Kocam Evi terk etti amacı nedir?

Merhaba ben 34 eşim 42 yasında kocamla tanıştıktan çok kısa zaman sonra evlendik , zaten yas gelmişti ve aşık oldum , hala da çok seviyorum bana evlenmek için çok baskı yaptı , bende 4 ay sonra evlendim , evlendiğimiz gün bana psikolojik baskı yapmaya beni emrine almaya çalıştı , ben tavır koyunca Evi terk etti , avukatla boşanma için aratınca eve döndü, Biraz zaman sonra tekrar kavga ettik benim çenemi tutunca ben onu polise şikayet edip evden kovdum , sonra çok pişman oldum , ağlayarak onu Eve tekrar çağırdım , gelmedi , ben zorla yalvararak Eve getirdim , Ama asla gelmiyordu, beni süründürmek istiyordu suçlu olduğum için yalvardım, Aradan 6 ay geçti geçen hafta tekrar kavga ettik , ben ona yakınlık gösterdim ( en büyük amacım hamile kalmak ) beni red etti , benim de zoruma gitti , ilk onunla olduğum için cinsel deneyimim Yok , , onu eşcinsel o yüzden red etti sandım , oysaki bir çok erkek yorgunken olmayabiliyormus , bilmiyordum , cinselliği yeni yeni öğreniyorum , birbirimize çok ağır hakaretler ettik , ben ilk onunla birlikte olduğum halde kızlığını diktirmişsin dedi , bacım hayat kadını dedi , bende sen kadınsın hormonların tavan yapmış , cinsel birliktelik de beceremiyorsun dedim, ( oysaki yatakda iyidir ) kızdırmak için dedim , Alttan aldı ama ben çok sinirliydim çok ağladım ve barışmadım , ertesi gün tekrar Evi terketti kocam , aramayı asla düşünmüyorum , 8 gün oldu oda aramıyor , boşanma davası açarsa boşanacağım , Boşluğa düştüm , bana ilgi duyan bir kaç kişi var, hata yapmaktan korkuyorum , asla aldatmam ama kendimi çok yalnız hissediyorum, sizce neden böyle , bu adamla ömür biter mi , yoksa boşanıp ilgi duyan biri ile evlenmelimiyim? Güzel bir bayanım ve etrafımda her zaman birileri olmustur? Sizce eşimle zaman mı kaybediyorum? Gelecek kaygan bir zemin üzerine kurulur mu?
Kocam Evi terk etti amacı nedir?