Bana b** gibi davranıyor, hep onu tutuyor. Adam bana küfür ederse hep onun yanında duruyor, annem de bana hakaret edip vuruyor.
(Adam samimi değil annemi para için kullanıyor ve bunu söylediğimde annem kriz geçiriyor)
Bana b** gibi davranıyor, hep onu tutuyor. Adam bana küfür ederse hep onun yanında duruyor, annem de bana hakaret edip vuruyor.
(Adam samimi değil annemi para için kullanıyor ve bunu söylediğimde annem kriz geçiriyor)
Allah yardımcın olsun ne diyelim yorumları okudum paran yok işin yok gidecek yerin yok koruyacak kimse yok diyecek bir şey de yok sadece dikkatli ol kardeşim
Amin, teşekkür ederim abi :)
Canım, yaşadıkların gerçekten çok üzücü ve haksız 😔 Annenden destek görememek, yanında kimsenin olmaması seni çok kırmış. Böyle bir durumda kendini yalnız ve çaresiz hissetmen çok normal. Senin hislerin çok değerli ve haklısın, bunları asla küçümseme. Kendine güvenmeye çalış lütfen, bazen yetişkinler kendi dertlerinden seni anlayamayabiliyorlar. Bir büyüğüne ya da güvendiğin bir öğretmenine bu durumu anlatabilir misin? 🙏 Kendini koruman çok önemli, yanında olmasa da sen iyi olmaya çalış. Unutma, bu senin suçun değil, her şey geçici. Sana sarılıyorum 💜
Cevap
13Cevap
İlgi karşısında evladını bile umursamayandan anne olmaz
beni doğuran kadın sonuçta bir şey de diyemiyorum
Demelisin artık
Annen ateş gibi olduğundan gözü hiç bir şeyi görmüyor.
Akışına bırakıp uyum sağla o zaman daha iyi hissedeceksin. Ben şahsen çaresiz kaldığımda öyle hapıyorum.
olmuyor işte
Sana bir şey yapmasın da
kim
Allah korusun.
Annenin ailesi yok mu ina de
Annen bnce ilişkiyi seviyor
Yaşları kaç
40/45
Yanında rahatlar mı
Annen kaç yaşında
45 neden
O yaşta daha olgun olmalı insan
değil maalesef
Aynı evde mi yaşıyorsunuz
evet
Annen yanlış yapıyor
biliyorum
Adam genç mi annenden
evet genç
Kaç yaşlarında
40
Hmm annene çekici geliyordur tabi genç ona göre
bana ne bundan, kızıyım ya ben onun
Sen haklısın zaten. Annenin gözü kör olmuş belli ki belki fikir veririm sana seni tanıdıkça
Sen de beni tut
Sevgilisi iyi yapıyo demek ki
Bu nassil anne be. Sen Kac yaşındasın
24
Ayrıl o evden
durumum yok maalesef
Evlen sevgilin yok mi
yok
Annenle parası için beraberse senin nasıl paran uok
annem bana veriyor mu ki benim olsun
Gel bı detaylı konuşalım
?
Adam sana küfür mü ediyor?
evet
Ne diyor mesel
p** o***** gibi gibi
Sen sakat mısın kızım babana söylesene ulan erkek kardeşin olsam öldürürdüm o oevladını
babam yok :)
Vefat mı etti?
evvet
Allah rahmet eylesin.
O kişiyle görüşme ve aynı ortama girme ama girdin diyelim aynı sözleri iade et kime p*ç diyorsun o çocu de İstanbul’daysan döverim onu
Amin teşekkür ederim :)
yani elimde olsa girmem de, evimizde yaşıyor çoğu zaman. ben kötü konuşunca annemi bana dolduruyor, annem de bana vuruyor
istanbuldayım evet ama boş ver
Sevgilin olsam o or çocuğunu oyardım anneni de küfür edeceğim sana saygımdan etmiyorum.
sorun yok ama edince bir şey değişmiyor maalesef başıma sorun alıyorum :)
Allah sana kolaylık versin üzerindeki seni huzursuz eden tüm olaylardan ve iç dünyandaki sıkıntılarından arındırsın tatlı kız 🌹
Amin cümlemizin inşallah, çok teşekkür ederim 🙏
Aynı evdemı kalıyolsr
Sanada yavsamiyormu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?