Yola devammı etmeliyim bitirmelimiyim çıkmazdayım bana yardim edebilirmisiniz?

21 yaşında üniversite öğrencisiyim sevgilim ise 25 yaşında bir yıldır konuşuyoruz ilk başta her şey çok güzeldi eski ilişkimde aldatılmıştım bi boşlukta tanıştık ve ben ona durumumdan bahsettim onun bana karşı ilgisi vardı hep açık oldum hiç bir zaman yalan söylemedim ve kendine aşık etmeyi başardı ve biz bi ilişkiyr başladık bir sene oldu fakat benimle ciddi düşündüğü için sürekli evlilik konusu açıyo ailesiyle tanıştırıyo benimde ailemde bilen kişiler var ama bu durum beni korkuttu herhalde çünkü evlilik benim için daha çok erken olduğunu düşünüyorum erkek arkadaşım lise mezunu ve tek başına şantiyede kalıyor durumları iyi değil evlilik hayali kuruyor ama hiç birikimi yok bende geleceğim konusunda tedirginim ve işler ciddiye binmeye başladı bense bu olaylardan sonra galiba soğudum eskisi gibi değilim ona karşı oda farkında ayrılmayı bile denedim ama şans istedi ve herşeyin düzeliceğine inanmak istedi ama buluşurken bile eskisi gibi değilim heyecanlı değilim arayıp konuşmadığımız zaman özlem hissetmiyorum ben neler hissettiğimi bilmiyorum acaba yoluma devam edip evlenmelimiyim yoksa bitirmelimiyim çok dürüst çok sadakatli biri mükkemel biri ona haksızlık yapıyomuyum bunu düşünmekten kafayı yemek üzereyim sizce ben ne yapmalıyım bu çıkmazdan nasıl çıkmalıyım erkek arkadaşım sürekli benimle konuşup buluşmak istiyor bense sürekli buluşmak istemiyorum haftada 1 2 bana yetiyor
Yola devammı etmeliyim bitirmelimiyim çıkmazdayım bana yardim edebilirmisiniz?