Diyelim bir erkek 22-23 yaşında yakışıklı düzgün de biri ama hiç sevgilisi olmamış. Bu erkek hakkında ne düşünüyorsunuz?
Size çekici gelir mi yoksa umursamaz mısınız?
Size çekici gelir mi yoksa umursamaz mısınız?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
kendim için konuşucam eğer böyle az ama öz konuşan, nerede nasıl davranması gerektiğini bilen, mizah seviyesi yüksek, tarzı güzel biriyse ve üstüne yakışıklı ve iyi bir insansa ve daha önce hiç sevgilisi olmadığını öğrensem açıkçası bana çok çekici gelir ayrıca o kişi hakkında da bence çok seçici birisi o yüzden sevgilisi olmamıştır diye düşünürüm.
Genellikle bunlara kafa yormam ama flörtöz bir tip gibi davranislari olup bunu diyorsa yalan soyluyor diye dusunurum
Daha ne dusuneyim yasi biraz buyuk olsa ve evlenip bosanmamis olsam istemeye bile gelirdim wpwwp
Sevmez kızlar öyle. Çapkın, kaba erkek severler. tercih edilmemiş erkek olarak gorebilirler sevgilisi olmamışı
Doğru dedin
Doğruları dedim aşağıda farklı şeyler yazmışlar ama inaniyosan o dediklerine sen bilirsin kızların kendi arasında beğendiği tutulduğu erkekler kızların hayran olduğu birsürü eski sevg olmuş erkeklerdir diğerlerine bakış acıları onlara soğuk yapmak hatta mumkunse arkadaş bile olmamaktır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?