Aşk İlişkileri Intikam arzuyu körükler mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bazı insanlar böyledir anlaşamadigi insanları arzular benimde öyle oldu kavga ettigim asla anlasamadigim bi cocukta olsa deli gibi cekim hissediyorum yasadiniz mi? Güncellemeler+1 yıl İntikam olmayacaktı tartışmalar yazdım cevrilmis enteresan 😄 Intikam arzuyu körükler mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
saliminkarısı Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl tartışmalar arzuyu körükler evet şey gibi düşün en büyük asklar nefretle baslarmıs gibi gibi 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Katılıorum Yorumla
Dance_with_Devotion Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Cinsel gerilim yaratıyor bence. Tartışmadan sonra kız arkadaşımla hep sevişirdik ordan biliyorum sdjlks 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hoş oluyor ikimkzde sevmiyoruz birbirimizi amaa Yorumla Dance_with_Devotion +1 yıl Kadını dostun gibi seveceksin düşmanın gibi s*keceksin demişler jsdks Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. kavga esnasındaki erkegin sert durusu kadınları etkiler 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dogru Yorumla
eessma Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bunlar keskin duygular yakar insanı dikkat et 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
tartışmalar arzuyu körükler evet şey gibi düşün en büyük asklar nefretle baslarmıs gibi gibi
Katılıorum
Cinsel gerilim yaratıyor bence. Tartışmadan sonra kız arkadaşımla hep sevişirdik ordan biliyorum sdjlks
Hoş oluyor ikimkzde sevmiyoruz birbirimizi amaa
Kadını dostun gibi seveceksin düşmanın gibi s*keceksin demişler jsdks
kavga esnasındaki erkegin sert durusu kadınları etkiler
Dogru
Bunlar keskin duygular yakar insanı dikkat et
Evet