Kızlar Bir Adım Ön ya hoşlandığım komşum ve benden hoşlaniyordu bir ara ama şu an konuşmuyoruz bir kız var yalaka bir kız onun gittiği spor salona yazıldı ve offf ya ve spor yapıyor kız güzel değil ama ya ondan hoslanirsa yalaka biri zaten napacam ben
Güncellemeler
+1 yıl
Ben kapalıyım aynı zamanda sınavım var hazırlanıyorum bu yüzden yazilamam
bir hafta öncesinden görüşelim dedi tamam dedim bulusmamiza 1 gün kalmıştı yarın görüşüyoruz demi dedim kusura bakma yarin arabamı abim alacak dedi ben anlayışla karşıladım tamam dedim gece bana özledim dedi yüzünü atmamı istedi hayır dedim çünkü dibimde zaten görmek istese bir bahane bulup görür bir şekilde sonra trip attı neyse iyi geceler dedi sonra ne o yazdi nede ben sadece storylerimi bakıyor hep annesi annemle arkadaş ve babama güzel srlam veriyor
Ama onu ben çok sevmiştim açılmadan önce ilk gördüğümden beri inşallah benim olur diyorum evet sevgimi fazla belli etmedim edersem gider diye ama gitti sınavım var aileme söylemedim onunla sevgili olmazdim ki bana babandan isteyeceğim demişti sonra gitti işten 12_2 aralarında döner bekliyordum onu sabah 8 de işe gider pencereden gidişini izlerdim çekingen biriyim de zaten yapacak bir şey yok kabullenip dayanacağım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sen de yazıl
Kız cirkinse aşık olmaz
Olur ya bilmiyorum o kız çocuk nereye giderse gidiyor taklit ediyor bense evdeyim çoğu zaman ailemleyim komşumdur kendisi
Olmaz kapalıyım ben bide sınavım var
Çocukla sohbetin yok mu
Konuşmuyoruz 2 aydır yaklaşık
Niye
Ne niyee🥲🥲
Niye konuşmuyorsunuz
2ay önce ne oldu
bir hafta öncesinden görüşelim dedi tamam dedim bulusmamiza 1 gün kalmıştı yarın görüşüyoruz demi dedim kusura bakma yarin arabamı abim alacak dedi ben anlayışla karşıladım tamam dedim gece bana özledim dedi yüzünü atmamı istedi hayır dedim çünkü dibimde zaten görmek istese bir bahane bulup görür bir şekilde sonra trip attı neyse iyi geceler dedi sonra ne o yazdi nede ben sadece storylerimi bakıyor hep annesi annemle arkadaş ve babama güzel srlam veriyor
Saçma bir ilişki bişey anlamadım en iyisi direk konus
Bende anlamış değilim çocuk gibidir kendisi kimle konusacam ya bu kıza gece gidip dövmesim geliyor
Kızın bir suçu yok sen çocukla konuş
Ne konusacam baka baka gidiyor gözümden yazamıyorum gurur duye bir şey var
boş ver o zman erkek mi yok 😂
Ama onu ben çok sevmiştim açılmadan önce ilk gördüğümden beri inşallah benim olur diyorum evet sevgimi fazla belli etmedim edersem gider diye ama gitti sınavım var aileme söylemedim onunla sevgili olmazdim ki bana babandan isteyeceğim demişti sonra gitti işten 12_2 aralarında döner bekliyordum onu sabah 8 de işe gider pencereden gidişini izlerdim çekingen biriyim de zaten yapacak bir şey yok kabullenip dayanacağım
Senin bileceğin iş
Hiç bir şey bilmiyorum kimi seversem gidiyor
Maga be 🤧yaş kaç
19 yaşındayım ama ciddiyim yani artık içimden sevecem hep ya hiç mi yazmaz insan niye yazmiyorsun diye
Bence sana karşı sevgisi yok
Olsaydı bunu yapmazdı zaten 🥺 bide bir gün gelir düğünü izlerim pencereden mutluklar demem gerekiyor yüzüne ne zor ya
Akraban mı
Komşum sadece
Düğününe gitmek zorunda değilsin ayrıca o zamana kadar çoktan unutursun başka birileri hayatına girmiş olur
Zor severim artık zaten başarılarımı duyunca tekrar yazar bana
Ne başarısı
Üni kazandıktan sonra ve evde olmadığımı görünce daha iyi bir şekilde değiştiğimi ve gelistirdigimi görünce tekrar yazar bana
Zannetmem bende güzel bir bölüm okuyorum ama bölüme yerleşirken bu şekilde düşünmedim hiç
İnşallah diyeyim ya kaybetmek istemem onu ben ama uzak duracam üzülmemek için ne olursa olsun nasip kısmet bu
Sevgin karşılık bulmuyorsa zorlama sadece sana zarar gelir
Evet öyle ama ömür boyu gireceğim onu işte
Gireceğim
Görecem
Yo niye ki evlenince taşınırsin
Daha çok var belkide evlenmem
E o da sana kalmış zaten sınav senen hiç uğraşma derim ben geçen sene hiç uğraşmadım ugrsanlari da gördüm hep mezuna kaldılar
Yo uğraşmıyorum hangi bölüm okuyorsunuz
İnşaat muh
Güzel bölüm çok başarılar size
Sana da sen ne istiyorsun
Ben mezunum lakin mimarlık istiyorum bakalım
Hangi unide isiyon
Akdeniz
Ben İstanbul'da okuyorum buarad baya yüksek sıralama lazım mimarlık için
Evet ama Akdeniz gayet iyi hem evim orada iyi olur benim için
Evin ordaysa iyi olur tekrardan başarılar diliyorum
Teşekkürler akıl verdiği için sağol 😃
Rica ederim