Günaydın KScan! Çayını kahveni al da anlat bakalım, yoldan çıkmak mı kolay yoksa yoldan çıkarmak mı?

Günaydın KScan! Çayını kahveni al da anlat bakalım, yoldan çıkmak mı kolay yoksa yoldan çıkarmak mı?

Yoldan çıkmak istersem yoldan çıkarım ancak, bazen de istemem yan cebime koy yaparım :D
Ve istediğim vakit de çok güzel yoldan çıkarırım, yoldan çıkmak güzeldir bazen lakin suç ortağın da olursa, eşlik eden de olursa daha fevkalade olur.
Tek başına işlenen günahlar keyif verici olmuyor, illa bir suç ortağı lazım.
Bir yol vardı, emeklerken yürümeye başladık. Zaman içinde bir çok insan ile tanışıp zaman zaman onlarla beraber bazı sapaklardan saptık, oraya döndük, buraya döndük derken çıkmaz sokak. Sonra dedim ki bu yolun sonu yok ben kendi yoluma döneyim. Sonrasında ne birinin yoluna girdim ne de birinin yoluyla işim oldu. Kendi yolumda ilerlemeye devam ettim. Bu yol sonu güzel bir yol, benimle gelenler için sonu hep ışık
Çıkmam da çıkarmamda ne gerek var böyle şeylere
Teşekkür ederim✨🍀
Günaydın ben ne yoldan çıkaran ne yoldan çıkanım ikiside değilim
Cevap
14Cevap
İkiside değilim, kendi yolumda ilerleyenim...
Ben ikisi de değilim yoldan çıkmam yoldan da çıkarmam kimseyi
Ayni yörüngede olmayi sevmiyorum, hayata farklı bakan insanlara yolum denk düştüğünde yolu değiştirmekte de bir beis görmüyorum.
Bazen onlar yolundan çıkıp benim yoluma katılıyor bazen ben onlarınkine ama bir şekilde yol almayı yolda olmayı seviyorum
Yoldan çıktığım zamanlar oluyor, istediğimi yoldan çıkarma kabiliyetim de vardır...
Günaydın : ))
Bence yoldan çıkartmak yoldan çıkacak olan kişiye bağlı. Bir insan ne kadar kolay yoldan çıkıyorsa sen de onu o kadar yoldan çıkartabilirsin.
İstemezsem asla yoldan çıkmam ama çok kişi yoldan çıkarttım hatta o yol onların içinde kayboldu gitti
İkiside değilim kendi dünyamda kimseden bir beklenti içerisinde olmadan mutlu yaşamaya çalışıyorum..
Her ikisi de zaman zaman duruma göre. Ama daha çok çıkaran oldum sanki.
Yolumda devam edenim. Eşlik etmek isteyen olursa gideceği yere kadar seve seve götürebilirim.
Yoldan çıkmak daha kolaydır herhalde çünkü kendi isteğin dahil olan bir şey
Yoldan çıkaran
Yolu değiştirmek.
Yoldan çıkmak daha kolay tabikide...
Yolda kalan kljhg
Şerit takip sistemim var. Yolumdan giderim 😃
Hiç biri değilim
Ben böyle iyiyim
Yoldan çıkaran
her ikisi
yola çıkan ama her seferinde yolda kalan
Çıkaran