Tipim iyi olmadığı için kızlardan hoşlanıyordum ama platonik olarak kalıyordu şimdilerde tipim kötü olduğu halde bir kaç kıza söyledim ama çok kötü şekilde reddetti bir kız da benden hoşlanıyordu bende hoşlanıyorum dediğim halde reddetti artık yaşadığımı hissetmiyorum platonik olurken kendimi sıkıntıda hissediyordum ama beni platonik olmak yaşatıyormuş şimdi daha sıkıntıdayım yaşadığımı hissetmiyorum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
uzulme o onların hayvanlıgı... Tipin yoksa fızıgın yoksa paranda yoksa cok zorlanırsın... aradakı acıgı kapatmak ıcın... spor salonuna gıt fızık yap... sonra karıyerıne odaklan.. paranın acamayacagı kapı yok..
Diğer kızları mı öğrendi acaba? Ya da yanlış anlamışsındır
Diğer kız dediklerin sevgilim değil söyleyip red aldıklarım öğrenemez de zaten ağzıyla kendi söylemediği kaldıydı sadece o halde reddetti
Bazı kızlar böyledir. Son ana kadar her şeyi yapar ama redderek özgüven kasar takma devam et yoluna
Özgüven kastıda ne oldu sanki şimdide kendi yeniden eski haline döndü yeniden belli ediyor hoşlandığını
Hoşlanmıyor senden umutlanma güzel kardeşim benim bak yoluna ne kazandıracak bu kişi eğer isteseydi seni evet derdi zaten :)
Hoşlanmıyor da niye acaba hoşlanıyor gibi hareketler yapıyor ki hoşlanmıyor senden umutlanma dedinya onu nerden anladın
Hoşlansa açıldığında neden reddetsin ki olsun ister doğru değil mi?
Tekrar hoşlanıyor gibi davranması neden acaba ilk davranışları nasılsa aynı şekilde davranmaya başladı
Bazı kızlar böyledir. Son ana kadar her şeyi yapar ama redderek özgüven kasar takma devam et yoluna
Anladım özgüven kastıda noldu işte ben bu sefer geri üstüne düşmeyince eski haline döndü herhalde peşinden gidecem diye düşündü
Şu an gitmek istiyorsun gitme bırak sen denedin o gelsin hoşlanıyorsa
Doğru peki şeyi soracam dediğin gibi başka kızlar niye hoşlanıp sonra reddeder özgüven kasar yani ne oluyor ki öyle yapınca
Kendilerini tatmin ediyorlar bu çocuk benden hoşlanıyordu reddettim diyerek
Çok saçma aslında biz erkekler böyle yapmıyoruz anlamadığım kız hoşlanmasa oğlan hoşlansa hadi neyse ego tatmini yapan ama hem sen hoşlanıyon hem sonra reddediyon ego tatmini yapıyon insan hoşlanıyorsa sevgili olur olmazsa zaten sonra ayrılın
Fazla düşünme yeni birini bul gelirse kendin kaybettin ötede havla de :))))
Öyle yok ben bunun için demiyorum genel son yazdıklarımla lgili diyorum çok saçma işler aslında saçmada değil s. a. l. a. k lık ama genel herkes yaptığı için kimseye sa laklık görünmüyor bende azılınlıktayım herhalde canım lık olarak gören
Tipim iyi değil yeni birini nasıl bulacamki
Salla tipi konuşmanı geliştir yeni kız kankalar yap belki biri ile manit olursun
Konuşma iyi olursa bulun diyorsun konuşma geliştirmek için var mı tavsiyen
Konuş sallama kimseyi herkesin bir alıcısı vardır rahat ol
Konuşmayı düzeltirsem kız kanka değil normal gördüğüm biri ile de sevgili olabilirim herhalde demi
sen kendin ol o bulsun seni
Bu yaşa kadar olduk bulan hiç olmadı ama benden hoşlanan kızın reddetmesi değişik
vayy ne laka hem hoşlanıp geri reddetmek
Bende anlamadım nerdeyse kendi ağzıyla söylemediği kaldıydı bende hoşlandım söyleyince reddetti
acaba utandımı. Kızlar genelde öyle olur kendileri hoşlanır itiraf etmekte utanırlar karşı taraf teklif edincede çekınırler ama reddetmesi ilginç sana nasıl davranıyordu sen söylemeden önce
Dediğim gibi bir ağzıyla söylemediği kaldıydı nasıl davransın yani çok yakındı
bilemedim bende
Bende bilemedimki
inşallah allah seninde karşına mutlu olacağın birkişiyi çıkarsın
İnşallah anladımki niye böyle oldu bir kız benden hoşlanıyormuş bir sefer yüz yüze konuştum sonra mesaj atmadım o yüzdemi oldu o ah mı etti anlamadımki
olabilir çok üzülmüştür bir kız olarak onu çok yıpratmıştır
Umut vermedim bir şey yapmadım arkadaşlar zorla konuşturdu konuşma 5 dk sürdü sürmedi
anladım kız belkide bunu kabullenemşyor kızla daha çok görüş yakın olmata çalış
Bu benden hoşlanan kızda onunla aynı bölümde okumuş biri acaba omu yaptırdı diyorum ama Instagram da birbirlerini takip etmiyorlar
baskada önerebilecek bir şey yok aklımda açıkçası
Benden hoşlanan kızda onunla aynı bölümde okumuş biri acaba omu yaptırdı diyorum ama Instagram da birbirlerini takip etmiyorlar
olabilir gıcık ise yani sevmiyorsa yaptırırda yaparda
Birbirlerini takip etmedikleri acaba ben anlamayım diyemiki
bilmemki neyse sana iyi operasyonlar grs
Bilmiyom bende ama hiç yan yana görmedim arkadaş değil diler o kız yaptırmamıştırda
içsel olarak geliştir kendini
Nasıl
bulan bukur seni sen sadece geliştir kendini
Ne yapmalıyım mesela
felsefik kitapları oku
Benden hoşlanan kızın bile reddetmesi çok değişik
Knk tamamen yalan tipin varsa vardır yoksa yoktur geliştirme falan boş iş
@etlisebzelibulgur huzurlu olsun diye Marcus aurelius düşünceler kitabını oku pdf indir
Kendi ağzıyla bir hoşlanıyom demediği kaldıydı bende hoşlanıyorum deyince redetti
Teşekkürler bakacağım
@etlisebzelibulgur benim söylediğime ne diyorsun
Kanka kızların iç dünyası çok değişken senin bu dediğini ben de yaşadım belki de ona baktığın için bakıyordur veya birine benzetmiştir vs. diye uzaar gider
@etlisebxelibulgur Yok ya ağzıyla söylemediği kaldıydı çok yakındı
@etlisebzelibulgur Yok ya ağzıyla söylemediği kaldıydı çok yakındı
Keşke zamana bıraksaydın acaba çok mu acele ettin
Zaten baya zaman oldu bu sefer vazgeçer diye söyledim
@etlisebzelibulgur Zaten baya zaman oldu bu sefer vazgeçer diye söyledim
Şu an herkes böyle maalesef hayt ço zor
Benden hoşlanan kızın bile reddetmesi çok değişik
Neden dostum
Yazıda yazdığım gibi işte ama platonik olarak daha iyiymiş şarkıların falan anlamı vardı şimdi anlamadı kalmadı aynı şarkıları dinliyorum anlamsız geliyor