Güzel kız hemen evet demez. Evet demeyeceği içinde güzel kızın peşinde koşmak zaman alır ve uzun bir maraton koşucusu gibi Türk göbekli erkekler koşmaya başlar. Bu koşuş esnasında İtalyan erkeğine dönüşmeye başlayan erkekler başarılı bir erime dönemine girer. Türk erkeklerinin amacı aslında kötü olmayabilir. Amaç fit olup sen göbeklisin hayır seninle birlikte olmak istemiyorum diyen Türk kızına bir cevap niteliği taşısın diye mi Rus kızlarının peşinde mi koşarlar yoksa çapkınlık için mi? Sizce hangisi? Acaba nedir nedir? Erit beni bebeğim :dd
Eriyip kendisine hayır diyen güzel Türk kızlarına cevap vermek için
Tamamen çapkınlık
Şimdi ben açıklayacağım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türk erkekleri göbeklerini eritmek için mi güzel Rus kızlarını peşinden koşar yoksa çapkınlık için mi?
Seks veya karşılık görmek için. Türk kızı aşırı şımarık artık. Cahillik de var. Rus kadını da paragözdür diyorlar ama en azından seks yapabiliyorsun. Şurda bile hala sürtündüm hamile kalır mıyım diye soranlar var. Ya da seksi namusla ilişkilendirenler var. Ya da seksi sadece görev zannedenler var. Türk kızı adamı delirtir, donanımlı olarak gördüğün kadınlarda bile kezbanlık çıkıyor ben öyle diyeyim. Kimseyi gözünüzde büyütmeyin.
150 Iq bilim adamı deyince senin kafa gitti tabi yazdıklarımı da anlamamaya başladın sister. Bir doktora görün ki doktorların da zeka katsayısı yüksektir :d
Ben bir araştırma konusu yapayım bunu. 🤣🤣🤣 O değil siteye reklam koymuşlar. Bir bulsam o reklam sponsorunu. 😀 Tam da ana ekran görüntüsü gibi ve dönüyor site.
Ben hallettim hocam. Bir de koyani bulsam onu da yok edeceğim. 😀 Bu ne ya para için neler yapıyorlar. İnsanı olsunlar biraz. O kadar emek verip giriyoruz buraya.
niye sinir olalım ki? kimse kimsenin malı değil, herkes beğendiğine, sevdiğine gitmekte özgür. artık zaten kızlar da yabancı erkekler konusunda daha istekliler.