kizlar o kadar güzelken erkeklerimiz o kadar yakışıklı bile değil ki
Ama beğenmeyen erkekler detaya inen erkekler
Yolda bir günde 50 tane güzel kız görürüm.1 yakışıklı erkek görmekse çok zordur.
kizlar o kadar güzelken erkeklerimiz o kadar yakışıklı bile değil ki
Ama beğenmeyen erkekler detaya inen erkekler
Yolda bir günde 50 tane güzel kız görürüm.1 yakışıklı erkek görmekse çok zordur.
ben de öyle düşünüyorum yakışıklı türk erkeği çok nadir ama kızlarımızın maşallahı var zaten laf eden erkeklerde farkında bunun ama kızlarımız biraz egoist oldukları için erkeklere yüz vermiyorlar onlarda ulaşamadıkları eriğe koruk diyorlar kısaca
Cevap
11Cevap
Cogu rus kadınlarının cıddı anlamda turk erkegı hayranı oldugunu sandıgından sjsjsj turk kızını begenmeyp rus ovuculer oluyo burada da vardı onlardan sjsj begenmeyen begenmesın de bı kendıne donup baksın sonra elestırsın tabıkı sjjs
Tamam türk kezbanı anladık abazalar seninde kendini adriana lima zannetmeni sağlamış tamam 😂
Şema budur
Olum Allah seni ya 😂
Ülkemin kızlarının tırnağı bile olamaz hiç bir ülkenin kızları
Cok haklısın guzellik kavramına hic bakmayalım, mesela tipi 1/10 bile olmayan bir erkegin gidip kızları elestirmesi aşırı komik
Tamamen bağımsız olarak söylüyorum kadınlarda sıkıntı var. Sizler dürüst birilerini sevmeyi beceremiyorsunuz. Serseri sizlere kötü davrananlardan hoşlanırsınız.32 Yaşıma girdim hayat bana kadınlara güvenmemem gerektiğini öğretti.
Allah aşkına saçmalama Rusya damı yasiyorsun guzel kadin arıyorsun
Boyunuz 1.55 kilo belli neyin kafasını yaşıyorsun
Turk erkeği zaten Türk kızından çıkıyor!!!
😂😂😂
Kimse kimseyi beğenmek zorunda değil.
Değil ama şöyle olsun böyle olsun
Diye de küçümseyici yaklaşımla direkt türk kızı ya damgası yapıştıran erkekler bir şey haketmiyor
Orası doğru.
Benim anlamadığın herkes herkesi beğenmek veya sevmek zorunda değil. Her şey dış görünüşte değil. Saçma ve klişe olan şu düşüncelerden çıkın bence
Aşık olduğum kadın da Türk kızı neden beğenmeyeyim?
güzellerde, karakterlerine pek yansımıyor
bencede Türk kızları çok güzel
Türk kızlar havalı en tipsizi bile egolu
Evtya
Haklısın tamamen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?