Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada ilgim yok adama karşı. Umut vermek istemem. iki muhabbet ettik diye sevgili moduna giriyor hemen erkekler
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
biraz garip ve alınma ama kezban (öylesin demiyorum) gibi davranmışsın. işin olduğunu falan söyleyip geçiştirsen daha iyi olabilirdi.
Açıkçası sadece insanları kirmaktqn korkuyorum. Yani ilgileneceğim bir tip değil. Cahilce davranıp uzmak istemem kimseyi yani ağır konuştum gibi geliyor.
ama kimsin ki demekle de kırmışsın sanki. seni de anlıyorum ama umut vermiş gibi olmak istemiyorsun sanırım. üstüne çok düşünme ama bunun bitmiş gitmiş olmuşla ölmüşe çare yok. bir daha hoşlanmadığın biri sana flörtöz yaklaşırsa geç cevap verirsin biter gider.
İşte sorun o hiç flörtöz davranmadi. İki gün en fazla 15dakika konuşma olmuştur. Umut vermek istemedim evet cahikden de kastım hani ağır konuştum. u ki konuşmuşum
Cahilce davranmissin ben olsam direk silerdim seni. Erkek losermis
Özgüven eksikliğin var demekki.
Yoo, boş insanlarla uğraşmam :)
Seni reddeden inan boş olmal zorunda değil. Ama sen boş olduğun icjn reddedilmiş olabilirsin.
Reddeden olmadı, yani senin gibi konuşan ( kezban ) kızlari çevremde bulundurmuyorum :)
İstəsən də bulunduramazsin zaten.
Hahahahaha,😄
Aynen hahahaha. Kas yapmakla kız tavlanmaz. Zeki erkek severim ben. O da sende yok. Sen ucuz kadınlarla takılmaya devam et ki onların aynı anda takıldığı 10 erkekten sadece bir tanesisin.
Ahhsha sen çok apta. l biriymisin ya 😄 neyse senin gibi cahil culeyha ile daha fazla konuşamam shsh
Arkadaş heyecanlı galiba :D
gitseydin o zaman anlardın deniyormu yoksa...