Hâlâ sevdiğim eski sevgilimin doğum gününü kutlamalı mıyım?

Merhaba, beni zamanında deliler gibi seven sevgilimle bir şekilde ayrıldık ve ben yalvarmaya başlayarak kendimden gittikçe uzaklaştırdı. Artık eskisi gibi sevemiyorum ama içimden tamamen gitmedin tarzı bir şey söylüyor. geçen telefonda konuştuğumuzda sevgim gelirse yazacağım gibisinden bi şey söyledi. Ve fark ettim ki ben ağladığım zaman birlikte olmamız çok zor diyordu ama telefon konuşmasında azıcık güçlü olduğumu ve yalvarmayacağımı gösterince "ben bi şey olursa sana yazarım" dedi bir önceki yaptığı gibi 'bizden olmayacak" demedi. Yani çok yüksek ihtimalle doğum gününü kutlamamı bekleyecek ama ben cepte muamelesi yapsın değil, eskisi gibi sevsin istiyorum. Sizce doğum gününde yazmam mantıklı mı? Telefonda konuşurken her gün yazıyorsun vs demişti. Doğum gününü kutlayıp iyice güçsüz gözükmek istemiyorum ama bir yandan da düşünüyorum belki bu son şansımız olabilir diye. Ayrıca bu da yazmak için bahane arıyor tarzı bi şey düşünsün istemiyorum. Özellikle erkekler erkek gözüyle yorum yapabilir mi? Kızlarım sizin de tavsiyelerinize açığım.. BU ARADA İKİ GÜN SONRA DOĞUM GÜNÜ :(( yani acil karar vermem gerekiyor
Hâlâ sevdiğim eski sevgilimin doğum gününü kutlamalı mıyım?