Arkadaşlar ben neden böyleyim?

Arkadaşlar gerçek hayatta bir arkadaş çevrem var ama onlardan çok memnun değilim yani aynı şeyleri sevmiyoruz zevklerimiz farklı vs. Bir de çok gururlu ve prensipli biriyim yani şöyle mesela evimize misafir geldi iftar için yakın akrabalardı sonra oturma odasına geçtik yemekten sonra ben de gittim ama bana oturma yeri kalmadı sandalyede oturacak halim yoktu başım da ağrıyordu iftar öncesi tartışmıştık ailemle, psikolojik olarak iyi değildim sonra odama gittim ben de onlarla oturmak isterdim ama... Odamda oyun oynadım online orada da malın biri gereksizce reportladı beni hiçbir şey yapmadım ona da kızdım biraz sonra tekrar yanlarına gittim misafirlerin ama yine yer yoktu kendimi neden bilmiyorum çok değersiz ve gereksiz hissettim aslında alakası yok anneme başım ağrıyor hap alıcam dedim tamam dedi ama üzgün olduğumu anlamadı neden kimse anlamıyor... Sonra mutfağa gittim ağlayasım geldi. Sonra annemi zar zor odama çağırdım, sen benim yerime otur falan dedi ama bu sefer de kabul edemedim, hayır falan diyip sinirlendim ben niye böyleyim lütfen olumsuz şeyler yazmayın hakaret gibi bu bir sorun ve ben düzelmek istiyorum

Arkadaşlar ben neden böyleyim?