bir tane kız var her karşılaştığımızda 3 saniye felan bakışıyoruz okulda hoşlanmaya başladım nasıl konuşacağım ortak arkadaşta varda onlarlada yakın değiliz onunda benden hoşlandığını düşünüyorum nasıl yapacağım taktik verin
ekstra olarak önceden birine açıldım red yedim biraz açılmakta isteksizim o hoşlansa gelir mi?
ekstra olarak önceden birine açıldım red yedim biraz açılmakta isteksizim o hoşlansa gelir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yaaa lütfen bana yardim et bende sana yardim ederim bende bi cocukla bakisiyorum daha once bende bi cocuktan red yedim ve acilamiyorum benim erkek halim gibi bi seysin yani hareketlerini falan anlatsam hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu söyler misin sende bana anlat yardimci olayim düşünmekten dayanamıyorum artik😔😔
anlat
Okulda bi çocuk var beğeniyorum. Benden bi yaş küçük. Çocuğa ilk ben bakmaya başladım o da bana sürekli olmasa da bakiyor. Baktığı zaman iki kez dönüp bakiyor. İlk zamanlar evine başka bi yoldan gidiyordu simdi evinin yoluna uzak olmasina ragmen okul cikislari benim gittigim yoldan gitmeye başladı ve ben arkasinda olunca 2-3 kez dönüp bana bakiyor. Nöbetçi oldugu gun bi kac kez goz goze gelmistik bizim sınıfa yoklama almaya gelmisti, gelmeyenlerin numarasini ona ben soyledim o gozlerimin icine bakiyormus ben yoklama alirken. Ama okuldayken cogu zaman bana bakmiyor. Bi de eve giderken ben arkasinda bi geriliyor gibi oluyor, rahat olamiyor. Hoslanan erkek sürekli etrafında olur, görmek icin çaba harcar yuzunde bi gulumseme olur falan diye düşünüyorum mimiksiz bi sekilde bakiyor bakarken. Bi kerede arkadaslariyla bakmisti. Beni bi görmezden geliyor bi bakıyor anlamadım yani kendi kendime mi gelin güvey oluyorum
Bu arada kızın hareketleri sadece bakmaktan mi ibaret, hoşlansa bile bi kız gelmez kolay kolay senin acilman lazim
hoşlanıyorsa mimiksiz bakar bakıştığınızda gözlerini sık çevirir.
bende bir ara red yediğim kız için yolumu değiştiriyordum yani hoşlanıyor olabilir gözler herşeyi anlatır
Mimiksiz bakıyor goz goze gelince çekiyor gözlerini de ben bakislardan cok bi şey anlamiyorum
aynen öyle bakışıyoruz tek.
herhalde yine ben açılacağım yav bir kerede kızlar gelsin bıktım artık yine red yemeyelim de
Emin olmadan neden aciliosun ki red yemek hos bi şey degil diger red yediğin kizla da bakisiyor muydun
hoşlanıyor olabilir hayırlısı olsun inşallah birlikte olursunuz
Sen sürekli mi bakiyorsun kiza yoksa arada bi falan mi
onla fena bakışıyorduk aynı sınıftaydık ama sevgilisi vardı 2 yıl ayrılmadılar ama hep bakışıyorduk onu bana bakarken felan yakalıyordum sonra ayrıldılar 1 ay felan geçti bende ona söyledim oda engel attı yüzüne söyliyecktim de okullar coronadan kapalıydı
Sevgilisi varken bakan kizdan bi hayir gelmezdi zaten belki ego tamini icin ya da sen bakıosun diye bakmistir
her karşılaştığımızda göz göze geliyoruz sonra gözleri çeviriyoruz bir kere merdivenler göz göze geldik sonra gözleri felan çevirdik sonra bakim dedim yine oda bana bakıyor ama oda mimiksiz
bence ilgi bacım sonra okullar açılınca hiç yüzüne felan bakmadım selam vermedim o bana selam felan verdi hatta
Nolcak boyle bu bakışmalar falan sen yine acilacam diyorsun ben bi kiz olarak buna cesaret edemem kolay kolay kiz belki hoslaniyordur insan hoslanmadigiyla surekli goz goze gelmez
bende işte açılırım diyorum ne olacak felan diyorum ama açılamıyorum
sen kızsın gidip söylesen hemen yaparsın sen açıl ona git oda senden bekliyordur.
aynen öyle bakışıyorsak bir şey vardır.
Ben kız olmama rağmen reddedildim hemen yaparsin diyorsun da erkek begenmedigi kizi da reddediyor hemde rezil etti beni herkese aylarca dalga geçtiler sen erkeksin bence kaldirabilirsin bi kiz icin zor
O hoslansa gelmez ayriyetten mesajdan konuşmaya calis ilk
mesajla cesaretsiz gözükmez miyim
Ne alaka
Acilmiycaksin muhabbet etmeye çalış
İlerlet okuldda selam felan sonra acilcaksin
haklısın.