Annem babam ablamı daha çok seviyor?

Ya mesela sınava hazırlanıyorum ders çalışıyorum ablam çok konuşuyor ve çok yüksek sesle konuşuyor "biraz sus, sessiz ol" diyorum babam ordan bana bağırıyo hiç mi konuşmayacak bu saatte çalışılır mı bu seslere alış millet ne şartlarda çalışıyor gibi şeyler söylüyor ya geçen de mangala gittik ailecek ablama diyolar ki senin için özel hazırladık senin için şunu aldık bunu aldık ben ve kardeşim et yemiyoruz "bunlar da makarna falan yer" dedi zoruma gitti ya küçükken de hep onu severlerdi mesela annemle kavga ederlermiş ben gülhanımı alıp gidiyorum dermiş babam hep, annem de öyle mesela bir kıyafet giyiyorum bana kızıyor açık falan diye o aynısını giyiyor hiç bir şey demiyor. Neymiş psikolojisi bozukmuş ya teröristlere özeniyor ben sinirleniyorum kavga ediyorum yine bana kızıyorlar mesela geçen instagramda bir paylaşım yapmış dağa çıkmak gibi bir şeydi niye böyle yapıyon dedim bana vurdu sinir krizi geçirdim annem onu sakinleştirdi benim de üstüme geldi kolumu falan morarttı hatta. İntihar etmek istedim tüfeği aldım yakaladılar hala da intihar etmek istiyorum psikolojim çok bozuldu hadi ben kötü biriyim desem öyle de değil küçük kardeşim de onla tartışsa küçük kardeşime kızıyorlar vuruyorlar hep neden böyle çok psikolojim bozuldu o okumuyor geziyo tozuyo erkek arıyor saçma sapan şeylere para harcıyor anneme babama kötü davranıyor ben okuyorum başarılı biriyim bu yönden de değil. Tip yönünden desek ben ablamdan çok daha güzelim neden ya aklıma hiç bir neden gelmiyor bildiğiniz her anlamda ondan daha iyiyim ama eşit değiller onu seviyorlar 😭
Annem babam ablamı daha çok seviyor?