Çok tuhaf bir şey oldu, sevgilimi özlemiyorum?!

Arkadaşlar benim sevgilim çok vurdumduymaz.(kendisi aksini iddia ediyor))) Biz hep faceden mesajlaşıyorduk. Daha sonra onun tel bozuldu. Sonra hiç haber alamadım neyse ben buna mesaj aatıyorum. (tel.nete girmiyor ama arama ve mesaj atabiliyor) cevap gelmiyor. Hiç yazmıyordu. Son zamanlarda ben hergün arıyordum konuşuyorduk ama en fazla 40dk falan. Eskiden 3saat konuşurdu. En son konuşmamızda beni çok sinirlendirdi. Sebep hiç konuşmuyor susuyor böyle ilgisiz konuşmaları falan hep ben konuşuyorum neyse sustu bir ara hiç konuşmadım bende kızmıştm ben başka bir konudan ötürü snr dedidiki "kapatalım bari" bende "zaten istediğin bu değilmi"dedim tamam böyle konuşmadan duralım dedi. Bende "yok kapatıyorum by' dedim kapattım o gündür bu gündür 3gün oldu o hıyar bana ne mesaj tti tmaz zaten huyu değil nede aradı.

Bu süreç içinde ondan ayrılmayı bile düşündüm. Ve hiç özlemedim kendinden soğuttu beni iyice . Aramakda gelmiyor içimden nede mesaj yazmak.

Ne yapmalıyım?

Uzun olduysa kusura bakmayın
Güncellemeler
+1 yıl
Biz uzagiz birbirimize ..
Güncellemeler
+1 yıl
ayrildik. :) burayi gormusken yazayim dedim. ilk sevgilimdi ve cok da seviyordum. Yeterince ilgiyi alakayi gostermedi. Hep ben caba gosterdim artik pes ettim ve bitti.
Çok tuhaf bir şey oldu, sevgilimi özlemiyorum?!