Genelde korku filmlerinden bir başka ürkütüyor.

Genelde korku filmlerinden bir başka ürkütüyor.
İzlediğim filmin türüne göre değişir bu durum. Mesela bir Ayla filmi korkutmaz, mutlu eder, hüzünlendirir. Ama bir Siccin filmi (asla izlemedim, izlemem de 🥹) korkutur. Gerçekten yaşanıyor olması çok kötü. Kalp krizi sebebi benim için. Günlerce uyku bile uyuyamam. 😅
Yok korkutmuyor nedense. Zaten filmler oylesine cikmiyor bir seyler ilham oluyor. Tam hikaye uymasa bile kiyisindan kosesinden birseyler gercek oluyor. Bu ask/ korku/ gerilim ve diger cogu film icin gecerli. Birde insanoglu fazla dayanikli sanirim gozumuze soksalar bile o korkunc seyleri sabah hayatimiza devam ediyoruz. Durup dusunmuyoruz insanoglu nasil bu kadar acimasiz olabiliyor diye. Bazen seri katilleri falan izliyorum normalde kanimin donmasi gerekirken izledikten sonra igrenc herif deyip kapatiyorum. Ve bu kadar… ertesi gun baska bir seri katil. Sanirim duygusuzlastiriliyoruz
Yabancı yapımlarda korkutmuyor. Adamlar olayı ince ince işliyorlar, insanları nasıl korkutacaklarını biliyorlar. Ama Türk yapım korku filmlerinde gerçek hayattan alıntı diye bahsettikleri filmler beni biraz geriyor. Çünkü filmi aşırı abartıyorlar. İnsanları korkutmak için her yolu deniyorlar; tipleme, kan vs. Biraz da gereksiz. Türklerin en korkunç filmi; Korku seansı, Annabelle, Sinister gibi olamaz.
Korkutmuyor ancak bana çok saçma geliyor çünkü hepimiz birer hayat yaşıyoruz o zaman hepimizin hayatı dizi filmi olsun Çok çarpıcı olmalı ki ilgimi çeksin hatta dediğin gibi korkutsun yoksa klasik olan dizi filmlerde bu ibareyi görmek bana aşırı saçma geliyor ve izleyeceğim varsa da izlemiyorum
Cevap
20Cevap
Gerçekten yaşandığına inanmıyorum bu yüzden hayır ekstra korkutmuyor😂
hayır saçma geliyor sadece
hayır
gerçek hayat hikayesinden böyle korkunç bir şey yaşanması adamın kalbini durdurur
yani adam şöyle demez
''ya ben bu durumu yaşadım neden bunun filmini çekmeyeyim'' :D :D
bu durumu bire bir yaşayanlar filmi mi düşünür ya :D
izleyicinin dikkatini çekmek için söylenmiş bir kelimedir
Yaşanmış olaylardan esinlenerek yapılan bazı filmler korkutmaktan çok üzüyor beni. Mesela The Girl Next Door 2007 filmi gerçekten alıntı. Trajik bir ölüm, yapılan işkenceler insanı etkiler nitelikte
Korkutmuyor. Filmi izlemeden önce yaşadığım hayatla filmi izledikten sonra değişen bir şey olmayacak gerçek olduğunu bilsem de. Aksine filmlerdeki hikayeler tedbir almamızı sağlıyor.
korkutsa da en sevdiğim tür o işte bana heyecan action olacak ayy şimdi bu olaylar gerçek mi dicem falan
Dikkatimi çekiyor. Korku oluşturmuyor bende. O filmlerde tarihi filmler de var. Tarihi filmleri ve biyografik filmleri severim.
Hayır nedense filmler ve gerçek hayatı artık ayırt edemiyorum biri birinden alıntı ama hangisi biz onlara mi ozeniyoruz onlar mı bizden anlamadm valla
Korku filmleri mantıksız gelmiştir hep bana. İzleyene saygım var ama, bir insan gülmek ister, anlarım. Ağlamak ister anlarım. Niye korkmak ister?
korkularla uzun zaman önce yüzleştim o yüzden korku filmleri bende bir etki bırakmaz..
Hayır çünkü yalan olduğunu biliyorum. Aksine komik geliyor, çocuk kandırmaya çalışır gibi...
Hayır… hatta gerçek hayattan uyarlanan filmleri severim…
genelde evet ama biografilerde de yazdığı için sıkıntı yok
Korku filmi hariç, bu ibareyi taşıyan filmler ilgimi çekiyor evet.
Hayır korkutmuyor daha çok inanıyorum. ve heyecan artıyor.
genelde o yazi dram temasinda gorulur pek de urkutmez
O kadar çok korktum ki şeyi soracaktım, 10. dakikadan sonra bu sözü hatırlayan var mı?
Hayır korkutmuyor. Ne güzel işte diyorum. Daha gerçekçi oluyor.
Hayır sadece daha anlamlı geliyor
Benim daha çok ilgimi çekiyor
Hmm evet birazcık.
Aksine daha çok merak uyandırıyor 😍
Evet 😂😂😂fazlasıyla hemde
Korkudan ziyade merak uyandırıyor
Ben o yazıya pek inanmıyorum.
Daha çok düşündürür.
Korktum bu ne böyle hangi film ismi ne
Daha fazla etkilenirim
Eeee bana ne bundan diyorum
Aksine daha fazla ilgimi çeker
yiooo saftirikmiyiz biz
İlgiyle seyrediyorum…
Korku filminde korkutur evet.
Hayır hiç korkutmuyor. Aksine heyecanlandırır.
Hayır daha çok dikkatimi çeker.
Hayir, hayatin kendisi korku filmi oldu zaten.
Korku filmi izleyemem asla çok korkarım
İnandırıcılığı artıyor
Daha çok dikkatimi çekiyor..
Korku ve gerilim filmlerine hastayimm
Birazcık
hayr
Zero.
Hayır.
Aksine daha heycan verici merak meraaaak
korku ve ürkütücü olan filmleri severim
Hayır
Ay evet