Tam hayalimdeki erkekti. Sadece umursamazdi. Ayrildik bişey de demedi çok özledim onu mesaj atsam ulaşamıyorum ne yapmalıyım sürekli aklımda kalbimde çok seviyorum onu
Güncellemeler
+1 yıl
Çok çok çok özledim onunla konuşmak istiyorum sadece
Iyi ki ulasamiyosun. Yoksa canin daha cok yanardi. Unutmak zorundasin. Umursamazmis baksana, seni hep uzerdi. Kabullendiginde daha iyi hissedeceksin.
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
İlişkiyi tek başıma yürütüyor gibi hissediyordum. Bu yüzden mutluyum ama hayatımın bir parçası da oydu. Ben ona demiştim seni ömür boyu seveceğim sen istersen evlen dedim geri döner mi ki
Yasini da sormustum. Insan asikken bitecegine hic inanmaz. Ama bitwr. Ne asklar bitti. Sana anlatsam zamaninsa nasil sevdigimi ah ahh. Ama bitiyor. Biymesi icin senin kabullenmen gerekiyor. Şu an bunu yapmiyosun. Ne kadar gec kabullenirsen o kadar zor olur unutman. Biseyleri degistir hayatinda
O yaslarda zirvede yasarsin bu duygulari ama asil asklar ilerleyen yaslarda calar kapini. Hepimiz bu acilari yasadik, bunlar seni guzellestirecek. Ama dedigim gibi kabullenmesini bilmelisin. Takinti halini almadan artik kabullen ve devam et hayatina. Hayatinda biseyleri degistirirsen bu kadar her an onu dusunmezsin
Aynı durumdan dolayı kız arkadaşım benden ayrıldı hayat devam ediyor kendimi parçalasamda artık o olmayacak mecburen ileriye bakıyorum sürekli sende öyle yap
Umursamazlık değil ilgisizlik ve biraz fazla tartışma yaşamamız sonuçta iş hayatı aile hayatı depresyon maddi sıkıntılar virüs üst üste bindiğinde bizde çok güçlü kalamayabiliyoruz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Iyi ki ulasamiyosun. Yoksa canin daha cok yanardi. Unutmak zorundasin. Umursamazmis baksana, seni hep uzerdi. Kabullendiginde daha iyi hissedeceksin.
İlişkiyi tek başıma yürütüyor gibi hissediyordum. Bu yüzden mutluyum ama hayatımın bir parçası da oydu. Ben ona demiştim seni ömür boyu seveceğim sen istersen evlen dedim geri döner mi ki
Omur boyu sevmiceksin ama. Yasin kac ve kac yillik iliskiydi?
2-3 yıllık inan ki severim kendimi gördüğüm tek kişiydi o
Yasini da sormustum. Insan asikken bitecegine hic inanmaz. Ama bitwr. Ne asklar bitti. Sana anlatsam zamaninsa nasil sevdigimi ah ahh. Ama bitiyor. Biymesi icin senin kabullenmen gerekiyor. Şu an bunu yapmiyosun. Ne kadar gec kabullenirsen o kadar zor olur unutman. Biseyleri degistir hayatinda
20
O yaslarda zirvede yasarsin bu duygulari ama asil asklar ilerleyen yaslarda calar kapini. Hepimiz bu acilari yasadik, bunlar seni guzellestirecek. Ama dedigim gibi kabullenmesini bilmelisin. Takinti halini almadan artik kabullen ve devam et hayatina. Hayatinda biseyleri degistirirsen bu kadar her an onu dusunmezsin
Guvenilir bir erkekse ona acik acik kadini olmak istedigini yazsan?
Bizide keşke biri böyle sevseydi 😊
Keske benide sevseydi
Umursamazlık için ayrılırsanız pişman olursunuz. Bence bir kere daha şans tanı
Ben ayrıldım ki
Tamam işte madem özledin ve pişmansın neyi bekliyorsun
Vazgeçti artık benden
Bilemezsin vazgeçtiysen hayat devam ediyor karşımıza sürekli yeni insanlar çıkıyor
Çok olumlu düşünüyorsunuz
Aynı durumdan dolayı kız arkadaşım benden ayrıldı hayat devam ediyor kendimi parçalasamda artık o olmayacak mecburen ileriye bakıyorum sürekli sende öyle yap
Siz erkekler neden umursamazsiniz ya
Kizlar ilgi ister sadece ilgi tamam karakter olarak umursamaz biri olabilirsiniz ama sevdiğinize de olmayın yav
Umursamazlık değil ilgisizlik ve biraz fazla tartışma yaşamamız sonuçta iş hayatı aile hayatı depresyon maddi sıkıntılar virüs üst üste bindiğinde bizde çok güçlü kalamayabiliyoruz.
Bak ben iş Hayatına saygım var. Onunla gece konuşuyordum günduz yatardim gece uyumazdim. Sizinkide oylemiydi tüm ilişkinin sorumluluğu kıza düşüyor
Çok fazla burada anlatmayayım benimde suçum vardı onunda olmuyor diye konuştık kapattık insanca o yoluna baktı ben yoluma
İki tarafta yıpranmamış en azından kader kısmet ben ilerdede bişey olacağına inanıyorum
Kim için kendin için mi bana mı söylüyorsun
Böyle durumlarda kendim icinde
Ben kendim için bu işin bir daha olacağını düşünmüyorum hayatına çoktan birisinide almıştır belkide 6 ay oluyor
Birşey sorabilirmiyim
Tabi sor
Ayrıldığında erkekler uzuluyormu
Üzülür ama her erkek için aynı etki olmaz
Ciddi düşündüğü kızdım. Evlenmeyi bile düşünüyordu
Biz şuanda nişanlı olacaktık ailemle dahi tanıştırmıştım ama fark etmiyor ki olmayınca olmuyor istersen özelden yaz buradan çok yazmak istemiyorum
Neden ulasamiyorsun ki?
Mesaj attım konuşmak istemediğini dedi üzerine gitmedim. Simdi mesaj atsam diğer taraftan da engelemezse bile bakmaz o kadar inat birisi
Neden ayrildiniz?
Onun umursamazlıgi yüzünden yeterince sevmediğini dusunuyordum
Istersen konusabiliriz