Biraz tipsizim kendimi asla sevmiyorum ve hep kızlar tarafından reddedilen, sevilmeyen bir kişi oldum, özgüvende yavaş yavaş düşüyor. bunca zamandır da hiç sevgilim olmadı, ona buna denemedim. Sadece hoşlandıklarıma denedim. Yaş geçmesi ile çevre azalıyor. insanların sevgilileriyle gezip dolaştığını izlemek bana çok acı veriyor benden daha tipsiz hatta ve hatta kıza art niyet besleyen erkekler bile seviliyor. Bazen üzüntüden hasta oluyorum, bazen ağlıyorum. Her gün hakaret edilmiş ve aşağılanmış hissediyorum. hayatımın böyle geçecek olması dehşete düşürüyor beni
. çünkü sevgi temek ihtiyaç. Hayattan hiç bir beklentim kalmadı. Kafamı duvarlara vurmak istiyorum. Öleyim mi ne yapayım ya. Çok basit her insan evladının istediğini istedim. Yaşamaya değmez mi sizce?
. çünkü sevgi temek ihtiyaç. Hayattan hiç bir beklentim kalmadı. Kafamı duvarlara vurmak istiyorum. Öleyim mi ne yapayım ya. Çok basit her insan evladının istediğini istedim. Yaşamaya değmez mi sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Tipimi merak eden olursa atabilirim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dur ve etrafına bak emin ol her şey çok güzel olacak
Hep baktım hocam, artık kimse kalmadı..
Böyle durumlarda hobi edilmek, spor yapmak, kitap okumak sosyal anlamda çevre oluşturur inan bana ordan tanıştığım birisi olur beraber takılırsın sonra olur gıder bazen tipten değikde zekadan sosyal yaşamdan etkilenir kız.
Harika tango biliyorum
Fitrness yapıyorum
Bu ikisini 10+yıldır yapıyprım..
Bak önemli olan gevşek olmak, oda bende yok
ayn ölmelisin sizin gibi erkeklerde erkekler yüzünden tipsiz çocuklar doğuyor
Ama benden tipsiz erkeklerin sevgilisi var
parası vardır
Benimde var
dndjfj
Komik olan nedir?
o kadar çirkinsin yani demek ki
Gizliden çıkarsan tipimi atayım
Havlama Kezban
Değilsin tabii ki saçmalama
Öyle olmasam hep rededilmezdim..
Vardır bir nedeni
Kolpcı gevşek değilim
Ne alakası var
Onlar seviliyor, sevilmiyor diye hayal alemindeyseniz hiç konuşmayalıö
Aklı başın da bir kız asla bu erkeklerden hoşlanmaz. Eğlenceli olmalı tabii ki ama bu dediklerin 👎🏻
Hoşlanmadığını "SANAR" sadece algılayamıyorsunuz
Hayal alemimi aynen bir yerim den uyduruyorum en azından ben o tip erkeklerden hoşlanmıyorum. Sizi tribinizle baş başa bırakıyorum. Her kızı aynı kefeye koyan biriyle konuşmak pek mümkün değil 👋
Boş yapma ya kadını
Foto atsana
Gizliden çık atayım
Tamam
Takip attım
Sen yazar mısın
Tamam yazarim
Özgüvenin var mı?
Kolpacılık, boş konuşma ve önüne gelen yürümek özgüvense
Değilim..
Yok ya bu değil özgüven kardeşim olmakla karıştırma. Yani duruşun bakışın göz teması belki sporcu fiziği başarılı bir iş hayatı mutlu bir arkadaş çevresi kendini ifade edebilmen yani yüzünle kapatamadığın şeyleri nitelikli ve elinde olan şeylerle nötrlemek hatta belki yükseltmek kendini. Yani bence bunlar çok etkili
Hepsi var.. o dediklerin "sözde" etkili
Reel hayatta gevşeklik ön planda..
İnanmıyorsanız ispat edebilirim
Bilmiyorum inan başka ne olabilir ki
Gizliden çıkın tipimi atayım
Kaşı gözü ayrı oyanayan gevşek değilim ki sevileyim..
Actığımdan beri 5 yıldır kimseyle yazışmadım bu siteden. Tipin inan önemli degil benim için
Ben reel olarak diyorum..
Ya tip ya da gevşek olacaksın ki kız arkadaş edinesin
Yjne
Yine
Yaş kaç
30
Yaş da varmış. Valla bence tipsizim şu bu diye hayıflanmaktansa kendine yatırım yapıp kendini geliştirmeye çalış. Emin ol senle ortak noktada olan birileri olacaktır mutlaka
9,5/10 fiziğim var
Yabancı dilim var
Kariyerim iyi
Konu maddiyatsa suv aracım var...
Eğitimim iyi
Kolpacıı gevşekler tercih ediliyor
Abi kurşun mu döktürsen
Hiç alakası yok