Durum şu cocugun maddi imkanı yerinde , fakat çok yakışıklı, açıkçası bende beğeniyorum tip olarak. yani bir sürü de takipçisi var hep. instagraminda güzel kızları takip ediyor. ben kıskanç biriyim vs. çocuğu pek tanımıyorum karakter olarak fakat sosyal bı insan değil annesi de baskıcı ve çok inancına düşkün birisi. Annesi beni beğeniyor, hatta anneme de demiş bu çocuk icin bende çok yakışıklı olmaz demiştim. Reddetmiştim. annesi ile yengem kardeş o yüzden bazen bı arada bulunabiliyoruz denk dusebiliyoruz. yine bı ortamda geçen annesi çocuklar evlenmiyor kız yok diye sitem ediyordu. Siz olsanız ne yapardınız çocukla aynı ortamda iken kalabaliktayken hiç konuşmuyoruz hiç sohbet etmiyoruz yabancı gibi davraniyoruz. Bazen bana baktığını görüyorum ortamdayken ama emin olamıyorum. Ama çapkın birisi bana göre. Sosyal medyadada ekli değil.
Yakışıklı, maddi durumu iyi olan bı erkek ile annesi istiyor diye evlenirmiydiniz siz olsanız ne yapardınız?
Yani kendi kendine gelin güvey olma durumu görüyorum ben burada. :D Tamam annesi seni beğenmiş istemiş olabilir ama bahsettiğin tabloya göre öyle annesi istedi diye biriyle evlenecek biri değil. :D Annesi zavallım kız araştırsın etsin kızların da duygularıyla oynamakla meşgul olsun eminim o adamın sevgilisi vardır ya da olur yani. Neticede kendi bulduğu ve annesinin beğenmeyeceği biriyle evleneceği belli. Sen safım safım annesi beni istiyor diye gelin güvey olursun da sorsan adam seni istemez. Ee dış görünüş farkı çok var diyorsun, çok kızlar falan var hesabında diyorsun. Senden güzellerini bulur yani seninle niye evlensin sırf anası istiyor diye.
Çocuk o zaman çapkın sirf ben yokum o zaman. Ki evlenmeyi asla düşünen biri değil bence. Kendi yaşıyor şu an bekar hayatı vs vs çok haklısın yani yorum yapamadım şu an dilim tutuldu
Emin ol dediğim gibi olacak sonu bu işin. Anası bir sürü kız bulup kendi "muhafazakar" kriterlerine uygun kızların böyle duygularıyla oynayacak farkında olmadan, o adam da çok geç yaşta kendi seçtiği beğendiği ve annesinin kriterlerine uymayan birini getirecek onunla evlenecek. Hep öyle olur.
Aynen öyle ama adamın getireceği gelin adayı onu hüsrana uğratacak gibi. :D Böylelerine hiç üzülmüyorum aslında. Hak ediyorlar. Adam karar verir kiminle evlenmek istediğine. Kalkıp da uyuşturucu bağımlısı, kumar, içkici, pavyonda çalışmış kadını vs getirmiyorsa sorgulamak sana düşmez yani.