Aşk İlişkileri Annem erkek arkadaşımı neredeyse benden çok seviyor, bu duruma bozuluyorum tuhaflık bende mi? MotherCat Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Cidden kıskanıyorum artık ve aşırı bozuluyorum😐 oğlum da oğlum bu kadar da olmaz ne yapıp aralarını bozsam🥲 bana akıl verin 😄 Annem erkek arkadaşımı neredeyse benden çok seviyor, bu duruma bozuluyorum tuhaflık bende mi? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. İyide bu güzel bir şey yani kötü bir şey değil ki sonuçta evlat ayrı onun erkek arkadaşı ayrı 1 2 Yorumla MotherCat +1 yıl Olsun ben onun kızıyım 😂 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Anne beni sev yoksa erkek arkadaşımı terk ederim de jdjdj Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Herkesin istediği bir anı yaşıyorsun. Bu kadar kafaya takma bence ve keydini çıkar 😊 0 1 Yorumla YarabantlıRakıŞisesi +1 yıl Keyfini* Yorumla
isimsiztıss Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 88% +1 yıl bu durumdan neden rahatsız oluyorsun kii bence çok iyi bir şey sevmeyip size engel olduğunu düşünsene daha kötü 😅 2 0 Yorumla
Yaşasın_ırkımızz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Galiba kaynananlık yapıp beni sevgililerimden kıskanan tek kız anası benim annemdir hiçbir sevgilimi bana layık görmedi 1 0 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Ya ben en çok koyduğun görsele güldüm djfjf kıskanınca ben 1 2 Yorumla MotherCat +1 yıl Bende öyle olduğum için o görseli seçtim 😂 Yorumla merkürkedisi0 +1 yıl Tayyip’in videosu var ya, damaaat da damaaat damat kadar taş düşsün başınıza de dkkf Yorumla
MrGYC Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Maşallah de yahu 😂 haha böylesi güzeldir. Tatlı kıskançlıklar iyidir. 1 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Oğlunun beyaz çorapları ne kadarrr tatlıı 😂çok haklı bir tercih yapmış annen 0 0 Yorumla
Legalpainn Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Umarım oğlu olarak kalmaya devam eder 😂 yoksa daha çok üzülürsün 0 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Çocuk şanslı 🍀 bizi annemiz bile sevmiyor millete bak ya 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Sende kendini sevdirmek için sırnaşabilirsin 😂 1 2 Yorumla MotherCat +1 yıl Anneme mi 😂 Yorumla Saddov +1 yıl Evet 😂 Yorumla
EmreTulla Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Bence çok güzel bir şey en azından kaynanalık yapmaz :D 0 0 Yorumla
burcu-20 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl ay keşke benim annem öyle olsa şanslısın bence kıskanma derim 0 0 Yorumla
DamirAdalı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. fotoğraf ne alakas ben onu anlamadım :) :) 1 4 Yorumla ZulemaVis +1 yıl aynen ben de anlamadım :) Yorumla DamirAdalı +1 yıl G*tüm kendini ingiltere prensesi gibi yapmış bir de tipe bak 😂Soru soruyor ama millete cevap vermiyor uyuz oluyorum böylelerine kaktüs 😂😂😂😂😂 Yorumla ZulemaVis +1 yıl hahahahahaa :) Yorumla MotherCat +1 yıl Kişnemenizi özelde yapsaydınız Yorumla
ZulemaVis Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 89% +1 yıl milletin aradığı şey. bizimki bulmuş şikateçi :) 1 2 Yorumla DamirAdalı +1 yıl Ya yok öyle bir şey Zule 😂😂😂 sallıyor moron Yorumla ZulemaVis +1 yıl @DamirAdalı biliyorum knk :) Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Sizde 0 0 Yorumla
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bazı kadınlar gerçekten çok tufaf 0 0 Yorumla
princessNokia Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl erkek evlat bir baska oluyor 0 5 Yorumla mutevaziadam34 +1 yıl Alakası yok hayırlı evlat başka oluyor Yorumla princessNokia +1 yıl Pardon¿ Yorumla mutevaziadam34 +1 yıl Ters sorular sorma bana , neyini anlamadın acaba Yorumla princessNokia +1 yıl Gorusume atlama o zaman Yorumla mutevaziadam34 +1 yıl Ufak bir latife yapmıştım aslında soru işareti tepetaklak olduğu için çok ispanyol kaldım olaya , kusuruma bakma mazur gör. Yorumla
Yecüc_Mecüc_7979 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl 😄 böyle bir güzellik sevilmez mi 0 4 Yorumla mutevaziadam34 +1 yıl Hacı kendinden bahsetmemiş :) Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Dostum, hanım efendinin kediden bahsettiğini biliyorum. Yorumla mutevaziadam34 +1 yıl Bahsetmemiş işte :) Yorumla Yecüc_Mecüc_7979 +1 yıl Kim ya da ne için bahsettiğini bilemem 🤷🏻 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Kedi depresyona girmiş 😂 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Ayrıl. 1 1 Yorumla mutevaziadam34 +1 yıl Adamcağızın suçu olsa eyvallah da neden böyle bir şey yapsın ki :) Yorumla
pasha1905 Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ayrıllll 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
İyide bu güzel bir şey yani kötü bir şey değil ki sonuçta evlat ayrı onun erkek arkadaşı ayrı
Olsun ben onun kızıyım 😂
Anne beni sev yoksa erkek arkadaşımı terk ederim de jdjdj
Herkesin istediği bir anı yaşıyorsun. Bu kadar kafaya takma bence ve keydini çıkar 😊
Keyfini*
bu durumdan neden rahatsız oluyorsun kii bence çok iyi bir şey sevmeyip size engel olduğunu düşünsene daha kötü 😅
Galiba kaynananlık yapıp beni sevgililerimden kıskanan tek kız anası benim annemdir hiçbir sevgilimi bana layık görmedi
Ya ben en çok koyduğun görsele güldüm djfjf kıskanınca ben
Bende öyle olduğum için o görseli seçtim 😂
Tayyip’in videosu var ya, damaaat da damaaat damat kadar taş düşsün başınıza de dkkf
Maşallah de yahu 😂 haha
böylesi güzeldir. Tatlı kıskançlıklar iyidir.
Oğlunun beyaz çorapları ne kadarrr tatlıı 😂çok haklı bir tercih yapmış annen
Umarım oğlu olarak kalmaya devam eder 😂 yoksa daha çok üzülürsün
Çocuk şanslı 🍀 bizi annemiz bile sevmiyor millete bak ya
Sende kendini sevdirmek için sırnaşabilirsin 😂
Anneme mi 😂
Evet 😂
Bence çok güzel bir şey en azından kaynanalık yapmaz :D
ay keşke benim annem öyle olsa şanslısın bence kıskanma derim
fotoğraf ne alakas ben onu anlamadım :) :)
aynen ben de anlamadım :)
G*tüm kendini ingiltere prensesi gibi yapmış bir de tipe bak 😂
Soru soruyor ama millete cevap vermiyor uyuz oluyorum böylelerine kaktüs 😂😂😂😂😂
hahahahahaa :)
Kişnemenizi özelde yapsaydınız
milletin aradığı şey. bizimki bulmuş şikateçi :)
Ya yok öyle bir şey Zule 😂😂😂 sallıyor moron
@DamirAdalı biliyorum knk :)
Evlat olsan sevilmezsin
Sizde
O nasil oluyor ya pwwpw
çok güzel değerini bil
Baktıki senden hayır yok 😂😂😂
Bazı kadınlar gerçekten çok tufaf
erkek evlat bir baska oluyor
Alakası yok hayırlı evlat başka oluyor
Pardon¿
Ters sorular sorma bana , neyini anlamadın acaba
Gorusume atlama o zaman
Ufak bir latife yapmıştım aslında soru işareti tepetaklak olduğu için çok ispanyol kaldım olaya , kusuruma bakma mazur gör.
😄 böyle bir güzellik sevilmez mi
Hacı kendinden bahsetmemiş :)
Dostum, hanım efendinin kediden bahsettiğini biliyorum.
Bahsetmemiş işte :)
Kim ya da ne için bahsettiğini bilemem 🤷🏻
Tuhaflık sende mutlu olman lazım
Kedi depresyona girmiş 😂
Bence tuhaflık annende 😂
Anneni değiştir knk
Ayrıl.
Adamcağızın suçu olsa eyvallah da neden böyle bir şey yapsın ki :)
Annen tuhaf
Ayrıllll
şanslı damat :D