Ona göre de beni daha fazla seviyor ama ben kendi nedenlerimi açıklayınca kesin hak vereceksiniz
1-ailemden sık sık bilgisayar istiyordum hiç almadılar bende çalışıp aldım bi kaç gün önce bozuldu ve tamir parası verip veremeyeceklerini sordum onlarda parasının olnadığı söylediler ama ablama oyuncu bilgisayarı almak için borç harca girmeye hazırlar
2-biz her yaz memlekete Siirte gideriz ve annem uçaktan korktuğu için otobüs ile gideriz ben bu yaz tren ile gitmek istedim ben o kadar yolu çekemem 1.5 gün ama ben onu. İçin 10 senedir her yaz gidiş dönüş 2 gün çekiyorum ablam 1 kere uçakla gidelim dedi ortada ne korku kaldı nede başka bir şey hemen bileti kesip gittik tren ile gitmek istememin sebebi ise yolculuklar da uyuyamıyorum en azından farlı bi yoldan gidersek yeni yerler görmüş olurum daha az sıkılırım diye düşündüm zaten benim anlayışım olmazsa rüyasında görür otobüs yolculuğunu
3-ikimiz de onu kızdıracak bir şey yapsak benimle günlerce küs kalabiliyor ablamın geçen yaptığı hata ya rağmen 5 gün bile küs kalmadı ve onun yaptığı hata herkesi ilgilendiren benim yaptığım hatalar sadece beni ilgilendiriyor ve onun yaptıkları hata değil ayıp oluyor
4-bizim eve 3 tane kedi geldi 1 tane geldi sonra 2 yavru doğurdu hiçbirinde bendim önerdiğim isimler umursamadı ama ablamın söylediği isimler büyük bir ciddiyetle dinlendi hatta bi yavrunun ismini o koydu
5-ablama haftalık aylık harçlık verilir ve yetmez ise istemesi durumunda tekrar verilir ben harçlık istesem 1 hafta önce verdikleri 200 TL söylerler ve paramız yok derler
6-ablamın yks sınavı dönemde azımsanmayacak bi puan yapmasına rağmen mezuna kalmasına izin verdiler ama ben yaşadığım kötü olaylar yüzünden çok kötü bi puan almama rağmen seçim yapmamı istediler eğer ki seçmessem bidaha beni okutmayacaklar ını söylediler şuanda hiç sevmediğim bi bölümde okuyorum
7-ablam bi kitap istediği zaman hemen alınır ama ben istersem eski kitaplarını oku, ablanın kitaplarını oku gibi şeyler söylenir
Daha çok şey var ama aklıma sadece bunlar geldi şimdi sizin yorumunuzu merak ediyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer