Insanlar ayrılıklara genelde Yıka Yıka yapar ama bu oldukça yanlış bir şeydir Sonuçta ayrılık demek illaki o kişiye kim besliyorsun demek değildir güzelce ayrılmali ki bir insan yarin bir gün yolda bir yerde karşılaştığı zaman en azından bakmaya yüzün olsun öyle değil mi Tabi bu yapılan hatadan Hataya göre değişir ona bir şey demiyorum ama yine de Yolları güzel ayrılmaktan yanayım
Ben asla yıkıcı bir insan olmadım, hep yapıcıyımdır. Sakin ve güzel bir dille her şeyi çözmek isterim. Bitecekse bile güzel bitsin isterim. Üç günlük dünyada kimseyle düşman olmanın, nefret etmenin vs anlamı yok. Zaten nefret, kin gibi duygular bana çok uzak duygular. İçimden tamamen attım o duyguları. Ancak buna rağmen iki defa yıkıcı bir şekilde bitti. Biri flört, biri sevgili. İkisinde de yıkıcı olan kendileriydi. Birisi hatasını anladı, geri döndü, en azından iyi olalım istedi. Diğerinin ne yaptığından haberim bile yok.
Valla ben sakince ayrılmayı tercih ediyorum. Kimisini acayip şekilde kırdım, kimisi ile iyi bir şekilde ayrıldık. Yani var ya gel beni kır diyenler vardı ve sabrımı acayip şekilde sınayanlar. İşte bu sınayan kişileri çok iyi kırdım. Ortada yaşanmışlık var. İyisi ile ya da kötüsü ile bitmiş. Buna saygı duyarak ve bir hatır için iyi ayrılmak gerek bence.
Kırmam dökmem. Hatta kırmamak adına kelimelerimi özenerek seçerim. Yani bir nevi sessizce bitirmeye çalışırım. Ama bu karşımdakine de bağlı. Ben sakinken o kırıyorsa o an bir engelle bitirim. Anlamak istemeyene anlatamazsın çünkü.
Her iki tarafta ayrılık yolunu birlikte karar verip seçmiş ise herkes kendi yoluna gider zaten Pek fazla arada ses gürültü patırdı yaşanmaz. Fakat bir taraf severken diğer taraf ayrılmayı tercih etmiş ise zaten o seven kişiyi yıkıp geçmiş kalbine ayrılık kozunu yakarak bırakıp gitmiş demektir. Bu durum en yıkıcı sözlerden bile daha ağır gelir bir kişiyi zaten çünkü severken terkedilmiştir. Her daim ayrılan taraf yıkar geçer bence Terkedilen istediği kadar bağırıp çağırsa bile ayrılan taraf kadar yıkıcı olamaz
Eğer ki iyi, konuşarak anlaşarak ve kırmadan kırılmadan ayrılıyorsak normal sessiz ayrılım.. Ama mantıksız şeylerden dolayı, yanlış anlamalardan dolayı, değersiz hissettirilerek, sebepsiz yere, kırılarak, üzülerek ayrılıyorsak yakıp yıkarım çok tepki gösteririm ister istemez "sözlerle yani"..
Yaşanmışlıkları öyle hemen unutup bir tarafa atacak bir yapım yoktur , çünkü karşımdaki kişi bir zamanlar bir şeyleri paylaştığım beraber gülüp beraber ağladım kişi nihayetinde. En iyisi mi kırmadan dökmeden sessizce kendi yoluma bakarım
Sakince kibarca ve engellemek bana saçma eğer dönmek isterse kibarca olmadı bidaha deneyip sevgili olmayı birbirimizi üzmeyelim derim Kibarlık her zaman iyidir Maço olmak kadına bağırıp çağırmak el kaldırmak adamlık değildir
Sakin ayrıl eğer o kişinin geri dönmesini istiyorsan normal bir şekilde ayrılın ve nezaket et çünkü daha sonrasinda ya ne saçmalamışim ben neler dedim pişmanlığını yaşamamak için sakinlik iyidir sana değer katar ve karşı tarafa ne kadar koyduğunu bir bilsen daha çok nazik davranırsin
Yıkılacak bir şey yok bence adam gibi ayrılıp bitirmek istiyorum sadece içimde kalan herşeyi aldı ayrılıp gidip hayatımı kurmak istiyorum onsuz onun olmadığı bir yerde
Suanda nişanlıyım onu canımdan çok seviyorum Allah başımdan eksik edmesin ama bir gün ayrılırsak sezsizce gitmeyi tercih ederim. Not: kavga edince onu sevmediğimi düşünüyor ama bilmioki sezsizlesirsem sevmem 😊
Karşıdakinin tavır ve tutumuna bağlı oldu herzaman o medeniyetli ve saygılı bir şekilde bitirmeye çalılıyorsa bende aynı tutumda olurum ama saygısız bi tutumla yaklaşırsa bendende aynı karşılığı bulur
ayrıldık mı haberim bile yok aramız açılıyor 3 4 ay konuşmuyoruz sonra nasılsın diye mesaj atıyor 😐 bende artık akışına bıraktım. Ama bu sefer ayrıldık sanırım (hala haberim yok) 😐
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İkizler burcu olduğum için degişken kırgınsam sakin ve sessiz, kızgınsam kavgacı ve sert şekilee