İkiside Aslında Bizler İçin Sorun Olabiliyor. Kısıtlandığında Sıktığını Sözünü Geçirmek İstediğini Düşünülür, Serbest Bıraktığındaysa Sevgisinin Az Olduğunu Veya Sevmediğini Düşünülür. Bu Konuda Şahsen; Ben Sevdiğim Kadını Kısıtlamam Eğer Benim Tarzıma Düşüncelerime Uygun Bir Kadınsa Ancak Hayatıma Alırım. Aksi Durumda Karakterimin Beğenmediği Birini Hayatıma Alıp Onu Olmadığı Kişiye Dönüştürmek İçin Çabaladığında Hem O İnsana Yazık Olacaktır Hemde Bana. Ayrıca Belirtmem Gerekir Ki Benim Sevgim Kısıtlama Değil Kıskanmadır. Ona Şu Durumdan Kıskandığımı Söylerim
kısıtlama olmamalı her iki tarafta ne yapması gerektiğini bilirse sorun olmaz. hiç kimse ksııtlanmak istemez. ilişki yaşıyoruz kafamızın rahat olması lazım
Ikisininde fazlasi bunaltir.. diyeceksin ki serbestligin nesi bunaltir.. o zamanda bu bana hic karismiyor , deger vermiyormu acaba diye dusunuyorsun.. ben ikisinede gelemem.. ne cok sıksın ne cok rahat biraksin
Simdi kisitlama ikiye ayrilir kasitli kisitlamak insani bunaltiyo ve gosterise giriyo ama kasitsiz kisitlama daha dogal kendiliginden ve icten oluyo asil duyguyu bu kisitlama tasiyo aslinda o yuzden kisitlama ama ikinci tarz olan dicem galiba serbestlik almiyim
Çok asabisin hatun. Neyse soruya dönersek orta yol her zaman iyidir. Kelebeği avucunda çok sıkarsan kaçmaması için o zaman ölür, ama çok açık bırakırsan avucunu bu kezde uçup gider.
Kısıtlarsan sıkarsın bir taraftan ve serbest bırakırsan belki seni unutup başkasını bulur halbuki ikiside bir çözüm değil. Seni rahatsız eden/etmeyen neler söylersen o daha mantıklı sanki