Yani senin hayatin maddi manevi uyum olmali iyi dusun oda kotu niyetli değil belliki bi yola cikip yari yolda ben doncem deme ya devam et akisina birak ya da herkes kendi yoluna
siz zaten seversiniz böyle kadın ruhundan anlamayan erkeklerle birlikte olmayı :d ulan ben daha şimdiden bile gece uyurken ara sıra düşünürüm acaba ilerideki eşime ne süprizler yapsam diye :d bırak şu adamı da sana kadınsı hissettirecek birini bul
Yani para kazanmayi bilmeyen biriysen yadirgamazdimda para kazanmayi bilen birisin para kazanmak zor. Hersey ates pahasi. Pirlanta alamadigini soyledigi icin ayrilmalimiyim diye soru sormak kadar sacma birsey gormedim. Parasi icin mi ya da pirlanta icin mi evleneceksin onunla. Neden beraber bir yasam kurmayi beraber zenginlesmeyi dusunmuyorsunda pirlanta alamadi kirildim diyorsun ne kadar gereksiz sacma bir dusunce bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yani senin hayatin maddi manevi uyum olmali iyi dusun oda kotu niyetli değil belliki bi yola cikip yari yolda ben doncem deme ya devam et akisina birak ya da herkes kendi yoluna
Bilemiyorum kalbim kırıldı
Evlilik zor iş ya o çocuk bekar kalsın sanada durumu iyi olan baksın jsjs evlilik lüks işi
😥😥😥😥😥
ah beee o güzel o zarif o pırıl pırıl aksesuarı takamayacaksın yani öyle mi? yazık yazık çok yazık
Evet 🥺🥺
ayrıl kızım ayrıl. her kadın o mücevheri taşımak ister
Evet isterim ama o beni hiç hediye almıyor. çiçek bile almadi
siz zaten seversiniz böyle kadın ruhundan anlamayan erkeklerle birlikte olmayı :d ulan ben daha şimdiden bile gece uyurken ara sıra düşünürüm acaba ilerideki eşime ne süprizler yapsam diye :d bırak şu adamı da sana kadınsı hissettirecek birini bul
😥😥ne yapmalıyım?
kaç kere daha söylemem lazım :d kendini bu kadar küçük düşürme. ayrıl ve değerini bilen bir erkek bul onla birlikte ol
Anladım teşekkürler 🥺
Calisiyor musun sen yani bir iste vs?
Evet
Yani para kazanmayi bilmeyen biriysen yadirgamazdimda para kazanmayi bilen birisin para kazanmak zor. Hersey ates pahasi. Pirlanta alamadigini soyledigi icin ayrilmalimiyim diye soru sormak kadar sacma birsey gormedim. Parasi icin mi ya da pirlanta icin mi evleneceksin onunla. Neden beraber bir yasam kurmayi beraber zenginlesmeyi dusunmuyorsunda pirlanta alamadi kirildim diyorsun ne kadar gereksiz sacma bir dusunce bu
Pırlanta dışında da en ufak bir hediye almiyor bana
Ve erkekler hep evleneceği kadınlara pırlanta alırlar. benim de hakkım değil mi?
Sen bence bos mubabbet yapiyorsun
Ben ona hep hediye alıyorum
O bana almıyor
Hep karşılıksız kalıyor yaptığım şeyler
Onunla evlenmek için sadece pırlanta istedim. onu da küçük olsa da olur dedim.
Altın bilezik , ev , araba istemedim sonuçta. sizce para için mi evleniyorum?
Maddi durumu yoksa zorlamanın manası yok bence
Ama pırlantam olsun çok isterdim🥺🥺🥺
Haklısın dostum ama ne denebilir ki belki düğün vs bile yapamayacak bu adam
Muhtemelen 😥
Üzme kendini mutlu olmaya çalış bir yönden mutluluğu bul derim
Teşekkür ederim
Belki maddi durumundan dolayı diyordur
Nerdesin sehir
Antalya
Dilersen alirm..
Bu bir evlenme teklifi mi?
Sa a bir pitlanta bile alamayan erkekle evlilik mi geçer.. kiz binjere evleniyor tek taş hakkı. Bu arada alanyaliyim:)
Sana*