Hissizim kimseye güvenim kalmadı hayatıma bi çok kişiyi aldım beni seven herkese şans verdim ama yok yani şu kalbim atmıyor kimseyi sevemiyorum 4 senedir böyleyim. Ne yapacam çoğu kişinin ahını alırım diye kısa tutuyorum bağlamadan bitiriyorum 🤦🏼♀️ nereye kadar böyle devam edecem
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Güvensizlik kötü bi durum başkaları içinde önyargılısın
O zaman amcamız Einstein'ı dinleyelim ;
İnsanlardaki önyargıyı parçalamak, atomu parçalamktan daha zor..
Ya ön yargı değil tam konuşuyoruz bi bağlılık bisey oluyor ya unutamadığı çıkıyor ya bahanesi
Bazıları da normal sevgili oluyoruz herşey güzel derken bi bakıyorum mutlu değilim sevgim yok ilgi göstermesi bile batar hale geliyor öyle yani anlatmak istediğim bu
Senin istediğin başkasını istiyo
Seni isteyeni sen istemiyosun
Allah yardımcın olsun 🙏🏼
Sonra biri cikiyor seviyorsun ama o seni sevemiyor bu seferde
O seviyor ben sevemiyorum bi bakıyorum mutsuzum ilgisi bile batar hale geliyor vs vs
İşte bende onu diyorum 34 yaşima kadar bende sevemedim kimseyi en sonunda biri cikti cok sevdim ama olmadi
En iyisi bosvericen bu hayatı vur patlasın çal oynasın yap
Herşeyi ALLAH 'dan iste, herşeyin en hayırlısını iste, hayırlı olan şeyleri iste, istemeye yüzün olacak gibi yaşa yalnızca O ' ndan iste
Öyle yapıyorum tabi ama çok üzülüyorum çevremde herkes çoluk çocuğa karıştı ben hala sevgili yapıp mutlu olamıyorum
Sevgili yapıp mutlu olmayı bekliyorsun çünki jsjjezje
Bakın kardeşlerim, sevgili vs işleri insanı zinaya götürebilir, bu yüzden İslami kurallara göre hareket edip, tanışma anlaşma nişan söz düğün bunlara uyarak bi evlilik yapsak ne güzel olur aslında ama illa bi sevgili yapayım kafeye gidip kapiççino içeyim sonra dizilerde ki gibi kavga edeyim onun en yakın arkadaşı beni arayıp barışın diye dil döksün benim en yakın arkadaşım onu arayıp dil döksün vs vs dizilere aldanmayın bırakın bu çocuk işlerini çocuk bile yapmaz bunları
Yaaa 😊 tez zamanda bulursun hayırlı birini
Aynen katılıyorum size 😊
Bir süre o ilişkilerden uzak durmayı dene
26 yaşındayım ne kadar süre uzak kalıyorum
Reis ozaman sabret illaki karşına kendini sevdirecek biri çıkar
Bana hislen şekerim sende aaaa :D ahahahah
Ulan su hissi o kadar iyi biliyorum ki.
Çözümü yok mu 🤦🏼♀️
Yok be yok lanet olsun yok. O seni zamaninda kim paramparca ettiyse onda birakiyorsun her seyi.
Of ya oysa o çoktan hayatına birilerini almış ve mutlu olmuştu
Neden olmadığı ortada hata sende
Neden
Bi erkeğe bağlanıp sonrada terkedilmekten korkuyosun ondan
Hayır 🤦🏼♀️ sevmeyi deniyorum beni seven biri vardı çok seviyordu sevmeyi denedim mutlu etmeye çalışıyordu vs baya uğraştı etti ama yok yani ne mutlu olabildim ne onuda mutlu edebildim sevemedim çok istedim ama olmadı kalbimde en ufak heyecan en ufak hareket olmadı ayrıldım sonra zaten daha fazla üzmemek için onu
Aman vakti gelince seversin çok da takma ya
26 yaşındayım ne zaman gelecek vakti 😂
Hiç mi kimseyi sevemiyosun
4 sene önce sırılsıklam aşıktım garip değişik ve güzel bi histi ama o kadar üzüldüm yıpratıldım ki sanki duygularım alınmış daha kimseye atmıyor şu kalp
Kötü olmus be
Ben ben ben :d
Ben varım canım