Yazıştıgım erkek vardı kendısı ıle zaten tanışıyoruz arkadaştık.
Bir süredir yazışıyorduk ılk o yazdı. Zaten mesajların çoğunluğunuda o atıyordu. Flörtleşıyor gıbıydı.
Son günlerde kestı mesajları.
Benden mı bekliyor yoksa başkasını mı buldu
Bir süredir yazışıyorduk ılk o yazdı. Zaten mesajların çoğunluğunuda o atıyordu. Flörtleşıyor gıbıydı.
Son günlerde kestı mesajları.
Benden mı bekliyor yoksa başkasını mı buldu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Taktik o ilgi geri çekil taktiği
Herkes başka bir şey demış.
Şöyle kı bu erkek ıle ben aynı lisede okuduk. Sonra ayrı unı. lere gıttık. Ben öğretmenım. O mimar.
Yakışıklı zengin popüler bir cocuk. Mezun olduktan sonra 2 3 kere görustuk. Sapıkça bir yaklaşımı olmadı.
5 Senedir ıletışımımız yoktu. Senede bir kere falan yazardı. Bır sure önce o yazdı konuşmaya başladık. Gunaydın mesajları attı buluşucaz diye konuştuk. Ben çok az yazıyordum ama onun tarzında degıl daha çok başka şeylerle alakalı şeyler yazıyordum.
Son zamanlar da yazmayı kestı. Başkasını mı buldu yoksa bana mı bozuldu bilmiyorum.
Seni köpek etmeye çalışıyor işte ilgi vermiş sen o ilgiden hoşlanmışsın bunu farketmiş ve ilgiyi kesmiş sen ilgi yoksunluğuna düşmüşsün ve onun ilgisini özlemişsin bu erkeklerin kullandığı bir taktik ancak 2. İhtimal senden yeterince karşılık görememiş pes etmiş
Dedıgınde doğrudur ama üstüne dusmedım kı onun ben. Tam terse hiç yazmadım. hergun yazan oydu. Ben 3 veya 4 kere yazdım onda da bırseyler den bahsettim alakasız. Zaten yazmam hiç ben. Sence ne yapmalıyım kanka
Bence ne yapacağına kendin karar vermelisin belki benim fikrim hoşuna gitmeyebilid
Bence senden bekliyor.
cut.
Şöyle kı bu erkek ıle ben aynı lisede okuduk. Sonra ayrı unı. lere gıttık. Ben öğretmenım. O mimar.
Yakışıklı zengin popüler bir cocuk. Mezun olduktan sonra 2 3 kere görustuk. Sapıkça bir yaklaşımı olmadı.
5 Senedir ıletışımımız yoktu. Senede bir kere falan yazardı. Bır sure önce o yazdı konuşmaya başladık. Gunaydın mesajları attı buluşucaz diye konuştuk. Ben çok az yazıyordum ama onun tarzında degıl daha çok başka şeylerle alakalı şeyler yazıyordum.
Son zamanlar da yazmayı kestı. Başkasını mı buldu yoksa bana mı bozuldu bilmiyorum.
Ayda yılda anca bir defa muhabbetiniz oluyor.
Bu durumda adımı atan da o zaten...
Kaç adım bekliyorsun ki daha? :)
Sen yazmadığın için geri çekilmiştir.
Bazıları taktık uyguluyor demişler. Bazılarıda başkasını buldu. Samımı oldugunu bilsem yazarım.
E samimi bulmuyor isen zaten muhatap olma.
Taktik dediğin ne ki?
Ben bir kadına yıllarca arada sırada yazacağım ama ondan adım gelmeyecek.
Kendimi sapık, takıntılı gibi hissederim.
Erkeklerde o kadar çapkın kı o yüzden samımı gelmiyor. Bırde yakışıklı zengin popüler cocuk İster İstemez düşünüyorum. Öyle devamlı yazan bırı degıldı. Her sene 2 kere falan yazardı. Ilk defa son zamanlarda uzun uzun konuştuk. Hatta flörtleşıyor gıbıydı.
Şimdi samimiyetine filan nasıl yorum yapalım?
Senin kafana yatmıyorsa uğraşmazsın. : )
baskasini bulmus belli
Ya sohbet sarmamıştır ya da başkasını bulmuştur