Cidden sevmek sevilmek istiyorum ama 22 yaşındayım hiç nasip olmadı. Her yer antin kuntin tip dolu. Şöyle adam gibi adam love lık bir tipi nereden bulcaz he nereden
Ne zaman abi ne zaman 😭
Ne zaman abi ne zaman 😭
Duygusal Yoksunluk, sevilme ihtiyacınızın başkaları tarafından yeteri kadar karşılanmayacağı inancıdır. Kimsenin sizinle gerçekten ilgilenmediğini ve sizin hissettiklerinizi anladığını hissetmezsiniz. Soğuk ve verici olmayan insanlardan etkilenirsiniz veya siz kendiniz soğuk veya aşırı vericisinizdir. Bu durum da sonunda kaçınılmaz olarak tatmin edici olmayan ilişkiler kurmanıza neden olur. Kendinizi aldatılmış hissedersiniz ve bu konudaki hisleriniz öfkelenmek ile incinip yalnız hissetmek arasında gidip gelir. Çelişkili olarak, öfkeniz insanları sizden uzaklaştırır ve yoksunluğunuzun devam etmesine neden olur.
Duygusal Yoksunluk şemasını değiştirmek hiç kolay değildir ve genellikle uzman desteği gerektirir. Daha önce duygusal olarak tatmin hissetmemiş olan bir bireyin bunun nasıl bir şey olduğunu bilmemesi kadar doğal bir şey yok çünkü ihmal edilmiş bir çocuktan bahsediyoruz. Öncelikle çocukluğunuzda yaşadığınız yoksunluğu anlayıp içinizdeki yoksun çocuğu hissetmeye çalışın. İlişkilerinizi ve yoksunluk hislerinizi gözlemleyin. Tekrarlayan örüntüleri netleştirin. Güçlü bir kimyanız olan soğuk eşlerden kaçının. Duygusal olarak cömert bir eş bulduğunuz zaman, ilişkinizi yürütmek için bir şans verin. İhtiyaçlarınızı fark edin ve duygu ve düşüncelerinizi paylaşın.
Söyledikleriniz çok doğru özellikle öfkelenme durumu ve insanlara karşı soğuk olma hali çocukluğumdan beri mevcut.
Sizin sevgiye şevkate merhamete doğruluğa karakterli insanlara ihtiyacınız var
Cevap
17Cevap
Sevilicek adamdan kastı 1.80 boylu, zengin, yakışıklı kişiler bu yüzden sevinmeyin arkadaşlar. 😂
Devir sadece ayak yapma devri olduğu için elbet çıkar karşına bir gün iyisi
Bende doyasıya sevilmek istiyorum ama sadık seven ilgi manyağı biri yok
ulan ben 20 yasinda evliyim sevdikte noldu bi halt sanmayin sunlari ya hayatinizi yasayin wkwkskx
1 sene
Bekara kova boşamak kolay cümlesinin tam tersisin şu an Evliye koca bulmak kolay dpshapabs
kolay tabi bosansam yüz tane koca bulurum ekwks
@zuleyhaaaxx çocuk yoksa mutsuzsan heken boşan derim. Çocuk olunca çok zor. Ben çocuk olduğu için kurtulamıyorum. İnsallah mesleğin vardır,🤦🏻♀️
Varlığı dert yokluğu yara aslında 🤣🤣
yo evlenmeden oncede meslegim yoktu simdide yok
@155tm Bacım bu senin gibi değil ki. Bu garip bir tip. boş ver
@zuleyhaaaxx çocuk?
yok @155tm
@155tm sen de baya garip tipsin çocuk da çocuk diye tutturdun dnspehwphw
@zuleyhaaaxx mutsuzsan boşan hemen, mutsuzsan mutlu olurum diye SAKIN ÇOCUK YAPMA SAKIN
@155tm sen baya mutsuzsun sanirim
@zuleyhaaaxx evet canım. Sen 1 senelik evli olduğun halde evliliği kötülediğine göre pek mutlu değilsin.1 yılda böyleysen ilerisini düşünemiyorum. Amacım sana nasihat vermekti. Ben nerdeyse annen yaşındayım. Nasihatımı dinle
@155tm annem de aynı durumda anlamama gerek yok içinde büyüdüm zaten
@155tm Ayrıca anneme söylediğimde kıyameti kopardığı şeyi sana da söyleyeyim. Büyüyünce çocuğun da aynısını söyler zaten. Kendi tercihlerinizi çocuğum için çektim diyerek bizi bu sorumlulukla büyütmeniz bize psikolojik olarak çok zarar veriyor. Sanki biz size bizi bu ailede doğurun diye yalvardık. Siz bizi doğurmak istediniz ve bize sormadan bu şartlarda dünyaya getirdiniz. Bu çektiğimiz yaşam sizin sorumluluğunuz ve bu sorumluluğu bize yüklemeniz çok kırıcı. Böyle büyümek de çok yıpratıcı. Sürekli kendimizi suçlu hissediyoruz. Omuzlarımıza öyle bir yük koyuyorsunuz ki öz annemizin acı çekme sebebi olarak kendimizi görüyoruz.
Daha gençsin ufaklık acele etme
Küçüleyim de cebine gireyim
Yok o kadar da kuculemezsin de 🤣
Seveni s*kiyorlar boşverin valla bak
Ararsan bulursun inşallah
Böyle gizli yazarak bulamazsın zaten
Adam bulmak istiyorum aptal canım canım akbabaların üşüşmesini değil
Evet katılıyorum
Yazarlar birazdan
Saçlarının sevilmesi hoşuna gider miydi?
işin zor
Adam olanı üzüyorlar.
Bugün başlayacak kesin
Mezara girince
Yazık bu düşüncene..
Ne alaka?
Nasibini bekle
Bayramdan sonra 😊
Kim istemez ki
Bulursun ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?