Arkadaşlar selam. Bi konuda aklım çok karışık ve sizin yardımınıza ihtiyacım var. Hayatımda birisi var seviyorum ve sevgisinden de eminim. Ne bu zamana kadar hayatıma böyle biri girdi ne de bu saatten sonra gireceğini düşünüyorum ve bundan gerçekten eminim çünkü böyle bi devirde biraz zor. Annem başta hiçbir şey demezken ve gayet severken şu anda beni isteyen başka biri var. Ve annem bu kişiyle konuşmam için sürekli tartışıyor benimle. Gerekçesi hem durumunun sevgilime göre daha iyi olması hem de annemin ailesini falan tanıyor oluşu. Sevgilim de şu an çalışıyor belirli bir kazancı var ve aynı zamanda birikimini de yapıyor. Onun ailesiyle de ailemin iyi anlaşacağını düşünüyorum çünkü birbirimize gayet uygunuz apaçık ortada. Ama maddiyat konusunda iyi olamayacağınızı aşk sevginin bir gün biteceği ve evlilikte önemli olanın geçinme derdi olduğunu savunuyor nedense sevgilimle evlendiğimde sürünecekmişim gibi davranıyor. Zaten evlendiğimizde bende çalışıyor olacağım evde koca parası yemek istemiyorum. Gayet rahat geçineceğimizi de düşünüyorum çünkü ilerleyen zamanlarda kendi işini kurmak istiyor sanayi üzerine ve erkekler az çok sanayide paranın olduğunu biliyordur. Ve gerçekten bu tartışmalar annemi benim gözümde karaktersiz bi düşünceye sahip olduğunu düşündürüyor. Bana yardımcı olun lütfen birilerinin fikirlerine ihtiyacım var..
Güncellemeler
+1 yıl
2 gündür bu tartışma dönüyor evde kafayı yiyecek derecedeyiimm..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer