Arkadaşlar kadınların bayıldığı çoğu şey bende hiçbir etki yaratmıyor tektaş altın pahalı hediyeler mesela düşünüyorum bunlar böyle benim için wow denilecek şeyler değil ama diğer kadınlar bildiğin bayılıyor altına falan sizce sorun bende mi
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Paraya haddinden fazla önem verenler bayılıyor bence
Ben düşünüyorum kadın mesela evli tektaş alıyor kocası kafayı yiyor mutluluktan yani ne bileyim hediye tamam mutlu olursun ama ne bileyim bu kadar da altın altın altın tektaş yüzük bilmem ne ya pahalı hediyeler bana çok normal geliyor ha basit bir saat almışsın ya da kolye ha tektaş
Ben mesela evli olsam altın pırlanta yerine o parayla başka bir yere gezmeye gitsem tatile gitsem daha mutlu olurum yemek yemeğe gitmek bile çok mutlu ediyor 😂
Ben de böyle görüntüsü güzel olan şeyleri seviyorum nasıl anlatsam değişik bir şey mesela Deniz yıldızı ya da böyle taş böyle güzel taşlar deniz taşları falan oluyor ya
Evet çok hoşlar toplayıp bir fanusa koymak filan evde her an görmek hoş gerçekten
Bence bu emektir yani bunu düşünmüş emek sarf etmiş aramış bulmuş diğer türlü bak her şey yarım saat içerisinde bir kuyumcu bu parayı bas yüzü al ne bu düşünür Mehdi kadın ne sever tektaş bu bitti
Sorun sende değil onlarda inanki
Yani aşırı derece tepki veriyorlar bilmiyorum nasıl anlatsam 5 dakika şok'a falan giriyorlar uzaylı görmüş gibi kanka tek taş yani tek taş bu ya da altın
Aynen öyle 😄
Bana göre bir erkeğin tektaş alması emeksiz altı üstü kuyumcuya git bir tektaş al gel ne bu herkes yapar ama farklı taşlar alabilir bana mesela Deniz kenarlarında oluyor ya Güzel görünüşlü ne bileyim değişik şeyler
Ben olsam şöyle yapardım sevdiğim kisinin hoşlandığı bir şeyi detaylandirip onu alirdim
Ya tabii ki tabii ki öyle olmalı zaten ama sana bir şey söyleyeyim mi bizim gibi masrafsız samimi kızlar hep çöpe atılır nerede altın yüzük meraklısı kızlar var ona yapışır erkekler
Aynen vizede senin gibisi denk gelmiyo o yüzden yok kafa dengi
Ne iş yapıyorsun jdjdjd
Tasarim
Pick me seni uww cok farklisin hawali şeyy
Farklı olduğumu söylemedim ya da havalı olduğumu 3 harfli yerinden anlama sadece Kadınlar niye büyük tepkiler veriyor tektaş gördükleri zaman ya da altın gördükleri zaman tebessüm edersin hoşuna gider bu kadar sanki dünyada ilk kez tek taş görüyormuş gibi hayret ediyorlar
Bende senin gibiyim
Bana göre bir erkek tek taş alıyorsa gerçekten emeksiz fikirsiz demek çünkü kuyumcuya gidiyorsun birazcık para veriyorsun bitti asıl hediye emek düşünülen bir şey olmalı
Bana bir çiçek bile yeter hatta ilk çiçek aldığım da ağlamıştım 😀
Bana kimse çiçek almadı çiçek de güzel bir seçenek ama böyle dediğim gibi değişik emek özünde hediyeye baktığında düşünülmüş emek verilmiş olmalı mesela tektaş benim için emeksiz dir çünkü yarım saat içerisinde hiç düşünmeden alıp verebilirsin onunla mı yok ama bir taş koleksiyonu mükemmel bir detay
Ben 1 hafta uğraşıp kendi emeğimle minik zarflar yapıp içine notlar yazmıştım ve tablo boyamıştim onun için
Gerçekten bizi hak etmiyorlar
Galiba
Ben de öyleyim
Ya böyle mesela kızlara bakmıyorum yani bazısı herkesi değil evli tektaş görünce vav kafayı yiyor bak tabii ki güzel bir duygu ama inanılmaz seviniyorlar tamam hediye geldi falan ya da altın tutkusu var bende öyle bir tutku yok sorun bende mi
Sorun sende değil ki. Normal bu. Benim de öyle hiç umrumda değil hiç özenmiyorum hele ki evliliğe hiç özenmiyorum çeyiz yapmadım altın hiç kullanmadım sevemedim
Yani bu farklı olduğumu dile getirmek değil sadece bana çok abartı saçma tepkiler geliyor ne bileyim böyle gözünü faltaşı gibi açıyor 5 dakika şoka giriyor kendine gelemiyor falan tektaş kanka bir şey değil yani
Paragöz ve sonradan görmeler bu şekilde genelde
Ben mesela şeyi çok severim değişik taşları böyle Deniz kenarlarında oluyor ya Deniz yıldızı böyle görünüşü değişik şeyler emek kokan bana göre tektaş alan erkek özensiz bir hediye almıştır O kadar vav demem daha çok burun kıvrım sonuçta hiçbir emek yok gitmiş kuyumcudan bir tektaş almış gelmiş onu düşünmesi yeterli değil bence emek sarf etmesi daha güzel