- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılOf bu işler çok karışık işler.
Neden seçim yapmak zorunda kalıyorum orası da önemli.
Sevdiğim adamın düzeltemeyecek bir hatası varsa bir kalemde silerim ailem önce gelir.
Ama ortada saçma sapan bir sorun varsa ve beni ailem buna ikna etmeye çalışıyorsa kabul etmem.
Sevdiğim adama sırt çevirmem.
Seçim yapmadan düzeltmeye çalışırım.
Ha hiç mi düzelmeyecek?
Kimseyi seçmem kaybolurum ortadan.21 Yorumla- +1 yıl
Evet en mantıklısı bu sanırım
En İyi Cevaplar
Başıma geldiği için söylüyorum. Kız arkadaşım hiç tereddüt etmeden üstelik herhangi bir kusurum olmadığı, iyi bir mesleğim olduğu halde ailesinin beni istememek için somut, elle tutulur hiçbir nedeni olmadığı halde sırf farklı memleketten olduğum için ailesinin istrmediğini söyleyip hiçbir çaba göstermeden, çözmeye çalışmadan ayrıldı. Benim ailem karşı çıksa ne yapardım. Çok basit önce orta yolu bulup ikna etmeye çslışırdım. Baktım razı ölmüyorlar kesinlikle dinlemezdim onları. Nikahlanırdım. Seven insan bir yolunu bulur, kesinlikle ayrılmaz, kolaya kaçmaz. Ayrılanlar sevmeyenler olsa da olur olmazsa başkası olur diyenlerdir.
10 Yorumla
+1 yılAilemden vazgeçmem kimse için, ikna ederim ben bir şekilde fakat ailemin neden istemediğine de bağlı bu. Cidden haklı sebepleri varsa bende bir durup düşünürüm fakat gözümde sebepler geçersizse ve ufak şeylerse sevgilimden de vazgeçmem, böyle durumlarda sürekli darlamaktan ziyade her iki tarafa da zaman verilmesi gerektiğini düşünüyorum, zamana yayıp durumları kabullenmelerini beklerim ben. Eninde sonunda değişecektir düşünceleri, bir şeylere insan kendi karar vermeli, yarın bir gün ne annen alır o sorumluluğu, ne baban... Sen sadece suçladığınla kalırsın da zaten olan olmuştur, bu da hiçbir şeyi değiştirmez...
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılAilem beni bu konuda baskı altına almaz buna eminim.. Kararlarım konusunda işi ya o ya biz raddesine getirmezler.. Lakin ikisi arasında kalsam sevdiğim insanla beraber ailemi ikna etmeyi denerdim.. Eğer hiç oluru yoksa ailemi seçerdim sanırım.. Keyifli akşamlar..
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılAilemi seçerim.
Hemde hiç tereddüt dahi etmeden.
Sevgili olsada olur olmasada olur.
Ama öyle mi...13 Yorumla- +1 yıl
Aile kıyamaz ki yine de 🤣
- +1 yıl
Ama aile öyle mi yazmıştım. 😄🤦🏻♀️
- +1 yıl
Aile kaybolmuş 🤦🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeçim yapmam, beni seviyorlarsa birbirleriyle geçinssinler
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle geçinmek zorundalar
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılİkisinide seçmezdim beni böyle bir seçim yapmak zorunda bıraktıkları için ne sevgilimi ne de ailemi
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen katılıyorum redoş
- +1 yıl
Katıl bana bebeim djdjd
- +1 yıl
Haha korktum 🤣
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Zamanında kaldım ve ailemi seçtim.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılSevgilim tabi ki
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAilemi secerim. Annemden babamdan cok memnunum yuzlerini gormem gunumu aydinlatiyor. Ablam abim ve erkek kardesim bana verilmis en guzel hediye gibiler daha bir kere bile keske bu ailede olmasaydim demedim. Asi, eziyetli bir ergenlik gecirdim ona ragmen idare edip anlayis gosterdiler.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBenden bişelerden vaz geçmemi isteyen aynu şekilde bişelerden vazgeçmeli aynı anda bedel ödendiği sürece her şey mümkündür diyebilirim, ama genelde belli unsurlar herkesi bir araya toplar bu unsarları masaya yatırırım otoriteyi koyar sonra aynen hayataıma devam ederim
10 Yorumla
+1 yılBeni yanlış anlamayın sakın. bence aile
Nedenmi. bakın bir insan ailesini ne olursa olsun bırakamaz. Anne baba kardeş bunlar hayatta birkez olur. Ama sevgili ya da es herzaman bulunur. ailesini bırakan ikinci plana bırakan bir kadın ya da erkek farketmez. seni herzaman ikinci plan yapar ve değer vermez. ailsini önem vermeyen sana nasıl önem verir bir düşün10 Yorumla
+1 yılAilem ile eşimin arasında sürekli kalıyorum; iki tarafıda tekrar birleştirmek adına bazen ufak tatlı yalanlar söylüyorum. (mesela seni özlemiş, ya da seni soruyor diye) 🤫😇 birisi eşi diğeri annem babam 🙏 ben kaybetmeyi sevmeyen bir kişiliğe sahibim, insanlarıda kazanmayı tercih etmişimdir. Kimse küsmesin kırılmasın darılmasın, herkes iyi olsun. Umarım yeterince açıklayıcı olmuşumdur. Saygılar... 😌💜
10 YorumlaAilenin rizasini almadan olmaz benim icin Aile rizasi önemlidir çoğu Arkadaşlarim ya kacarak evlendi veya Aile rizasi olmadan hic biri Şu an mutlu değil aşk bitiyor sorumluluklar başliyor bu hep öyle sonucta benim görmediğim şey Ailem görüyordur
tabiki fedakarlik yaparim bir şekilde onlarda benim mutluluğumu ister11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılHer daim aile diyorum.
Özellikle birbirinizi seven çiftlerin umarım böyle bir durum ile karşı Karşıya kalmazlar.
Ben kendime çok güveniyorum. Benim sevgilimin ailesi bana sorun çıkaracağını hiç sanmam.
Ben ona her türlü aile olurum14 Yorumla- +1 yıl
Sevgilinin ailesi seni istemez ve o da onları seçerse bu kadar rahat aile der mıydın acaba
- +1 yıl
Evet derdim. 😊
- +1 yıl
O zaman ailemiz sevgilimiz olana dek ailemiz diyebiliriz
- +1 yıl
Gerçekten çok büyük istisnalar hariç genelde Aileyi seçmek her zaman daha doğru.
NE olursa olsun aileyi karşıya almamak gerektiğini düşünuyorum
+1 yılbeni bir seçime zorlayan insanları sevmiyorum
bu durumda hep o zorlayan insandan vazgeçtim bu güne kadar
bu günden sonra da sanırım aynısı olur20 Yorumla
+1 yılAilemi herşeyden çok seviyorum ama mevzu sevdiğim adamsa onu başkasına yar edemem😄 Ailem beni silemez illa alırım gönüllerini
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. Eş desen düşünürüzde sevgili dediğin nedir bugün benim yarın senin. Hayatımızın küçük köşesindeki biri için ailemizi kıracak halimiz yok.
23 Yorumla- +1 yıl
Yani sevgili eş adayı aynı zamanda insan için bence ciddi sevgili bu
- +1 yıl
Ben öyle düşünmüyorum. Eş adayı ilişkiye direkt eş adayı olarak başlar, sevgili alternatif sorumluluk olmayan ilişki türü. Hepimiz yaşıyoruz belki ama ben şahsen hiçbir sevgilime müstakbel eşim, çocuklarımın annesi gözüyle bakmadım bugüne kadar. İlişki içinde hak ettiği kadar değer verirsin o ayrı bişey.
- +1 yıl
Elbette ama soruda dediğimiz 1 2 aylık bir sevgili değil yıllardır hayatımızda olan biri gibi bakarsak biraz daha zorlaşıyor soru
+1 yılBeni bu seçime kim ittiyse onu olduğu yerde bırakırım, sözüne ben de katılıyorum. Seven sevdiğini seçim yapmaya itmez.
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle aradan bırakılmaz insan
- +1 yıl
Arada 🤦
- +1 yıl
Evet😑
Ailemin üstüne kimse çıkamaz, çıkartmam. Sevgiliyi salla eşim olacak insanın yeri farklıdır ailemin yeri farklı ve beni ailem ile karşı karşıya getirecek bir kadında istemem. Ailem hiçbir şekilde seçenekleştirilemez. Eşim de öyle.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 757 cevap paylaştı.
+1 yılZor soru. Sevdiğimden kolay vazgeçemem. seviyorsam ben kolay da sevemem. Sevdiğim insani neden istemediklerine bağlı. Eğer haklılarsa ailem değilseler hem ailem hem sevdiğim onları silmem. Ama bırakmam sevdiğimi sevgimin arkasında dururdum
10 Yorumla Sevgilimi seçerim ama Ailemide üzmem baktım çıkmaz sokağa giriyor iş mutlaka birinin inadını kırmaya başarırım ikna kabiliyetim yüksek ama taraflardan biri bunada yanaşmıyor ise sen zaten beni ne anlıyorsun nede seviyorsun der diğerini seçerim
10 YorumlaAsla kalmam 😂😂 çok güzel ikna ederim. Zaten annem beni tutmaz, damadını tutar 😑😑
11 Yorumla- +1 yıl
Ben de ederim aslında aile kıyamaz çünkü
+1 yılKalmam , ailem benim her derdimi çekmiş sevgilim de sevgime layık olmuş sadece
19 Yorumla- +1 yıl
Ama ya sonrası belkide ömrünün geri kalanı da onunla geçecek o da var
- +1 yıl
Belkiler ve varoluşlar farklı işte biri kanıta dayalı biri muamma
- +1 yıl
Evet bu nevi ama aşk gözü kör ediyor bazen aile de üzülebiliyor
- +1 yıl
Güvenmiyorum kadınlara öyle ömürlük olanlar eskiler gibi şimdikiler ottan boktan sebeplere ayrılalım diyor
- +1 yıl
Yani kadınlar erkekler diye ayırmak doğru değil ama insanlar birşeyleri çok çabuk tüketiyor ve yenisini bulmaları da artık eskisi gibi zor değil diyebiliriz.
- +1 yıl
https://voca.ro/17FRMKNqG30p
Onun için de ayrılık basitleşiyor. - +1 yıl
Yani kadınlar konusunda epey genellemelerin var ve muhakkak bu genellemelerin de sağlam dayanakları olmuştur. Ancak talep meselesi konusunda katılıyorum. Elbette kadınlar daha çabuk bulabilir. Ama talep konusunda umursamaz olan ve ilgi ile elde edilmeyen kadınlar da vardır. Aynı parayı her kadının tapınacak kadar sevmediği gibi. Güvensizlikler konusunda haklısın ben de aynıyım. Aynı düşünceleri erkekler konusunda da kadınlar konusunda da eşit düşünüyorum aslında. İki tarafın da vefasız. olani çok doğrusu.
- +1 yıl
Evet çok kişiyle konuştum şu ana kadar sağlam olanlar iki elin beş parmağını geçmez bende sağlam ayakkabı mıyım diye sorarsam kişisine göre sevdiğim zaman bambaşka biriyim ama ciddi kişi görmeyince karşımda ciddi olamam her neyse uzatmayalım , iyi geceler
- +1 yıl
İyi geceler 🙏
Aşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı. Seçim yapılabilir mi bilmiyorum. Her iki tarafta ailen olmuş oluyor aslında.
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle diğeri de ailen olacak er ya da geç
- +1 yıl
Umarım 🤷
aileler sadece biz büyüyene kadar bizi koruma amaçlı hayatımıza karışabilirler onun dışında büyüdükten sonra evleneceğimiz kişiyi seçemezler hayatımıza müdahale etmeye hakları yoktur
10 YorumlaBeni bir seçime zorlayan insanlar zaten benim kararlarima saygı duymuyor. Aile kendi yerini bilmeli, sevgilide kendi yerini bilmeli. Ben ilk önce kendimi seviyorum. Sonrada bana saygı duyan insanları. İster aile olsun isder en yakınım bana zarar verecek her şeyden uzaklasirim
10 Yorumla
+1 yılTabiki seveceğim kadını seçerim onu öyle ortada bırakmak istemem.. ailem benim yaşadığım kişiler.. kadın benim ailemi kuracağım kişidir..
20 YorumlaEskiden olsa ailemi seçerim derdim. Şimdi sevgilimi seçerim diyorum. Aile diye bir şey kalmamış sıfır bağlılık.
20 Yorumla
+1 yılZor bir seçim. Kimse sevdiği bir insanı bırakamaz, aynı zamanda vefakar bir ailesi varsa onu da bırakamaz. Kimseyi seçmez, orta yolu bulurdum.
10 YorumlaŞu anki ruh halimle cevaplayacak olursam ikisini de beni bir tercihe mecbur bıraktıkları için seçmezdim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilimse ailem, eşim olacaksa zaten böyle bir sorunun ortasında kalmam. Eşimde ailem çünkü.
cut.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. en kazık sorular serisinde ikincisi? Bu akşam sen yemin mi ettin?, 🤓
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılManita uğruna arkadas satmak racondandır. Yaridırganmaz , ötelenmez ama aile başka olay.
11 Yorumla- +1 yıl
Yadırganmaz *
- Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılBilsem ki gerçek aşk var sevgilimi seçerim ama maalesef ki seni bırakıp gitmeyecek tek kişi aile
10 Yorumla
+1 yılPoka çeviriyorsa durmayın bırakın o zaman. Neden bile bile kendinizi heba edesiniz ki?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Ailemi hiçkimseyle karşılaştırmam. Ve seçenek de yapmam. Tabi ki de ailem.
10 Yorumla
+1 yılAilem veya eşim sevgilim kim beni bu duruma düşürürse ona el'veda 🤘🏻
10 YorumlaBöyle bir seçim yapacak olsam asla ailemi geri itemem
10 YorumlaBen şahsen ailemi seçerdim ama herkesin ailesi aynı değil aile var AİLE var.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBeni mutlu eden huzurlu hissettiren şey neyse onu seçerim
10 Yorumla
+1 yılAga be zaten kırılmış bi kızım karşıma çıkan soruya bak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen demokratik biriyim, beni seçime zorlarlarsa oradan uzaklaşırım
10 Yorumla
+1 yılSevgilimi seçerim filmin sonunda onunla kalacam hayatta
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle Ailemi...1 kez hata yaptım,2. kez yapmam o hatayı... Aile önemlidir
10 Yorumla
+1 yılaileyi ezip geçmek olmaz hak eden sevgilide aynısı ne yardan ne serden sözü bu heral
10 Yorumla
+1 yılÇok zor bilemedim ya. Annemin neden istemediğine göre değişir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Büyük ihtimal ailemi seçerim ama secim yapmami gerektiren konunun icerigine göre tavrim degisir
10 Yorumla
+1 yılAilem ve sevgilim arasında kalmam çünkü ailem sevgilişik işlerime karışmaz
10 Yorumla
+1 yılNe ailem ne de olmayan sevgilim. Can kardeşim arkadaşımı seçerdim.
12 Yorumla- +1 yıl
Arkadaş tercihler arasında yok ama 🤣
- +1 yıl
O zaman kimse 😂
Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. bu konuda hep aileci olmuşumdur çünkü herkesin ömründe bir veya bır kaç defa sevebileceği birileri olabilir ama anne baba sadece bir tanedir
10 Yorumla
+1 yılAilem tabi ki ama sevgilimle birbirimize güvenimiz tamsa ve sevgi eksikliği vb konular yoksa sevgilim nede olsa hayatım boyunca onunla yaşayacağım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Doğru olan hangisiyse onun
12 Yorumla- +1 yıl
Evet birazda haklılık önemli
+1 yılSevgilinin işi belli olmaz aileyi seçerim sanırım
12 Yorumla- +1 yıl
Sanırım deriz de kalp arada bağırıyor sonra 🤣
- +1 yıl
Ahahah aynen😄
+1 yılEvim sensin dediğim kişiyi
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir noktaya değindin🙏
+1 yılAilem tabiki sevgili kim daha dünkü b..
12 Yorumla- +1 yıl
Belki 5 yıllık sevgilidir
- +1 yıl
15 yıllık olsa nolur aile başka bir şey kendi kanından
Çok zor bir soru bu 🤔
15 Yorumla- +1 yıl
Evet katılıyorum epey zor
- +1 yıl
Böylesini tahmin etmemiştim
Kafamda iki kişi, hep çeliştim
Yardımına gerek yok, oldu işte
Sanırım duygusuz bi' canavara dönüştüm
Kovaladığım kadar kaçmamışsındır
Sıkıştığım köşede kalmamıştım hiç
Belki dilindeki zehir yanıltmıştır
Ama tamiri var ki kalktım işte
Kanadından bi' tüy koptu, düştü
Kaç hatıra sende kaldı yarısı pişmanlık
Kadere inanmayı başlarda seçmemiştik ki
Anladım gerçeğe vedayı etmişsin
Yine de kal benimle, kaçma
Korkularım var, evet, duymadın daha
İzledim güneşi, doğana kadar
Batırdım onu evet gözümü ayırmadan
Görünce akan terler avuçlarımdan
Kayarken izledim şehri parmak uçlarımda
Bi' serseri gibisin hâlâ pahalı pabuçlarınla
Yapmak istiyorum bu gece seni suçlarımdan biri
Bi' serseri gibiyim hâlâ pahalı pabuçlarımla
Biri, suçlarımdan biri
Biri, suçlarımdan biri
Biri, suçlarımdan biri
Biri, suçlarımdan biri
Verdin talimatlar, sevgi yoktu asla
Bu yüzden kalbim kırık, böyle düşünceler hasta
Ağzından çıktı her bi' mermi, boştu tüm silahlar
Işığım kendimden de onlar hâlâ simsiyahlar
Fark ettim hiç benden değil, tüm suçu hep bende aradın
Kitledim kapıları, geceleri uyuyamadım
Hapsettim kalbime tüm kini yine sen de aradım
Benliğimi kaybettiğimde bu yüzden omzunda ağladım
"Yürü" dedi kalk ayağa hızlan
Daha bitmemişti yol, vazgeçtin baştan
Oğlum değil senin gibi bu ilaçlar
Acımı etmiyorsan yok uyuştur az daha
Bi' serseri gibisin hâlâ pahalı pabuçlarınla
Bi' serseri gibiyim hâlâ pahalı pabuçlarımla
- +1 yıl
Şarkı sözlerini ezberleyene dek dinledim zaten teşekkür ederim gerek yoktu 🤣🤷
Kim haklıysa onun tarafında olurum, sevgili 1 tık daha ağır basabilir. Duruma göre değişir
10 Yorumla
+1 yılAilemi tabiki ama ailem beni secim yapmak zorunda birakmaz cunku kararlarima saygi duyar
10 YorumlaÇok klişe olucak ama "Dostum aile herşeydir" Dominic Toretto
10 YorumlaAilemi tercih ederim şuana kadar beni büyüten onlar sonuçta
10 YorumlaAilemi seçerdim tabii ki herkes gider ama aile gitmez 😍
10 Yorumla
+1 yılKendimi seçer hadi ordan olup giderdim kimse benden değerli değil bitch
10 Yorumla
+1 yılSevmezdim çünkü beni böyle bir seçimde bırakacak biriyle olmazdim
10 Yorumla- Devamını Gör (70)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri