kadınların zarı var erkeğin neyi var? Varsa şayet öyle bir test senin önce gidip o testi yapıp karşı tarafa sunman sonrasinda karşıdan beklemen? Diyelim ki test sağlam çıktı sence o hareketten sonra o kadın seninle evlenir mi ya da bir erkege kadın yapsa aynı şeyi o erkek gider evlenir mi ikiside evlenmez güven kırılmış o ilişki tat vermez her duygunun yeri ayrıdır ama güven duygusu çok farklı senin serzenişini anlayabiliyorum benim çevremde bir erkeğin başına geldi;
Anlatayım da dinle biriyle tanışıyor flört aşamasında kız çok namuslu evlilik öncesi hiçbir şey yaşamaya yanaşmıyor cinsellik öpüşme dahi yok gel zaman git zaman evlilik günü geliyor her şey hazırlanmış düğün vs oluyor bitiyor bunlar odalarına çekiliyor bir bakıyor bakire degilbi deliye dönüyor neden benden gizledin neden beni kandırdın vs kavga gürültü kadında siz yaparken iyi de biz yapınca mi sorun bu lafı söylüyor sonrasında kadın da saldırı olmadığı halde panikle telefonunda yüklü olan kades uygulamasından basıyor butonu şansa bak gece bekçisi tam da onların sokağında 1 dk sürmüyor kapıya gelmesi böyle bir olay evliydi en son duyduğuma göre hala evli mi bilgim yok şu an başına bela aldı hayatı zehir oldu neyse
Toparlamak gerekirse konuyu su testisi su yolunda kırılır diye bir söz vardır o erkek vakti zamanında çok kadınlarla yatıp kalktı bekarken erkek milleti yapar ama kadın milleti yapamaz zihniyeti var o kadın o lafı söylemiş o konuda haklı ama gizlemesi en büyük ş... sizlik bir erkek her b*k* yiyip namuslu kadın isteyemez aynı şekil kadın da isteyemez ve son olarak,
Eskiden 10 erkekden 9 u aldatıyorsa 10 kadından 1 i aldatiyordu o zaman dan beri erkek milleti ş... sizdi ama o zaman ki kadının bir duruşu vardı aldatsa da ihanet görsede kendine saygısı vardı duruşu vardı aldatmaya aldatma ile karşılık vermezdi ( adam olanlari erkek milletine karistirmiyorum konunun dışında onlar )
Ama bu devirde tam tersi oldu kadınlar iyice yoldan çıkmış cinsellik yaşama yaşı ortaokul yaşlarında kafayı yememek istiyorsan evlenme cidden evlenme mahrum kalacağın 2 şey olur evlenmezsen biri cinsellik iki sevme ve sevilme duyguları varsın olmasın dünya bu iki şey üzerine kurulmadi 🙂10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılBaşta kabul etmeyecektin yapacaktın ama şimdi kolundan tutup doktora kendin gotureceksin inanmiyacaksin zaten bu bozuk turk kizina inanilmaz herhalti yiyorlar sonra kendilerini kakalamak icin kırk takla atiyorlar kizlik zarini bekaret sanip vajinasina dokundurmuyor geri tarafinda elletmedigi yer kalmiyor daha vucudundaki duran şeyi bilmiyorlar sonuna kadar aen haklisin yourmlara baktim da kadin sovunuculari bozuklari atlamislar ama kendileri de bozuk evli erkeklerin altinda gezmeyi de iyi bilirler ama kadin savunuculara bu adam bir kadinla evli demezler ona gelince budaki bozuklara bakma sen türk kızlarının kanı mayası bozuk sen sonuna kadar haklısın kızla tekrar konuş herhalti yiyip yiyipte kendini sana kakalamayaz bu gizli de kalmaz eninde sonunda ortaya çıkar o zaman ne halt yiyecek iliski de güven sadakat olacak yalan olmayacak o zaman o iliski olmaz en kucuk yalan bile iliskiyi bitirir sen kimseye bakma sen haklısın herhaltı yemiş kızı kabul etmek zorunda degilsin böyle bir şey yok o... bu cıkcık saldırmışta işte o... bu cıkcık bunlar 250 gram ammlarına tenekeyi baglayıp gezdirecen meydan meydan kafanda soru işareti kalmasın onunla konuş sonra pişman olursun zaten bu gizli kalmaz eninde sonunda çıkar daha kötü olur sen ona güvenmek zorunda değilsin
00 Yorumla
+1 yılArtık lütfen Herkes bu kafayı yıkabilirmi benden önce bir şeyler yaşamış olabilir yaşadıysa yaşadın yani bu çok büyük bir sorun değil ki ya Suçunu kabul etmek lazım ki herkesin bir geçmişi var geçmişinde bir şeyler yapmış yani Ama gerçekten karşı taraftan test istemek çok büyük ayıp onu baştan söyleyeyim
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
66
Cevap
44Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır yok ne testi bu ayrıca. Siz hayatı yaşamadım diyerek bir savunma mekanizması geliştirip karşınızdaki insanı yolun yarısına kadar getirmişsiniz ama?
Madem en başından bunu düşünüp konuşma yapsaydınız? Elin bi başka eli dahi tuttuysa ben yokum deseydiniz?107 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle katılıyorum
- +1 yıl
şu an seni ayakta alkışlıyorum. Harika yorum.
- +1 yıl
- +1 yıl
@TauredKraliçesi teşekkür ederim 🙏💫
- +1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılAsla böyle bir hakkın yok kendinde bu hakkı nasıl buluyorsun senin borseyler yaşamamış olman başkasının yapamayacağı anlamına gelmez kaldı ki onu kaybettin başkasını buldun hadi diyelim bakire seninle evlendikten sonra kötü şeyler yaptı bunu nasıl. karsilayacaksin senin ruhun bile duymaz kadin isterse yapar kardeşim böyle milattan kalmis geri düşüncelerle kendini yorma mühim olan kadının seninle olduktan sonra seni aldatmamasi
İsin özü senin böyle bir hakkın yok şüphen varsa da birlikteliği bitir daha iyi asla böyle olaylara girme00 Yorumla
+1 yılSana önerim: yaşasa da yaşamasa da sorun değil. Onun geçmişi, geçmişte kalmalı. Eğer yalan söylüyorsa sana, o zaman haklısında. Test istemekte ayıp olur. Bu sefer "sen bana güvenmiyorsun" diyerek, büyük sorun çıkar. Seviyorsan devam et. Bu kafa karışıklığı seni tüketmeden, kendine bir yol çiz. Bazı insanlar bir şeyler yaşamamış olabilir. Sonuç olarak artık herkes bir şeyler yaşıyor. Böyle düşün birde..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim hiç sevgilim olmadı elini tuttuğum biri bile almadi çok asık olsam bile nisanlim benden boyle bir sey istese ayrılırım.2022 deyiz muhendislik okumuşsun birde bu kafayla nasıl kazandın. Tıbben kızlız zari hiç olmayan var onu bilemezsin cahil misin nesin sonra her şeyi yasayip kızlik zarini diktirenler var aslinda senin gibilerine umarim oyle kizlar deng gelir ne de olsa istediginiz tek şey bir iki damla kan değil mi sizin amaciniz ahlak edep ya da sevgilinin sadece sana ozel olmasi degil sizinki psikoloji bozukluğu. size ya diktiren ya da her seyi yuzeysel yasayan kizlar denk gelmesi lazım bu kadarda cahil olunmaz ki
038 Yorumla- +1 yıl
Yioo test istemsi saçma ama kendi gibi birini istemezsi doğru. Bacak arasına bakan ahlaka , edebe bakmıyor mu? :d Böyle diyen kızlar sevdikleri için parası olmayan adamlar evlenir mi acaba csfsfs
Cevap sahibi+1 yıl@srkyasin hiçbir sey yasamamis birini isteyebilir ben ona bir sey demiyorum ama en basindan konusmaliydi bunu artik nisanlankis nisandan sonra kiz nede olsa ayrilamaz aileler tanısti is ciddiye bindi falan die gercek yuzunu simdi gosteriyor. Ve bu kadar cahil olunmaz 2022 deyiz hic mi okumuyor bu bu tıbbi bir sey cahilligin bu kadarida olmaz boyle biri zaten evlenince esine yine guvenmez hep tetikte gezer huzursuz eder yani kuruntulu takintıli
Cevap sahibi+1 yıl@_BombacıMülayim_ evet evlenirim çok zengin ya da cok yakısıklı olup beni seven ya da sevgili olmak isteyende oldu ben kabul etmedim 2 3 gunluk bie iliski istemiyorum cunku ve sevmedigim birinide istemiyorum. Zaten bende dedim ki hicbir sey yasamamis birini isteyebilir evlenecegi kisinin gecmisinide merak eder kim olsa eder ama bu soruyu soranin zihniyeti kotu amacı baska. Her seyi yasayıp bakire olanlar var ama hicbir sey yasamayip kızliķ zari olmayan ya da sadece dogumda yirtilan var cahillige gerek yok ki hangi devirdeyiz zaten bir sey yasamayan kız belli olur tavirlarindan
Cevap sahibi+1 yıl@srkyasin Ayrıca bende muhendislik okuyorum hiçte boyle değil muhendisler çok çapkın ot gibi yasamıyorlar. yani yasadigi hayattan pismanlik duyup kiza saldirmasi saçma bir tercihir bu bende oyle gezip tozmadim hiç gitsem en iyi yerlere gidebilirdim ama kendin tercih etmedim
- +1 yıl
Hiç parası olamayan birimi diyorum kendi karnını zor doyuran? :d Her şeyi yaşayıp nasıl bakire oluyor csfsf Test yanlış zaten bir şey öğrenemezsin ondan. Ha soran arkadaşa hak vermiyor değilim yalan söyleyen kız çok. Ben de güvenmiyorum açıkçası ama iş resmileşmeden her şeyini araştırır didik didik ederim. Bize başka yol bırakmıyorlar.
Cevap sahibi+1 yıl@srkyasin hepsi kari kız düskunu ben asla bir muhendisle evlenmeyi dusunmuyorum sahsen
Cevap sahibi+1 yıl@_BombacıMülayim_ Niye beni dovecek gibi konusuyorsun sakin ol once bir sanki boyle karsimdasinda bağırıyormuşsun gibi hissediyorum. Ben hiç parasi olmayan biri vs demedim ki yani sırf zengin parasi var diye ya da çok yakışıkli diye birini tercih etmek dedim ermedimde dedim. Ne kadar kazandığı onemli değil miktari onemli değil ama hiç çalısmayıp yatıyorsa ya da çok kazanıp onu 1 gecede yiyorsa ya da iste boş gereksiz seylere butun parasini yatiriyorsa oyle birinide istemem dedim. Niye her seyi yanlıs ters anliyorsun anlamadım belliki birileri seni kızdırmiş zamaninda ama bunu baska inanlara yansıtman doğru değil
Cevap sahibi+1 yıl@srkyasin yani gezdiģin mekanlae onemli sahile sakin bir yere gider tarihi yerlere gider muzelere gider arkadaslariyla cay bahcesine kafelere gider onlar ayri ama barlara pavyonlara giden biriyle alkol kullanan biriyle evlenmem sahsen oyle birini istemem
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Farklı dünyalar da yaşıyoruz demek ki :D
Cevap sahibi+1 yıl@_BombacıMülayim_ ya saçmalama ben oyle bir sey demedim sen çarpıtıyorsu . kemal sunal koyupta bu kadar sinirli olmak niye anlamadim. Ben o zihniyetteki cahillere dedim amac orada farklı nesine uyuz oldun gayet haklıyım sen yanlış anlamak istiyorsun. Yine diyorum bir sey yasamamis birini isteyebilir ama gel test yapiralim demek ne demek boyle dusunen biri takintilidir yani surekli her zaman suphe duyar durur çekilmez
Cevap sahibi+1 yıl@_BombacıMülayim_ ayrıca bütun kadinlarda paragoz değil oyle kadinlara yuz vermeyin oda sizin sucunuz zaten sizi değil paranızi seven birini niye hayatiniza aliyorsunuz
- +1 yıl
Kadınların çoğu paragözdür bunu inkar etmek de ne bilm
Cevap sahibi+1 yıl@_BombacıMülayim_ sen bence anlamiyorsun niye yanlıs anliyorsun anlamadim tamam bende kimseye guvenemem kolay kolay ama seninkide biraz abarti gibi
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl@_BombacıMülayim_ Ben değilim. Kötü kadınlara asık olup takinti yapıp herkesi oyle gormeniz yanlış. Yanu belliki binden kazık yemişsin ve herkes oyleymis gibi yaklasıyorsun ona bakarsan ne kotu erkeklerde var ama iyi olanlarda var bu tarz seylerin cinsiyetle alakası yok yi butun erkekler cani değil butun kadinlarda melek degil toplumda medya oyleymis gibu bir algı yapıyor herkesin psikolojisi bozuldu erkekler kadinlardan kadinlar erjeklerden bıkti yani evdeki insanlari birbirine dusurduler. cok eskisen din ırk ayrımi sagci solcu bilmem ne simdide bunu çıkarttilar herkes kafayi yedi
Cevap sahibi+1 yıl@_BombacıMülayim_ Bak anlamiyorsun geçmise bakmasi değil sorun ya . sadece kadınlar mı paraya tapıyor suc sizde oyle kadinlara para yedirmeyin enayi gibi
- +1 yıl
Kimseden kazık yemedim , öyle birine aşık da olamadım :D Soruya yönelik yorum yaptım kadınlara obje olarak bakılmasını hoş görmedim. Anlaşamıyoruz bana göre benim dedilerm doğru siz göre sizin dedikleriniz. Tamamdır.
Cevap sahibi+1 yıl@_BombacıMülayim_ Geçmişe bakmasi sorun değil sen sunu anlamiyorsun tıbbi bir gercek var hani bunu kesin bilemezsin diyorum. Şimdi biriyle evlense kızlık zarı olmasa kadıni beni aldatti diye terkeder bu zihniyet yanlıs onu diyorum tıbbı bir sey bu Allah oyle yaratmıs. o kadinada yazik evlenip bosanip hayatina devsm etmesi zor olur birde kendi ayaklari uzerinde duramiyorsa ailesi cevre toplum anladin mi bunlar diyorum. Yoksa bende gecmiste bir sey yasayan birini istemem cunku insan unutamaz ama buyuk de konusmak istemiyorum ne olur ne biter hayat belli olmaz yalanda soyleyebilir erkek yalan soylese anlayamazsin banada hic sevgilin olmadi diyen cok erkek oluyor ama ne kadar dogru bilinmez onu soyluyorum. Evlenecegin kisinin gecmisini onemse onemseme bu seni ilgilendirir ona sozum yok sadece her seyi ters anlamani anlamadim dövucek gibi konustun ilk basta mesajda hissettim bunu yani mecazi anlamda dovecek gibi sinirlendin falan ama benzer seyleri soyledik zaten sen ters anldın
- +1 yıl
Ters anladım defalarca anlattım olmadı senin de onlar gibi düşümdüğünü düşündüm o yüzden yorum yaptım. Sözüm ona bekarete bakan erkeklere laf atan kızlar. Fukara erkeğin yüzüne bakmıyor dedim. Sen öyle değilsen üstüne alınma dedim. Ama kızların çoğu öyle yapacak bir şey yok. Anlatbildim umarım
Cevap sahibi+1 yıl@_BombacıMülayim_ evet ama ben yazdım ki gecmisini onemsemesi olabilir diye ama onun zihniyeti baska. Ya biriyle evleniyorsun tabiki gecmis insani olusurur onemlidir ama iste soyledigim gibi gerisi. Tamam özür dilerim senide yordum biraz anlamadım şu an anladım yani
- +1 yıl
Estağfurullah özürlük bir durum yok ben de başta yanlış anladım olur öyle
Cevap sahibi+1 yıl@_BombacıMülayim_ olsun içimden geldi bende sey konustum biraz yani birini kirmai ya da saygısizlık yapmak istemem ama bazen farketmeden oluyor
- +1 yıl
Yioo ters bi konuşman olamadı sorun değil
Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı. Anlatmak zorunda değil, seni de ilgilendirmez. Test diye de bir şey yokmuş knk bu arada. Araştırırsan doktorların kadının bakire olup olmadığını muayene de dahil olmak üzere anlayamıyormuş. Ayrıca böyle bir derdin vardı da nişanlanana kadar niye bahsini açmadın? Ot gibi yaşadığın da belli başkalarının lafına bakıp nişanlına güvenmemek de ayrı bir saçmalık. Kızın yerinde olsam basardım tekmeyi.
10 YorumlaÇüş diyorum başka da bir şey demiyorum. Birbirinize zarar vermemek için ikinizde en fazla kan testi yaptırabilirsiniz. Ki doğru olanı da budur. Aids, hepatit, hpv, frengi gibi.. Zaten evlilik öncesi de zorunlu sanırım. Geriye kalan hiç bir şeye hakkın yok.
10 Yorumla
+1 yılMadem güvenmiyorsun neden evleniyorsun ki? Ayrıca kadını değerlendirdiğin kritere bak sen onun kalbini, karakterini sevsen böyle bir şey düşünmezsin bile demek ki sadece bedenini sevmişsin.
Erkeklerin yorumları da şaşırttı ne yalan söyleyeyim tebriks beyler. 🌸04 Yorumla- +1 yıl
Yorumun çok saçma bu arada, kalbini sevsen yani bekaretini kaybetmiş olması kızın önemli değil ha?
Siz kızlar neden böylesiniz anlamıyorum yani siz istediğinizle çıkın istediğiniz eli tutun ama sırf kız olduğunuz için ilişkide kalbe bakılır dediğinizde toplum siz alttan alıyo, böyle bişey mümkün değil - +1 yıl
Bedeni kirli kadınla evlenilir mı peki?
- +1 yıl
@Mizojinist03 evlenilir iş kafada bitiyor ayrıca bedeni kirli erkekle evlenip farkında olmayan ve mutlu olmaya devam eden binlerce kadın var, takıntılarınızı bırakın
- +1 yıl
Bitmez işte öyle kolay değil
+1 yılDoğru söylüyorsun ama sana birsey diyeceğim kırmakta haklısın. senden öncesi oncedeydi. onemli olan bundan sonrasına sen mutlumusun seni mutlu ediyormu ona bak. bakire olup olmaması seni tatmin etmeyecek yarın ayrılık olunca o sana bakaret hasabini sarsa ne yapacaksın. bence buna takılma ilk olmasaydı son erkeği olabilirsin. ama onu kırmadan yapabileceksiniz yap. riski olan bu konu
00 Yorumlayok daha neler bu nasil yobaz bir dusunce benim nisanlim boyle bir test istiycek bende tamam deyip kabul etcem ne igrenclik ya sen neyle itham ediyorsun biliyor musun sen evlenmeden bunu yap evlenince kesin aldatilirsin gerci kim kabul eder boyle birseyi orasida malun ya
01 Yorumla- +1 yıl
Bakire olmayan kadin tabi ki kabul edemez
Sadece şunu diyorum bana bunu soran adamla sorması diyorum bak beni hastaneye götürmeden yüzüğü suratına fırlatırdım. Senin bunu sorman elbetteki hakkın , kızda sorabilir ama yapmadım veya yaptım demeside sadece ağzından çıkan tek kelimeye bakar zaten yalan söylüyorsa çıkar ortaya ama geçmiş değil gelecek önemli sana seninleyken söylediği yalanlarla ancak sana haksızlık yapabilir onun dışında seninde ona karşı sınır çizgilerin var, geçmişini sorgulayamazsın.
013 Yorumla- +1 yıl
Geçmişi temiz biri gönül rahatlığıyla temiz olduğunu kanıtlar zaten
- +1 yıl
Yok nadir de olsa var geçmişi temiz olanlar
- +1 yıl
Geçmişini anlat diyince belki yalan söyleyecek? Test gerekli bence
- +1 yıl
Karakteri düzgün olanın geçmişi de düzgün olur
- +1 yıl
İşte diyorum ya onun orada yalan söylediğinde adama haksızlık asıl o zaman olacak ben buyum kardeşim sanada yalan söylemiyorum yarın birgün başkasından duyup canımı yakmasındansa bilip kabul edersen evlenelim aksi takdirde seninle beni bu şekilde birdaha olmayacağıma söz verieken düşüncen nedir diye soracak adama oda bu lekşlde ya kabul eder devam ederler ya da kıza yol verir kızda önüne onu o Şekilde kabul edecek sevecek birisiyle evlenir
- +1 yıl
Ayn zaten bana göre geçmişden bahsetmeyen zoruna giden biri kirlidir
- +1 yıl
Ama kabul edip ilerde döneklik yapan erkeğede adam demem. Bütün suçu kızda arayan erkeklere ayar oluyorum gidip geleceğini yakıpta temiz kız isteyen erkeklerede emin ol bu mübah. Oda aynı şekilde başka adamın geleceğini karısını kirletiyor. Çoğu zaman acımıyorum bu erkeklere ettiklerini bulsunlar böyle yapanlarda amin
- +1 yıl
Haklisin geçmişi kirli birine geçmişi kirli birisi nasip olsun
- +1 yıl
Bende bunu diyorum işte anlatmayan birisi de temiz değildir
Sen birseyler yasadiysan nisanlinin birseyler yasamasi olmasi seni rahatsiz etmemeli fakat yasamadiysan hakkin var yasamamiz birisini istemek. Ama sevgi veya iliski bir zar üzeri kurulmuyor. Gecmisinde birsey yasayip ama seninle süper anlasan birisinimi yoksa zari olan ama onun kadar anlasmadigin biriylemi birlikde olmak istersin. Zari evlilikden sonra patlattin e ne oluyor rahata felanmi eriyorsunuz ilk patlatan olunca? Nedir bu takintizni anlamiyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Birde hangi yilda yasiyoruz pardonda dagdan felanmi geldin? Ve güvenmiyorsan neden Nisan asamasina kadar getirdin magdem cocuk oyuncagimi aileler karisdi Nisan takildi basdan güvenmiyorsan dicektin kardesim cocukmusun sen kiz senden iyisini hak ediyor. Sigirsin baska birsey degilsin.
+1 yılSen nişanlını değil iki bacak arasını önemsiyorsun. Test isteyecek kadar güvenin yoksa evlenme. Ayrıca bakire olup da sadece sevişmişse nasıl anlayacaklar? Sen nişanlını sevmiyorsun. Tez elden ayrıl da kızın başını yakma. Kız da kendini gerçek seven bi adamla evlensin
00 Yorumla
+1 yılDayı az biraz mantıklı düşün. Kendine hak gördüğün şey, karşındakine haksızlık. Eee senin yaşamadığın ne belli? Lütfen biraz aşın bunları nişanlanana kadar aklın nerredeydi? Düşünceniz çok kötü ilişki yaşamamış kadın isteme hakkınız var, kadına saygısızlık yapma, test isteme hakkınız yok.
00 YorumlaGüvenmiyorsan hiç evlenme derim. Çünkü diyelim ki gerçekten bakire ve evlendiniz. Seni aldatsa nasıl anlayacaksın. Artık bakire de değil. Neyin testini yaptıracaksın yani? Kaldı ki senin hiç bir şey yaşamadığına dair bi delilin var mı? O senin sözünr güveniyorsa sen de onun sözüne güveneceksin.
00 Yorumla
+1 yılBu ilişkideki asıl sorun nişanlına güvenmemen bence istemeye tabiki hakkın var ama istedikten sonra bakire olsa bile seni terketmeye de onun hakkı var hemde belki yüz kişiyle sevişti ama bakire testte bunun sonucu çıkar mı? Ya etrafın gazına çok geliyorsun ya nişanlına güvenmiyorsun ki ilkiyse kıza yazık ikinciyse sana yazık
00 Yorumla
+1 yılSiz erkekleri bazen anlamıyorum. Ne yani 10 erkekle sevişmiş olsa ama bakire çıksa senin gözünde masum mu olacak nişanlın? Masumiyeti bekarete bağlıyorsan eğer boşuna okumuşsun mühendis olmuşsun. Sana ne diyorsa ona inanmadığın sürece mutlu olamazsın. Bakire çıkmazsa devam edip etmemek sana kalmış. Ama böyle bi test istemeye hakkın yok.
00 Yorumla
+1 yılSiz tanışırken ne konuşuyorsun? Ayrıca bakirelik zardan ibaret değildir. Bakire olup oral anal yapmış olabilir. Hiç geçmişini sormadın mı nişan olmadan evlenirken ne konuşuyorsunuz? Madem önemsiyorsun anlatmayan biriyle neden nişan yapıyorsun? Gerçekten anlamsız.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen kadın olsaydım, bekaret kontrolünü hakaret sayar, bunu isteyen erkeğe "s.. tir lan sana hesap mı vereceğim, . mımın bekçisi misin?" deyip totosuna tekmeyi basardım. Terbiyesiz şuursuza bak, test isteyecekmiş!!!
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir arkadasim var kapali okulunda isinde guzunde gorsen cicek gibi. Gozumun onunde biriyle yiyisip odaya gittiler ve arkadan iliskiye girdiler. Her neyse birkac ay sonra biriyle tanisti ve kimsenin elini bile tutmadigini soyledi. Cocuk hic sevgilisi olmadigini dusunuyordu. Diyecegim o ki bakire bile olsa ne yaptigini bilemezsin. Nisanlina guvenmeyi tercih etmelisin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim fikrime göre sadece sor eğer yalan söylüyorsa boşanırsın ama bunu neden ilk başta sormadın ki ben evlenecek olsam ilk başta şunu sorardım daha önce sevgilin ya da flörtün veya hiç bir ilişkin oldu mu derdim olduysa devam etmezdim olmadıysa devam ederdim
benim bu soruyu sorabilirsin
not benim daha önce hiçbir ilişkim olmadı teklif almama ragmen red ettim06 Yorumla- +1 yıl
Ya kardeşim siz sorunlu musunuz? Sizin ilişkiniz daha önce olmadı mı da kadından aynısını bekliyorsunuz? Ayrıca her şey bekaret mi manyak mısınız siz? Birini sevince bunun ne önemi kalır?
Cevap sahibi+1 yıl@yavuzcanakpınar Benim olmadı hiçbir ilişkim yazan kişinin de olmadığını anladıgım için böyle yazdım
- +1 yıl
Yani senin olmadı kadının oldu diye suç mu? Ne anlarsınız siz sevgiden tek derdiniz iki bacak arası utanın biraz kendinizden.
Cevap sahibi+1 yıl@yavuzcanakpınar birini sevmek için nedenleri olması gerekli boş sevgi kısa süreli olacagını düşünüyorum nedenleri olursa uzun vadeli sevgi olur
Cevap sahibi+1 yıl@yavuzcanakpınar önemli olan o şey değil bunu anla ben de git sor dedim insan sevecegi birini başkası ile nasıl paylaşır bu sevgiyi önemli olan işte bu bunu anlayın önce
Cevap sahibi+1 yıl@yavuzcanakpınar başka sebeplerden dolayı kaybetmiş olabilir öyle birini her insan sever ama başkası ile birlikte olmuşsa olmaz her şey o değil bunu anlayın
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen trollsün ve her seferinde aynı konuyu farklı hikayelerle buraya sunuyorsun. Bilinçaltında ne gibi bir problem var da burada bu konuyu açıp tartışma yaratmak istiyorsun bence özellikle bu konu için psikiyatristten bir test istemen lazım. Bu konu burayı aşar.
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@aysslay var kaç kez denk geldim bu saatlerde hep aynı kişi olduğunu düşünüyorum. Ya nişanlısı ya sevgilisi.. bazen anlatmış oluyor bu rahatsız oluyor nasıl ayrılırım falan bazen yok nasıl bulurum… konuları değiştirip aynı yere getiriyor.
Cevap sahibi+1 yıl@aysslay işte aklınca kendi ‘’yapamadığı’’ şeyleri yapan insanları aşağılayacak ve bunun için de yanına destek arıyor. Mesele kendi gibi birini aramak değil. Mesele egoyu kurtarmak ama böyle çok zor. Neyse dediğin gibi herkesi kendi haline bırakmak lazım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormalde geçmişi araştıran erkek hiç sevmem ama hiç bişey yaşamadım diyosun eğer ki öyleyse hakkındır ama bunun ispatını karşı taraftan istemek aşırı kırıcı bir olay yaşamamış olabilir ama sen böyle bir ıspat istediğin taktirde onu kaybedersin yaşamış olsa dahi tıp çok gelişmiş şimdi herşeyi yapıyolar yani seni o şekilde bile kandırabilir istese bence sen güvenmeyi öğren sana yalan söylese bile onun vicdanına kalmış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu konuya önem veriyorsan haklısın bence. Zaten o da yapmadıysa çekinerek değilde kendinden emin bir şekilde gider olur testi. Teste çekinerek yaklaşıyorsa geçmiş olsun ama aklıma yeni geldi. Şimdiki doktorlara bile güven olmuyor. Geçen bir yerde okudum. Doktora can tehlikem falan var diyip bakiredir onayı alıyorlarmış yalandan. Yalan doğru bilemem ama zar olsa bile anal oral yaptıysa anlayamazsın. Bundan dolayı ahlaklı olup olmadığına bak. Temiz ise evlen gitsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. Kardeşim bakire ya da değil ne önemi var. Sana iyi mi? çevresine iyi mı? Insanlara karşı merhametli mi? kalp kırar mı? Hak yer mi? Yalan söyler mi? önce bunlara bak.
20 Yorumlaen başından konuşmuyorsun kadına resmen iftira atıyorsun sonra da vay böyleyse ben yükün altına gireceğim senin böyle bir şeyi bile düşünmeye hakkın yok bide test isteyecekmiş geçmiş geçmişte kalır bunu da unutma
01 Yorumla- +1 yıl
Kalmaz maalesef
+1 yılben kiz olsam bu soruyu bana soran adamla evlenmem... biriyle iliski yasamadan da zar delinebilir... mastürbasyon yaparak olmuştur belki ... sen hiç mastürbasyon yapmadın mi sanki... kızlarda yapabilir
00 YorumlaBu toplumda kadınlar da erkekler de beyana itimat etmeyi öğrenmek zorunda.
Yalan söylüyor ise zaten testten daha da kötü bir davranış, boşanır olur biter.
Ben evleneceğim kadına çok güvenirim. Hatta yıldırım nikah bile isterim.00 Yorumla
+1 yılBakire birini istemeni anlayabilirim ama test istemek gibi bir hata yapma.. Sevdiğinin kalbini incitirsin , kendini sana karsı meta olarak görür. Bu belkide ayrılığa bile götürebilir , sonra bir ömür boyu onun pısmanlıgıyla yasarsın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBunu dediğin an tüzüğü eline verir bir bayan, bu ben sana güvenmiyorum demektşr. Güvenmediğin bir kişi ile neden nışan yaptınız? Ve neden bu sorunu nışan yapmadan önce halletmen gerekirdi. İstememeni tavsiye ederim.
00 Yorumla
+1 yılbence bu testler gayet normal hayat oyle kotu oyle ahlkasizlasti ki insan hayatina alacagi kisiye bile guvenmemeye basladi bence her turlu testi yaptir yok kirici yok ayip diyenleride boş ver aga hayatina alacagin kisite guvenmiceksen bos
02 Yorumla- +1 yıl
Peki o kızdan test istesin ama kendide ilişki yaşamadığını ispat etsin o halde
- +1 yıl
hay hay
+1 yılBöyle bi şey yok. Bunu kendinde hak olarak görmek nedir? Sözüne güvenmiyorsan evlenmezsin. Bu ne ya isterseniz kadınlar bi de garanti belgesi sunsunlar size. Kusurluysa iade edersiniz.🙄
10 Yorumla
+1 yılElalemden duyduklarınızla müstakbel eşinize bu muameleyi yapacaksanız bence ayrılın. Bu ne sevgi ne güvene sığar. ayeıca test isteme hakkınız falan da yok
10 Yorumla
+1 yılMal mı lan bu kalite kontrol yapıyosun güvenle ne alakası senden öncesi yani bunu anliycak zekan olsa sormazsın önemli olan sadakat şimdi dünyanın şeyini yazsamda anlamazsın iste sen testi o arkadaşta gram beyin ve gurur varsa popon tekmeyi vurur 😊 vurmazsada körler sağırlar birbirini ağırlar
11 Yorumla
+1 yılFırsatım olmadı demişsin olsa ne yapardın. Niyette önemli bence o yüzden soruyorum. Sen çünkü imkanlar doğrultusunda böyle olmak zorunda kalmış gibi konusuyosun da. Test istemek onur kırıcı olurdu ve aranıza soğukluk girer. Guvenmedigin biriyle yola çıkma. Yola çıktıysan da güven.
00 Yorumla
+1 yılne testi isticeksin kızlık zarı testi mi? yani bir zar sana güven verecek mi? mesela zar duruyor ama diğer herşeyi yaşamış ise güvenecek ve bakire diyeceksin?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı. Düşündümde eşim benden böyle bir şey isteseydi zamanında test yapardım gözüne sokardım sonrada ayrılırdım. Bana güvenmiyorsa eşim olmayı hak etmemiş demekki.
00 Yorumla
+1 yılBence psikolojik olarak bu davranışın gelecekte hep kendini kanıtlama, ispat etme , bir şeylerin çözümünde maddi delil arama gibi bir düşünce ve baskı yaratacağı için zaten bu ilişki bitecek. Kadın kendi vücudunda söz hakkına sahiptir ! SEN DEĞİL! Paylaşıp paylaşmamakta onun tasarrufunda.
00 YorumlaSorup öğrenebilirsin yalan söyliyiceğini sanmıyorum ama güvenmiyorsan istenebilicek bir şey güven önemli tabi burada istemek onur kırıcı falan denmiş düzgün bir dille söylenebilir kaba olmadan bu tarz şeyleri önemsiyen insanlar için olabilicek bir şey şüpheyle hiç bir şey ilerlemez.
00 Yorumlabu saygısizlik kadın onurunu kırarsın madem güvenmiyorsanız niye nişan yapıyorsunuz görücü usulü mu tanistiniz sevdiğiniz insanı hiç mi tanimiyorsunuz ama güvenmiyorsanız sormayın evlenmeyin de
00 YorumlaBenim nişanlım benden böyle bir şey istese artık eski nişanlım olur. Bana güvenmeyen adamla işim olmaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılgüvenmiyorsan niye evleniyorsun sığır mısın sen arkadaşım sabah sabah sinirlerimi zıplattın benim
20 Yorumla Sen bu kızı daha şimdiden hak etmiyorsun! Test hakkın olduğunu düşünmen de ayrı bir trajedi🙄
20 Yorumla
+1 yılBence inanmıyorsan kendi kafa yapında birini bulman lazım tabi bulabilirsen. En başta sözüne güvenmiyorum demişsin, kıza gerçekten acıdım şu an...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Bu yaptığın saygısızlık. Nişanlanacak evreye gelmişsiniz ama kızın sözüne itimat etmeyip birde üstüne test isteyeceksin, hakaret gibi bir şey
00 Yorumla
+1 yılElbette hakkın ancak bu yolla değil. Git kendisine dürüstçe sor. Madem bu konuda endişelerin ve güven sorunun var, git sor.
00 YorumlaEvet isteyebilirsin ama bu onu kırar. Hele sonuç boş çıkarsa baya güven kaybedersin. Bence konuşmak lazım o noktaya kadar geldiysen...
00 Yorumla
+1 yılTest olarak değil ama direkt sorabilirsin. Zaten bu konuları konuşmadan nasıl evlendiniz onu anlamıyorum
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsan senden önce yaşadığı hiçbir şeyin bir onemi yok bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam da bilmek istiyorum merak ediyorum
- +1 yıl
Güvenmeyi denemelisin altında birşeyler arama
+1 yılLütfen bu düşünceni kızla paylaş nasıl biriyle evleneceğini öğrensin geç olmadan.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. guvenmiyorsan evlenme. hakkin yok bence boyle bisey istemeye.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılo da test isterse, bu çocuk gay olabilir, anal muayene raporu istiyorum derse?
10 Yorumla gitsin yapsın ama ben kimseye açmam kocam hariç oramı buramı
10 YorumlaBöyle bir şeye hakkın yok senin şüpheleniyorsan evlenmezsin olur biter.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı. Dürüstce sorabilrsin icine sinmiyorsa ayril yol yakinken.
00 Yorumla
+1 yılBence hiç beklemeden işte bu testi bu sayade ayrılır bitirirsiniz çünkü güven yoksa ilişki bitmiştir
00 YorumlaSana güvenmiyorum. Güvenmediğim birisiyle evlenme aptallığını da yapmayacağım de direkt
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş önemli ama testle olacak işde değil. Çevrisini , geçmişini kişilerden araştır
01 Yorumla- +1 yıl
Ha bu arada sana laf atıp geçmiş geçmişde kaldı diyen avellere kulak asma onların tek savunması o csfsgs
- Aşk İlişkileri konusunda 940 cevap paylaştı.
+1 yılHakkın var da saçma olur sen sor yalansa gerdekten sonra baba evine yollarsın o düşünsün..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMadem öyle bir kıstasın var neden nişanlanmadan önce bunu sormadın? Şimdide kız ayrılsa peşinden ayrılmazsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka kız mı kalmadı milyonlarca var
Cevap sahibi+1 yılOlabailşr ama demekki onunla nişanlanacak kadar duygu beslemişsin
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrılma sebebi. Bunu bana söyleyenin ağzına bi tane çarpar sonra da çeker giderdim. Güvenmiyorsanız bitirin bence
04 Yorumla
Soran+1 yılHer şeyi anlatsa güvenicem
Cevap sahibi+1 yılBen de 25 yaşındayım. Daha bir ilişkim bile olmadı. İleride ilişki kurduğum kişi sorarsa şahsen detayına girmek ben de istemem ki anlatmam. Geçmiş geçmişte kalır birşeyler yaşansa bile. Bu gününde siz varsanız bence bu günün tadını çıkarın. O cümleyi kurduğunuz anda aranıza bi soğukluk girecek. O test sonucunu elinize alacaksınız peki ya nişanlınızın yaşayacakları? Psikolojik yıkımı ne olacak?
- +1 yıl
İlişkin olmadıysa girecek detayın olamaz zaten. Psikolojik yıkımla alakalı bir şey de yok. Kendisi yaşamadıysa yaşamamış birini isteyebilir güven üzerine de ilişki kurulmaz güven bu tarz şeylerde kendini avutma yoludur. Test istemek saçmalık yinede ona diyecek bir şey yok.
- +1 yıl
Bak ilişkin olmamış ama ilişkisi olan erkeği neden kabul ediyorsun gizli? Sonra efendi iyi adamlar yalnız kalıyor.
- Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem