Aldatıldım mı sizce?

Merhaba arkadaşlar, 24 yaşındayım. Üniversite mezunuyum. 4 senelik bir ilişkim var. Evlilik hazırlığındayız. Yaza sözümüz var. Aileler tanıştı. Ama bu ailelerin tanışması sancılı oldu biraz kendisi maddi olarak hazır hissetmiyordu. Oysaki memur arabası var babası maddi olarakta arkasında vs. Neyse bir iki senedir sık kavga eder olduk bu sebeple ilişkimiz sağlıksızdı ama sevgi açısından bir sorun yoktu. Son zamanlarda bana karşı çok sinirli ve hırçın davranıyor. Kendisi bir üniversiteden bir kurs alıyor ikimizde farklı şehirlerdeyiz. Geçen hafta twitterdan bir kızı favlamış o üniversiteden tesadüf olduğunu söyledi ama içime kurt düştü bi kere. Bugün de ilişkimizin başında kullandığı ama daha sonra şifresini unuttuğu bir instagram hesabı vardı. Unutunca yeni hesap açmıştı. Arada bakıyordum kullanılmıyordu. Bugün tesadüf annemin hesabından baktığımda o hesabın fotosunun değiştiğini gördüm. Kendi hesabımdan baktığımda ise engellenmişim. Kadınlar gerçekten hisdedermiş ben bunu anladım. Neyse uykuluyken aradım açtı yarım yamalak konuştuk ben yüzüne kapattım. Sonra her yerden sildim. Şimdi benim bundan sonraki tavrım ne olmalı. Nasıl bir yol izlemeliyim? Aldatıldım mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aldatıldım mı sizce?