Ben bu kızı ne yapayım?

Nişanlımın yeğeni var 16 yaşında ablasının kızı kız inanılmaz sinsi bir kız ve beni dayısından kıskanıyor nişan günümüz de nişanlıma bana bak dayı yengemi bulup da benim pabucumu dama atma diye uyarıyordu gizliden duydum o an. Geçen görümcemlerle düğüne gittik nişanlım arabadan bir şey almaya gitti yanımdaki sandalye boştu sonra geldi gel canım otur dedim yeğeni olacak o kız oturdu yanıma dayısı oturmasın diye.. düğün yerine arabayla gidiyoruz annesigille gitmiyor nişanlımla benim arabamıza binip geliyor bizi yalnız bırakmamak için. Düğünde tutturdu dayımla dans edicem diye nişanlımla biz dans etmedik daha hayırdır. Annesi de sen diğer dayını kaldır kızım o dayın nişanlı artık filan dedi ama lafta diyor anası da. Hoşuna gidiyor kızının böyle yapması bana. Kız 16 yaşında ben 30 yaşındayım aşırı kıskanç ve sinsi bir kız büyükler konuşurken atılıyor kim o, neden, nerde, nasıl yani, çok biliyor o vs. laf yarışına giriyor büyüklerle.. nişanlıma bu konu hakkında bir şey ima ettiğim zaman ben kötü oluyorum o benim yeğenim ilk torun haliyle çok düşkün bize vs diyip susturuyor beni.. ne yapıcam bilmiyorum

Ben bu kızı ne yapayım?