Sanaldan tanıştık ben 27 yaşındayım onu 25 biliyordum fakat yaşının daha küçük olduğunu ve memleketi hakkında nereli olduğunu yalan söyledi kısacası herşeyi yalan sadece kendisi gerçek ne yapacağım 2 senelik ilişkimiz var?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hadi yasini buyutmusturbbelki kucuk oldugunu dusunup konusmak istemedigini dusunmustur onu anlarimda, memleketini neden yalan soyledi? Nereliymiski ve sana nereli ldugunu soylemisti
Aslen bursalıymış ama bana İzmirli olduğunu söylemişti
Sebebini sorduğumda belli sebepleri olduğunu söyledi zorundaydım dedi
Dinle bence sebeplerini eger mantiili bi sebepse affedersin ama sacma bis ebeple gelcekse affetme boyle bi konuda yalan soylemesi sacma
Evet anlat bana dedim neden böyle bir yalan söyleme gereği duydun dedim hıçkıra hıçkıra ağlıyordu telefonda onu öyle görünce inan ki içim gitti çok üzüldüm çünkü ben onu çok seviyorum ben 5 sene önce eski sevgilimi trafik kazası sonrası kaybettim ağır psikolojik tedaviler gördüm intihar ettim kaç kez ama öldürmeyen Allah öldürmüyor ben birkaç sene sonra bu kızla tanıştım sosyal medyada görünüş olarak büyük gösteriyordu gerçekten gören 25 yaşında olduğuna inanırdi ilk defa birine bu kadar bağlanmıştım şimdi ise koca bir boşluktayım..
Aay vallah uzuldum Şu an cok kotu bi durum. Bilmiyorum gercekten uzulmeyi hak etmiyosun eger icine sinmiyorsa bu kiza karsi yalanlarin dalayi eskisi gibi hissedemiosan bence zorlama. Eger hala seviyosan ona bi sans vermek istiosan veredebilirsin herkes bi sansi hakkeder. Kalbindeki sesi dinle
Düşünsene sevdiğin bir insan var ve en başından beri herşeyi yalan tek gerçek kendisi onun dışında en ufak bir doğru Yok ama bir yandan da seviyorsun fakat bugün bu yalanı uyduran yarın öbür gün ne yapar bilmiyorum yalan bir hastalık diye düşünüyorum... Sen olsan ne yapardın peki
Gerçekten üzülmesin diye elimden geldiğince ona yardımcı oldum bu zamana kadar hatta onu 1 ay sonra görmeye gidecektim söyledim ve bugün herşeyin bir yalan olduğunu bana söyledi çökmüş durumdayım
Kesinlikle katirliyorum.. yalan bir hastalik, ve senin kiz arkadasin maalesef bu yalani iki sene surdurecek kadar profesyonel olmus gibi gzliyor bana. Benim basima gelse artik guvenemezdim her dedigi yalan gibi gelirdi guvenin olmadigi bi iliskide yurumez diye dusunuyorum. Ama daha once buyuk acilar cekmisin intihar bile etmisin hani umarim oyle seyler yapmazsin lutfen oyle seyler aklindan gecmesin
Mental olarak çökmüş durumdayım kendimi boşlukta hissediyorum sana hayat hikayemi anlatsam şaşırırsın ben kötü bir insan değilim şimdi burada bazıları benim pedofoli olduğumu düşünecek kendinden yaşça küçük bir kızla ne işin var gibisinden fakat dediğim gibi ben asla bilmiyordum yaşının küçük olduğunu bilsem en başından kabul etmezdim hem suç hemde afedersin ama bence 18 yaşındaki bir kız tam düşünce ve kafa yapısı olarak tam olgunlaşmamış geliyor bana fiziksel olarak demiyorum asla ya da ilişki bakımından değil sadece insanlar yaş aldıkça daha da düşünce yapısı olarak olgunlaşır
Bir zamanlar madde bağımlısıydım aşırı derecede kötü durumdaydım şu an desen kullanıyor musun evet kullanıyorum yalan söylemem bu konuda ama galiba intihar düşüncesi kafamı kurcalayan bir kelime düşünüyorum
Yaa bence birakmalisin neden kendine zarar veriosunki? Hersey cok guzel olabilirken o ictigin seyi kullanark kendi ekndine mahvediosun hayatini farkinda degilsin
Hiçbir şey güzel olmaz bundan sonra inanmıyorum buna benim hayatım kız arkadaşım yani nişanlımı kaybettikten sonra karardı
yapacak bişey yok en azından 2 sene sonra kafası basmış yalan söylemekten vazgeçmiş
Haklı sebepleri olduğunu söyledi bugün beni aradı ağlayarak beni çok sevdiğini söyledi ben çok kızgınım şu an ona sonuçta yalan söyledi herşeyini ama seviyorum da 1 ay sonra onu görmeye gidecektim
seviyosanız artık yapacak bir şey yok
Evet anlat bana dedim neden böyle bir yalan söyleme gereği duydun dedim hıçkıra hıçkıra ağlıyordu telefonda onu öyle görünce inan ki içim gitti çok üzüldüm çünkü ben onu çok seviyorum ben 5 sene önce eski sevgilimi trafik kazası sonrası kaybettim ağır psikolojik tedaviler gördüm intihar ettim kaç kez ama öldürmeyen Allah öldürmüyor ben birkaç sene sonra bu kızla tanıştım sosyal medyada görünüş olarak büyük gösteriyordu gerçekten gören 25 yaşında olduğuna inanırdi ilk defa birine bu kadar bağlanmıştım şimdi ise koca bir boşluktayım..
2 sene mi
oha oha ajs
Evet 2 sene
Ayrıl bence dürüstlük en önemli şey
Evet dürüstlük önemli ama çok seviyorum onu ne yapacağım
2 senedir bunu saklayandan hayır gelmez.
Haklı sebepleri olduğunu söyledi bugün beni aradı ağlayarak sanalda kimseye güvenmediğini yaşının küçük olduğu için benim onunla birlikte olamayacağımı düşünmüş en başından beri yalan söylüyormuş ne yapacağım bilmiyorum seviyorum da onu ama benden küçük olduğu için ne yapmalıyım bilmiyorum
seninle 16 yaşında konuşmaya başlamış sen ise 25 yaşındaymışsın o zaman bilemiyorum 2 senelik ilişki size kalmış gerçekten 18 olduğuna bile güvenmek zor..
Aslında dış görünüş olarak büyük gösteriyordu gerçekten gören 25 yaşında olduğuna inanırdi fakat 18 olduğunu söyledi ne yapmalıyım peki bu durumda 1 ay sonra onu görmeye gidecektim
Gerçekten reşit ise konuşun yani bir de ailesinden çekiniyor saklamış sizi demek ailesinden korkuyor gibi geldi, sebeplerini öğrenin arkadaşların dediği gibi ona göre ilerleyip ilerlememeyi karar verirsiniz.
Allah size güç ve sabır versin zor zamanlardan geçmişsiniz ancak yaptığı yanlış ve güveniniz kırılmış, şans verip vermemek size kalmış. Ben size ayrılın diyecek bir merci değilim haşa karışamam.
Allah razı olsun ben gerçekten kötü bir insan değilim şimdi burada bazıları benim pedofoli olduğumu düşünecek kendinden yaşça küçük bir kızla ne işin var gibisinden fakat dediğim gibi ben asla bilmiyordum yaşının küçük olduğunu bilsem en başından kabul etmezdim hem suç hemde afedersin ama bence 18 yaşındaki bir kız tam olgunlaşmamış geliyor bana fiziksel olarak demiyorum asla ya da ilişki bakımından değil sadece insanlar yaş aldıkça daha da düşünce yapısı olarak olgunlaşır
Ayrıl dostum
Seviyorum ama nasıl ayrılacağım bilmiyorum bugün telefonda çok ağladı kıyamıyorum da be kardeş
Kaç yaşındaymış
18 yaşında olduğunu söyledi
Hmm ne düşünüyorsun peki
İşte bilmiyorum şu an sağlıklı düşünmek istiyorum fakat düşünemiyorum