Film tadında bir aldatılma hikayesi, Bu nasıl atlatılır?

her şey 9 ay önce başladı yönetici olarak çalıştığım işyerine bir kız işe başladı ben hoşlanmıştım birkaç görüşmeden sonra sevgili olduk. Aynı işyerinde benimle çalışan on yıllık bir arkadaşım da vardı onu işe ben almıştım genellikle iş çıkışları beraber birkaç arkadaşla beraber dışarıda oturuyorduk, fakat biz ilk haftamızda daha bunlar beraber olmaya başlamışlar bir ay önce öğrendim, sevgilim bu birliktelikten sonra birgün benimle konuşmak istedi akşam bir yere oturduk bana beni hak etmediğini söyledi geçmişinden bahsetti ben de olgun davranarak beni bedenin değil ruhun ilgilendiriyo diyip destek olmak istedim. Bu zamandan sonra değişmeye başladı bana çok bağlandı benden daha çok seviyordu acaip ilgi gösteriyordu ben bu zamanda ona güvendim böyle seven benim onu aldatmamdan deli gibi korkan birisi böyle olamaz diye düşündüm ama işte hep bir sıkıntı düşüyodu içime bir ay öncesinde artık emin olmuştum o arkadaşımla beni aldattığına direkt söyleyemedim kendine zarar verebilir diye düşündüm, ortamı hazırlamak için aramızı bozmaya başladım bu süreçte işten de ayrıldım fakat bir süre sonra bişeylerin ters gittiğini anlıcak olmalı ki benden direkt bir günde ayrılmak istedi ben anlam veremedim konuşmak istedim ama olmucak şekilde korkuyordu konuşmaya bu 15 günlük süreçte çok yıprandım böyle bir insan olabilir mi
Film tadında bir aldatılma hikayesi, Bu nasıl atlatılır?