Annem bana çok karışıyor gibi geliyor, sizce de haksız mıyım? Lütfen yardım edin:(

25 yaşında univeristeden yeni mezun olmuş bir kolejde öğretmenlik yapan bir bayanım. Bu koleje kendi isteğimle girmiştim ama ılk yıl cok zorluk cektım o yuzden ayrılmayı dusunuyorum şimdilik. Devlete geçmek istiyorum ama bazen bu evde sorun oluyor. Annem hemen biz sana demiştik orda çalışma zaten orası zordu falan gıbı sozlerle moralim bozuluyor. Annem kiminle evlenmem konunda bıde uzun uzunduya cok konusuyor:( Bir erkeğin et yemesınden tutunda kitap okumasına kadar herşeyi çok didikliyor; sonundada tartışıyoruz; sana cok uygun olmalı diyor; farklı kültürden olmamalı kişiliği cok ıyı olmalı bunlara katılıyorum ama bısey soylüyor; sonunda da ben olumlu baktıgımda tartısma cıkıyor:) mesela sen sebze yemeği seviyorsun yok et yemegı severse olmaz:) yok efendım sen entellektüel bırısın kitap okumassa olmaz gazate okumassa olmaz:) cok kucuk noktalara takılıyor:) bıraz da hosgorulu olmak lazım dıye dusundugumde hayır bunlar olmazsa olmaz dıyıp bazen sen çekersin dıyor:) bır erkek arkadsım var oda polis su anda:) polis istemem olmaz dıyor:) sen çekersin zor meslek:) esasında arkadsım muhendıs:) kazanamadıgı ıcın polıs oldu:) yani herseyi cok dıdıklıyor gıbı gelıyor:( erkek arkadsımla evlenmesem bı baska bırınıde kabul etmıcek gıbı gelıyor:) ama buda benı artık sıkmaya basladı:( madem ozel sektore gırdın o zaman bana şikayetlerını getırmeyeceksın dıyor:) yalnıs kararlar verıyorsun yok soyle yapıyporsun:( ama buda benım hayatım artık:( ne yapmam gerekıyor litfen yardım edin:(
Annem bana çok karışıyor gibi geliyor, sizce de haksız mıyım? Lütfen yardım edin:(