Gercekten neden bunlari yasadim ben?

Babam tarafindan hic sevilmedim daha dogrusu güya beni koruyormus sevmiyerek arkadas edindirtirmiyerek 17 yaslarinda görücüler geldi hayir dedim begenmedigim icin sonra akraba dan kuzenim istedi onuda kendi istemedi sen gelen adama yok dedin diye adam beni yük olarak gördü bide calisiyordum yurtdisinda yasiyoruz her ay eve kira ödüyordum eve hep destek ediyordum yinede adam benden rahatsiz olurdu atardi disari beni bende ev tuttum kendime yakinlarda öyle böyle derken yine hic rahat vermedi bide cimriki wc ye girdigimde cik duye kapiyi zorlardi dusa girerdim napiyon iki saat diye bagrirdi ulan kizim ben adetim olur hastaligim olur yok düsüncesiz okadar küfpr ederdimki icimden. Agiza alinmicak laflar söylerdi üstümp bime zor giyinirdim odadayken kapiyi direk acardi ne var yani sendeki herkeste var derdi cok ahlaksizca seyler söylerdi baba kizina hic sevmedim bende onu sonra ayri evde ciktigimda biriyle tanistim ne bilim babam sahiplenmedi beni bu adam sahiplenmisti baglanmistim ona cidden asik oldum sonra oda boktan cikti evlendim ailem istemedi onu babamda istemedi ama sahiplenmiyorduda beni babam. Evlendim uyusturusundan tut otuna kadar hem ticaret hem kullaniyordu kendi huy yapti 1 tane oglum oldu diger gebeliklerimi aldirdim adamdan bosanmak istedim kurtulamadim dövüyordu bide beni ben yapmq kötü isler dedikce eve adam aldi hatta bi kac kere uyusturucuyu evde satti düsünün bide evde bebegimiz var ciddi anlamda hic bir sekilde yüzüm gülmedi gülmüyorda keske azicin mutlu olsaydim keske evliligin olsaydi bari diyorum su an kadin evindeyim perisanim cocugumla piskolojim con bozuk saglik sorunlarim bile basladi inanin hayatim cok kötü oldu bana evlenmeden önce caktirmiyordu böyle seyleri yoktu bi alkolp vardi oda olsun yani bisey demiyorfum hatta ihanetlerini yakaladim agladi affetim bide ilkimdi benim kizligimida ona vermistim ne bileyim seviyordum da cokta begenilen biriyim ödü kopuyordu ben baskasiyla olucam duye evden cikarken haber istiyordu disarida biri konustumu diye hesaba cekerdi beni cidden madem bukadar kiskaniyon niye ihanetler ettin bana inanin mis gibi kizdim ben nasil böyle bir p*ce kandim nasil baglandim saka gibi dügnüm bile olmadi beyaz gelinlik bile giymedim dedimki boş ver paran olmasada olur huzur olsun ama bana huzur ver dedim sadece saeece mutlu olalim dedim nikah kiydik tek eve eski esyalar dizdi agzimi dahi acmadim olsun dedim ama gram bunlarin kiymetini bilmedi kafayi yicem su an intihara kadar düsünüyorum yeminle
Gercekten neden bunlari yasadim ben?