Ben bu kızı deliler gibi seviyorum. Açıldım arkadaşlar ben sana deger verıyorum dedı olmaz dedı ama karşılıklı degıl dedı. Bir sure tavırlıydı ne konustuk ne yazıstık. Ramazan mubarek ayında bır anda oyle sualsız konuşmaya başladık ama arkadaş düzeyinde kaldı hep ileri gitmedim. Arada iltifat etsemde oda tutamadıgımdan. Dün mesela iş yerinde yoktu izinliydı gece 10 gibi story attım netflix bir dizi izliyordum. 12 gibi de bu kız yazdı diyor" [20/4 00:02] E: Netfilix alınca exxen de izlenmiyor dimi
[20/4 00:03] E: İkisi ayrı "ne yapmaya çalışıyor.
[20/4 00:03] E: İkisi ayrı "ne yapmaya çalışıyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ahhahahahahh sen yardır kardeşim allah yardımcın olsun sana sinyali çakmış. bu saatten sonra top sende.
Hayda ne yapacaz be abi yürek dayanmıyor
sen ağırdan al. ne çok yüklen ne de çok boşla. mesela bir iki gün sonra görüşelim bayadır göüşemiyoruz diyebilirsin. mesela pazar günü olabilir kahve içeriz dersin. ama orada da hala ona ilginin olduğunu belli etme. belli ki o seni cepte görüyor ve ilgin bitmesin istiyor. onu aşık et kendine.
Biz aynı zamanda iş arkadaşız. Aynı ortam içinde oluyoruz. Akşam genelde yardımımı ister birlikte yapalım tarzında çekinmez. Ne zaman yanından geçsem tatlı tebessümle karşılaşıyorum.
Tekmeyi vur gönder hem istemiyorum hem de yanımda dursun hesabı seni bir kızla görse kudurur kudurur
Tuhafta o ya bir anda uzaktan el sallamalar felan yanıma gelip oturmalar. serviste beni uyandır dürt demeler
Salla gitsin bir kuruş etmez mahlukat
Kudursun madem sevmiyor sonuçta abı aramızda yok bir şey
Buna büyük ihtimal senden başkadı bakmıyordur sana yok filan dedi ama g. otu kalktı bir yandan tabi seni yanında tutmak istiyor işte dedigim gibi g.. ot kaldırmak ama ne yapacaksın başka kız bulacaksın o da bunu görecek ona iyi olur güzel olur bu durum
İlgi bagimlisi kız. Sen ilgiyi çekince saçma sapan soru sorup ilgini geri kazanma derdinde
Ne yapmam doğru olur peki
bak bu da çok doğru sen ağırdan al kendini daha çok üstüne gelecektir.
İlgi bağımlısı kızlar bir b. oka yaramaz. Ne senle olur ne sensiz ama tek senle degil ilgiyi veren baska kisiler de vardir 😂 askini kalbine gömm
İlgi bağımlısı olan kızda bana gelir zaten kadere bak ya
Düzgün karakterli sevin sevilirsiniz 🤗
Düzgün karakterli birini sevin***
Düzgün sanıyordum baştan beri nerden bilim kalp bu seçemem ki kimi seveceğimi.
Kimi sevecegini bilemez kalp ama kimden vaz geçecegini bilir
Bak çok doğru vazgeçmek istiyorum ama bu boyle davranırken yapamıyorum.
Başka bir kızla konuşuyormuş gibi davran mesafe koy arana
Ee soru ne
Soru şu iki türlü davranıyor hoşlanıyor diye düşünürken bir andanda oyle degıl dıye düşünce içinde kalıyorum.
Hı senin ona olan ilgini biliyor ve bunu kullanıyor. Belki kullandığının farkında değil ama durum bu
Uzaktan gülmeler yanımda oturmalar. El sallamalar. Serviste uyandır benı dürt deyişi. Sabah benı ara deyişi. Gecede işte böyle nedensiz garip soru sordu.
Daha önce ilişkiniz oldu mu ne bu neydiniz
Samimi arkadaştık. Açıldıgım da bana deger verdiğimi ancak duygularımız karşılıklı olmadıgını soyledı.
Tabı bu olay 1 ay geçtı üstünden
Ne iseee seni hala yakın arkadaşı gibi görüyor boşa umut besleme
O da hoşlanıyor
Nasıl davranmalıyım o zman