Aldatılan kocaya aldatıldığını söylemek?

Herkese iyi akşamlar belki bana şu an karaktersiz diyeceksiniz ama bir konuda yardımınıza ve fikirlerinize ihtiyacım var bundan 7 ay önce bir kadınla ilişki yaşamaya başlamıştım ve evli 3 çocuğu vardı bendende 7 yaş büyüktü neyse hep o zindandan işkence gördüğü yerden kurtarmak istedim onu ve birden değişti seni seviyorum adı altında bana demediklerini bırakmadı hep sevdiğim için alttan aldım psikolojisi bozuktu sinir problemi panik atak bipolar bozukluk gibi sıkıntıları vardı hep yanında olmaya çalıştım oldumda ama beni kendinden uzaklaştırdı ve dünde çok ağır küfürler edip engelledi çok sinirliyim ona aptal yerine koyuldum ben bu kadar onu kurtarmak isterken beni böyle üzmesi çok ağırıma gitti ettiği hakaretlerden örnek vereyim hep yanında oldum bana sen yüzsüz müsün gurur yokmu sende gibi şeyler de dedi ve intikam almak istiyorum çünkü çok sinirliyim kocasına söylicem aldattığını kocasıda artık ne yapar bilmem namusa çok düşkün bir aile hem kocası hem kendi ailesi hiç hoş şeyler olmucak farkındayım acaba bunu söylediğim için polisle başım belaya girermi kocası öldürürse falan
Aldatılan kocaya aldatıldığını söylemek?