7 aylık bir ilişkim var son bir kaç haftadır tartışmalar oldu. Hep en fazla değeri ilgiyi sevgiyi ben verdim. Şöyle düşünün 5 veriyordum 1 alıyordum böyle bir ilişkiydi ve ipler onun elindeydi ne desem tersini yapıp bana hayal kırıklığı yaratıyordu bir kez de güvenimi kırdı. Ve son olayında ona sarılmadım diye sinirlenip ara vermek istediğini söyledi bana. Bende komple bitirmek istediğimi söyledim sonra bişeyler bişeyler yazdı hiç mi sevmedin vs. Cevap vermedim.
Gece arkadaşlarıyla beni arattırdı ağzıma ne geldiyse söyledim yaptığı hataları vs hepsini yüzüne vurdum böyle bir ilişki istemediğimi söyledim saygısız olduğunu güven vermediğini vs söyledim. Sonra arkadaşları hatır koydu konuşun edin vs. Bugün konuştuk pişman olduğunu vs söyledi özür diledi sözümden çıkmayacağını ikiletmeyeceğini vs söyledi. İnstagramını verdi. Bende tekrarlandığı takdirde senden soğurum sevgim nefrete dönüşür bidaha benimle hiçbirşekilde olamazsın dedim.
Affettim kısacası.
Şimdi nasıl bi yol izlemeliyim değerimi anlamasını, ilgiyi değeri hissetmek istiyorum ne yapmam gerekirse onu yapıcam tecrübeli kardeşlerimi kürsüye bekliyorum.
Gece arkadaşlarıyla beni arattırdı ağzıma ne geldiyse söyledim yaptığı hataları vs hepsini yüzüne vurdum böyle bir ilişki istemediğimi söyledim saygısız olduğunu güven vermediğini vs söyledim. Sonra arkadaşları hatır koydu konuşun edin vs. Bugün konuştuk pişman olduğunu vs söyledi özür diledi sözümden çıkmayacağını ikiletmeyeceğini vs söyledi. İnstagramını verdi. Bende tekrarlandığı takdirde senden soğurum sevgim nefrete dönüşür bidaha benimle hiçbirşekilde olamazsın dedim.
Affettim kısacası.
Şimdi nasıl bi yol izlemeliyim değerimi anlamasını, ilgiyi değeri hissetmek istiyorum ne yapmam gerekirse onu yapıcam tecrübeli kardeşlerimi kürsüye bekliyorum.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer