Birisiyle telefondan 1 aydır muhabbet ediyordum açık ceza evinde 2.5 senedir. Şimdi senin ne işin olur gibi cümleler kurmayın. Ben çok ölçüp tartiyorum hemen insanlara ismimi soy ismimi veya nummaramı vermiyorum. Ama bu çocuga nedense içim kaynadı, senin gibi kız benim gibi biri ile ne işi olur diyen biri. Kötü niyetli değil. Ruhsatsız silah taşımaktan içeri girdi. Bu bir suçtur evet kendisi de farkında ve pişman. Geçen arkadaşıma dedim ve çabuk uzaklaş öyle psikopatlar seni rahat bırakmaz deli misin dedi. Fevri davrandım ve dün konuşmak istemediğimi söyledim. Dün de neredeyse bir ay sonra fotoğrafımı görmüş ilk kez ve konuşmak istemediğimi deyince morali bozuldu. Ben konuşmak istiyorum ama sen istemiyorsan bundan sonra aramam sormam numaranı da silerim benden birdaha bisey duymazsın ben seni rahatsiz etmem dedi ve ne aradı ne sordu gerçekten. Moralim bozuldu benim de ama ailem sabıkalı bir insan istemez dedim. Seninle alakası yok dedim oda haklısın benim ailem de senin aile yapısında ama zamanı geriye alamam olan oldu dedi. Herneyse bitti böyle. Siz olsanız şans verirmiydiniz. Tamam cezaevine girenlerin çoğu iyi ayak değil ama pişman olanlar da var ya. Bazı insanlar var hemen ne oldukları belli oluyor konuşma tarzında bu çocuk öyle değil di...
Güncellemeler
+1 yıl
Internette 1 yıldan 3 yıla kadar hapis yazıyor size kalsa yatmaz diyorsunuz.. Baklava çalan çocuklar bile 19 ay hapiste satmışlar
Güncellemeler
+1 yıl
Yatmışlar*
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar