- İkimizde çok kıskancız ve bu şekilde bir tık daha kilolu olursa karşı cinsin daha az dikkatini çekeceğini düşünüyoruz ama ne o ne ben kilo alabiliyorum 😂. Yani çok yiyoruz ama yinede işte dikkat etmeye çalışıyoruz.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ksde gordugum en sacama soruyu gormus bulunmaktayim
Aaa niye öyle dediniz hanımefendi
Ama beyefendi simdi karsi cins begenmesin diyede kilo aldirmak nedir😂😂 ham baliketli kizlardan hoslanan erkeklerde var yani
Yav off dur yaaa 😂 niye böyle dedin şimdi ki. Yaaaa 😂off yaa sinirim bozuldu bak böyle denir mi. En iyisi 35 kilo yapayım onu 😂
Evet bak o daha mantikli cogu erkek zaten cok zayip ip ince cocuk gibi kizlardan hoslanmaz. Sen en iyisi kilo verdir ona😂😂
Yaaa sen bana hiç güven vermedin 😂. 30 diyecektim de çok zayıf olur dedim en iyisi 35 ki ben severim onu her haliyle. Spor mu yaptırsam şöyle kas ya da erkekler kaslı kadın sevmiyor ya hani. Yaa ama o da kas sevmiyor ki nasıl etcez oyy oyy
Sen baska kizlara oda baska erkeklere yuz vermedigi surece bi sorun olcagini sanmiyorum. Neden kilo alip vermekle ugrasiyosunuz anlamiorum ahahahah😂
Yaa napim aaa o benim her şeyim prensesim ve çooook güzel 😍aşığım onaaa çok seviyorum yav. O kadar ponçik bir kalbi varki hele yerim onu 😊😍. Yani inan bana kimseye ne yüz veririm ki bakmam bile. Ben dünyanın en mükemmel kadını ile sevgiliyim zaten ki diğer kadınlardan banane yani. Aslında zaten o kilo alıp verme şeyi olmuyor 😂başaramıyoruz. İkimizde birbirimizin her şeyiyiz ve kıskanıyoruz işte napalım. Durum böyle leydim
Ahhahahah tamam asiksin ikna oldum 😂😂😂 vay arkadas milletdeki aska bak bide bize gelenlere bak yamin ediyom agliyasim var 😂😂😂😂😂 saka biyana allah mutlulgunuzu bozmasin kardesim 😇
Ohoo aşık ne kelime deli oluyorum ona 😍😍. Yok be yaa gerçekten sevenler de var deme öyle. Ayrıca seni de seven çıkar böyle sıkma canını 😊. Daha gençsin çıkar karşına biri. Neyse sende mutlu olursun darısı başına inşallah 😇
Var erkek arkadasimda dun gece kavga ettik konusmuyoruz Şu an ama ayrilmadik😂
Hmm neden öyle bir şey yaptınız bilmiyorum ki yapmayın yani lütfen 🙏🏻. Biz hiç kavga etmiyiz neredeyse o raddeye getirmemeye çalışırız. Çünkü ikimizde de kaybetme korkusu var seviyoruz gerçekten
Kizlari silmesini istedim sildi sonra bana tavir aldi. Kizlarida tanimiyor yani ve yarisi ciplak kizlar bikinili felan. Oyle iste konusmuyoruz bana tavir almasini gerektircek bisey yapmadim. Arkadaslari degil tanidiklari degil yani silsin
İşte bak şey cidden hoş değil haklısın. Ben burada seni desteklerim şahsen. Yani neden takip edersin ki sevgilin varken böyle kişileri sanki. Zor bilmiyorum benim sevdiğim bir insan tipi değil bu kardeşim ki sanada Allah sabır versin ama inan bana bunu savunan bir sürü erkek çıkar burada. Sen haklısın diye düşünüyorum. Üzme de kendini cidden madem o kadar önemli bu kızlar onun kaybı olur seni kaybeder yani
Evet zoruma gidende onlari silip iki dkk sonra bana sirtini donmesi oldu. Beni o tanimadigi kizlarla bir tuttu yani. Whatsapp profilini kaldirdi hic bisey demeden uyudu bu sabahda yazmadi. Eskiden olsa uzulurdum ama Şu an okdr alistimki yazmak bile gelmior icimden bikmisim yani.
Aynen öyle etmiş ve bence yaptığı cidden hiç hoş değil. Dostum yanlış anlama ama sevgilini pek beğenmedim ve adeta öküzün teki. Yani sen bilirsin ama yürümüyor gibi buradan gördüğüm şekilde de. Yani tanımadığı kızları senle bir tutması benim nazarımda hoş değil. Ki sende bıkmışsın.
Aynen oyle biktim ne yalan soylim. Bu son yaptigida zaten bana nekdr deger verdigini iyi anlamis oldum. O bana sildirse seve seve silerdim olmasi gerekende bu zaten
Aynen öyle dostum kesinlikle doğrusu bu yoksa bende derdim. Seni haketmiyor gerçek sevgi bu değil olamaz. O yüzden boş ver ve hayatına bak ki zaten sende bıkmışsın ve sevgin azalmış
Yani seviyorum hala ama sadece biktim ve bu son yaptigida artik beni degersiz hissetirdi o kizlara bir tutmasi bana sirtini cevirmesi. Sonucta o kizlarla ben aynimiyim? Biri bi yillik sevgilin digerleri tanimadigin yabanci sonucta. Benim ona verdigim degeri vermiyor, beni degersiz hissetirdi iyice ve bu beni biktirdi. Dusunsene sviyorum ama yazasim bile yok icimden gelmiyo kafam Şu an rahat hic uzulmuyorum ve buna o sebep oldu
Bak bu yaşadığın şeyi bende yaşadım zamanında ama bu şekilde olmaz işte. Bence en doğrusu kendi yoluna bakman ve zaten umurunda bile değilsin gibi. Seni gerçekten seven ve sana değer veren böyle küçük şeylere takılmayan biriyle ol derim dostum. Tabi sen bilirsin. Evet seviyorsun anlıyorum ama bu sana acı vericek uzun vadede hemde çooook
Yani bak ondan nefret edeceksin bence uzun vadede diye düşünüyorum ki o yüzden ikiniz için de en doğrusu bu gibi çünkü seviyorsa bile onun sevgisi seninki gibi değil. Zaten bu şekilde sevilmez de bence. Yani yarı çıplak kızlara baksın o sende eyvallah desen olmaz ki çok normal. Tabi neyse işte ben p*rno bile izlemem yani mesela sevgilime de dedim. İleride evlenince birlikte izleriz diye. O da çok kıskanç işte ve anlıyorum ama ben onu hiç kırmam
Oyle zaten cok haklisin. Yazmayi dusunmuyorum oda yazmazsa ztn biter gider. Ekstra bi caba harcamicam barismak icin. Kendi bilir zamaninda cok cabaladimda ne oldu bisey degismedi birazda o cabalasin. Cabalamazsada ztn sevmediginidd anlamis olurum
Bencede en doğrusu bu diye düşünüyorum. Tabi senin hayatın karışmak istemem. Yani bence pek sevdiğini düşünmüyorum üzgünüm ama böyle. Dediğim gibi yap sen ama düşünme yaa bak değmez hayatına bakarsın olmadı. Olur biter gider bu. Seni gerçekten sevecek seni prensesler gibi yaşatacak belkide bir sürü erkek vardır ve yaşın da daha genç zaten. Bana kalsa böyle biriyle uğraşmaya bile değmez ama elbette bana düşmez bu yorum. Kendine zarar vereceğini düşünüyorum ve bir kardeşin ve çok şey yaşamış biri olarak canın yansın istemem ama sen bilirsin 🙏🏻. Umarım kimle olursan ol mutlu olursun
Sagol kardesim allah razi olsun😇
Ne demek Allah senden de çok razı olsun. Umarım hep mutlu olursun 😇
Amin sende ayni sekilde kiz arkadasinla ailenle birlikte😇
Teşekkürler leydim sağolun 😇
Ne kilolular var daha çok dikkat çeken.. yanı düşünce saçma
Tamam ama o iyi yönde dikkat çekme değil işte. Ben onu her haliyle seviyorum ki o da beni. İkimizde nasıl diyeyim dış görünüş olarak falan ego gibi olmasın da dikkat çeken kişileriz ve işte böyle bir şey düşündük
Size tanıdık bir psikoloğun numarasını verebilirim
HAHAHAHHSHSHSHAHAHA
Yaa off 😂ne alaka
Hayır çalışmam
Ne sacma allahim 🙄
Ayıp oluyor ama yaa ne dedik ki şimdi
Hayır
Hmm okk
Saçmalık
Niye yaaa