Kocam evi terketti?

27 yaşındayım kocam evı terketti maddiyatı iyiydi ama benden hep bıseyler bekledi maddi açıdan bende 4 yıldır evlıyım çocuk ıstedım tatıle gitmek ıstedım en son tatıle balayında gitmiştim ılgısızdı taksıde gece çalışıyordu annesı de zaten Benı Hıc ıstemıyordu nedeni de maddi açıdan destek olmamamdı ama cidden maddi durumu iyiydi yine de sanki sana para kaptırıyorum falan diyordu en son gidicem diyordu 10 Grammy bılezık almıştı onu aldı kavga ettık gitti sonra gelmeye çalıştı ama aıleler yan yana gelsın dedım anneme babama yakın oturuyorum Herseyı buluyorlar annesı gelince bızım anneler kavga ettı onun annesı bıraz sorunlu yanı katlan böyle yoksa anlaşmalı ayrılın dedi kavga edınce gittiler esım ev sahıbını aramış kontratı ıptal edecegım dıye faturaları kapattırmış ınternetı aldım da ev sahıbının Benı çıkarma hakkı var mı yenı taşınmıştık biz adamda bana yalnız yaşayan kadına ev vermem falan dedi de hakkı var mı cıkarabılır mı baba evıne donmek ıstemıyorum psıkolojım toparlanana kadar zaten çalışıyorum kiramı falan karşılarım
Kocam evi terketti?