Kahve içelim dedi. Ama yazmadı hiç daha. Kardeşime mesajları okuttum. Biraz egolu galiba sen kahveyi hatırlat istiyor dedi. Ama teklif ondan geldi. Müsait zaman da onun yazması gerek diye düşündüm yazmadım. O da yazmadı. Bende ümidi kestim.
Artık önüme bakcam. Belki başkasidir doğru kişi. Ama onu silmedim henüz. Sizce ekli kalsın mi
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Muhtemelen 10 küsür kız arkadaşı vardır ya da olmuştur. Yani senin gibi açılan çok olmuştur Çok kız çevresi vardır rahat adam. yokluk çekmiyor. diye düşünüyorum. Yoksa atlardı. ondan böyle davranıyor Seni Umursamamış Sil bence hayır gelmez.
Tespit gibi tespit. Ama hayır beklediğim yok. Silmem onu çok umursuyor görünür bence. Bence ekli kalsın yakında biriyle mutluluğumu görür zaten.
Sen açılarak doğru olanı yapmışsın içinde kalmaktansa açılmak en doğrusudur. Çabuk davran ama sen onu silmeden o seni silebilir.
laç gün oldu sen açılalı?
2 hafta falan ama açılmak değil. Hayatında biri var mı sorusu biraz o kapıya çıkıyor sadece
Açılmak işte aynı şeyin alaciverti :) ohoo 2 hafta olmuş :) Çoktan bitmiş bu iş bende 2 gün falan olmuştur diye kurmuştum kafamda :)
Normalde direkt olarak karşıdan atlaması lazım :) Kız ayağına gelecek erkek dönüş yapmıcak :) Bu ço kzor bir şey
2 ihitmal var. Ya seni beğenmemiş olabilir
ya da bu eleman yokluk çekmiyor bence.
bence kız yokluğu çekmiyor çünkü bir kız bir erkeğe açılıyorsa o eleman yakışıklı olur yakışıklımı eleman :)
İyi bence yakışıklı. Bide yazmıyor ama konuşmadan sonra hikayeye kendimi atmıştım. Beğendi. Bunu iki kere yaptı. Dediğin gibi bunda kız çok demek ki bana vakti yok
Şaşırtmaz :) dediğim gibi şaşmaz :D Yakışıklı olduğu için kız çok çevresinde ondan sana dönüş yapmamış.. Alternatif çok çünkü.
Olaki atıyorum 20 gün sorna sana döndü :) Baştan seni kabul etmeyen kişi sana döndüğünde eğer kabul edersen kendine olan saygını kaybedersin. onun gözünde sen değersiz birisin artık.+ Seni yedek olarak kullanır bilgin olsun. Çünkü yanlış anlama senden çok var onun gözünde. yakışıklı çünkü 1 i gider 1 i gelir :=)
Yani uzun lafın kısası bu elemandan sana hayır gelmez.
Teşekkürler.. An itibariyle bitti
Şuda olabilir bu ihtimalde var konu uzadı biraz ama Yanlış anlama seni beğenmemişte olabilir. Benim başıma geldi bu olay kız teklif etmişti bana işyerinde usta aracıllığıyla kızı beğenmemiştim kabul ettim ama ayıp olmasın diye 4 gün sürdü zaten :) ( Seb çirkinsin demiyorum ihtimal yani )
Dediğim gibi dönüş yapsa bile sana geri asla dönme derim dönersen onun gözünde değersiz birisin artık sana o gözle bakar. nasıl olsa 6 ay sonra dönsem bile bu gene kabul edecek diye düşünür. B uşekildede. kendine olan saygınıda kaybetmiş olursun zaten.
iyi akşamlar.
bu kizlarin alayi aptal
Neden? Ben gidip mesaj atmışım hayatında biri var mı diye sormuşum. Falan bide kahveye de mi ben cikarcam evlilik teklifi de edeyim
adim atman kabahat
Knka napim içimde mi kalsaydi
kalsaydi tabiki
ssnin begendigin ssni begenmiuo bu hep böyle
Begnmezse beğenmesin birini de bulcam yakında buraya yaziyorum