AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
178Cevap
Evet hata çünkü kızın olsa başına gelse nasıl hissediyorsan karşındaki kişinin de bir vicdan ve duygusu var
Bazen kan ısınması derler ya sende de öyle bir şey olmuş , eşinde görmediğin farklı bir ilgi görmüşün.
Evet yaptığın hata zor olabilir ama onunla konuşmayı kesmelisin yazık değil mi diğer kadına sen de onun yerinde olabilirdin ayrıca
Eşini aldatıp seni aldatmayacaginimi düşünüyorsun
Veya karakterli olan biri dengini bulmuşsun devam Allah ayırmasın
Yapacak bişe yok, tek bişey var uzaklaşmak gaflet olmus ama ısrar etmek hatanın ötesine götürür, taş bas uzak dur
Hemen konuşmayı bitirecek sin çünkü konuştukça bağlanacak sin o belli oldu yani eşine ihanet etmek istemiyor san hemen bitir ve bir daha yazma
Bu da bir nevi aldatmak. Konusmayi azaltarak sadece zaman kazanmaya calisiyorsun. Direkt konusmayi kesmelisin.
Yazmama süresini her seferinde uzatın. bir süre sonra uzaklaşmış olursunuz zaten. Sende hoşlanma veya takıntı olmaya başlamış
sızın gıbılerı gordukce evlenmekten soguyorum ben.. bu kacıncı aldatma hıkayesı ya.. fızıken hayır ama duygusal olarak aldatıyorsunuz
bazen insan fikir alışverişi dertleşmek isteyebilir ama yanlış ama dpğru
Kesinlikle... Es dost akraba kimseye anlatamadiklarini hic tanidimadigin birine cok daha rahat anlatiyosun.
evet, yeri geldi sanal dostlar sırdaşlar olması güzel hani mesafe olduğu sürece...
Bugün düşünmüyoruz dersini yarın da bulustum bi anda olan oldu karsı koyamadık pişmanım siye soru sorarsınız burada
Her ne kadar aldatmıcaz deseniz de bu işin sonunda aldatmak olacak sen istemesen de o isteyecrk
Offf olmasin allah korusun yaaa cok korkarim ben
Belli bir süre sonra birbirinize alışınca buna ihtiyaç duyacaksınız karşı taraf sonuçta erkektir ve bilirsin onları
Bir hafta sonra unutursun merak etme.
Şimdi çık bu siteden çocuklarına bak🙄
Yok dogru yapiyosun devam et. hic kendini evli hissedip kocanin da baskasiyla konusup gorusebilecegi empatisini kurma emi
Karısını kıskanma boşuna reelde ağzına ediyordur 😀😀 burada sana yazdıkları sallama şeyler..
O kadına hiç üzülmüyormusun sende bir kadınsın yapma
Rezilsiniz be midemiz bulandı sizin gibi rezillerden
Çok şükür böyle yapacak kadar terbiyemizi ve şerefimizi kaybetmedik, aldatan bir gün aldatılır.
Çok yanlış yoldasın. Yuva yıkanın yuvası olmaz unutma
Yok canım ne hatası iyi yapıyorsun konuş konuş hatta arkadaşlarını çağır beraber konuşun
Yaptığın yanlış odugunu biliyorsun Bi an önce itibatıı kopar ve kendinle savaşıp bunu atlar
Çok yanlış yapıyorsun konuşmayı kes bu eşine resmen saygısızlık yazık günah valla eşine
İkimizde birbirinizi kullanıyorsunuz bunun ileriside eşi mesajları görse napıcaksın
bende evli kadınlar ile sohbet etmeyi seks yapmayı cinselliği severim
Yaptığının doğru olduğunu söylememizi beklemiyorsundur umarım.
Gına geldi dikkat çekmek için yazılan ahlaksız trol soulardan.
Boşluktan bence vaktini dolduracak başka bir şey bul
Ne gibi
Bırakın evli olmanızı burdan tanışıyor olmanız bile ayrı bir hata
Sen baya baplanmışdın kız..🤭
Bu konuşma en fazla nereye kadar gitti..
Burayı sil ailenle ilgilen bi hep..
Yaslar kac. Resimlerinizi gordunuzmu birbirinizin. Ayni sehirdemisiniz?
Bekar birini bul onla konus normal siradan arkadas gibi zamanla unutursun aldatmak beyinde baslar
hayatını yaşa
bende olgun seven bir minnoş bulsam keşke
yadırgamdım seni
keşke senin gibi birini bulsam
Aslında ikiniz de aldatmayı düşünüyorsünüz. İkinizde boşluktasınız.
Siteyi kapat o zaman * lüzumu yok bence ya da * olmanın hala hata yapmaktan donebilirsin
Alışkanlık edinmişsin bu kader başka bir alışkanlık edin
Aldatmayı düşünmüyoruz lafı koca bir yalan. Kendinizi kanırıyorsunuz ya da avutma işi. Zaten bir duygusallık başlamış ve ardından kıskançlık. Yakında buluşmalar da başlar
Sana yapılsa normal karşılayacaksan devam et şaka gibisiniz ya memlekette adam kalmadı sanki
Bende ilerde böyle olurum diye korkuyorum evlilik gerçekten sadakat istiyo ben herşeyden çabuk sıkılıyorum sürekli yenilik istiyorum bence seninki şu an bir heves gibi bir şey iki gün sonra umrunda bile olmayacak
Sonu hep sorun oluyor. Bırakmanız sizin için daha iyi. Yani elinizdeki mutlukukları da kaybetmeyin. Değmez..
bitmezse yatakta sonuclanir net...
dusunmeden edememeye baslanmis bile.
Kendine yakıştırıamıyorsan yol ver gitsin. Kocanla derdini paylaş, kız arkadaşlarınla paylaş, akrabalarınla paylaş. Paylaşacak insan mı kalmadı
Kendi soruna cevap vermişsin. Ne yapalım, çok güzel yaptın, devam et mi diyelim? İnsanlar namusuna düşkün ki bu tarz yorumlar yapıyor. Ayrıca aynı şeyi ben veya bir başkası yapsa da aynı yorumu yapacaklar. Kimsenin sana özel bir düşmanlığı yok. Zaten seni de tanımıyoruz.
Bu tarz ilişkiler yüzünden toplum çözülüryor, insanlar evlilik yapmaktan çekiniyor. Yaptığın kötülük sadece kendine ve o adamın eşine değil, sizin gibiler tüm topluma zarar veriyor.
Yaptığın şeyin yanlış olduğunu biliyorsun ama günün sonunda yazıyorum diyorsun. Yani ben iradesiz bir insanım diyorsun.
Seninle aynı durumdayım ve şu an yaşıyoruz acaba o sen misin ki? 😔
Bilemem belki de 😔
Kopabildiniz mi
Bence hic bişey demeden hesapini sil ve git içine girersen cikamasin evli biri olarak soyluyorum
Hic bisey demeden çok ağır olmaz mi😔
Bişey dersen bı şekilde biseylere ikna olursun ve devam eder senin ve onun için silip gitmen ve buraya girmemen yoksa o da unutamaz
Cok mantikli karsilikli konusarak asla bitiremiyoruz cunku
Evet çünkü bende kendimden biliyorum asla gitmene izin vermezdim ama direk gidersen bulamazsam seni unutmam da kolay olur
Şimdi bitirirsen daha az acır nasılsa bigün bitecek bu çekme karşı koymak zor
Azaltarak bitirme karari aldik ama ben cok zorlaniyorum 😞
Azaltarak bitmiyor bu kangren olmuş bir organ gibi iyileşmesini beklersen bütün vucudunu sarar kesip atmalısın zor olur acı verir ama bu gibi durumlarda bunu yapman gerekir o çekime karlı koyman günden güne zorlaşır
Allahim cok zor bir durum.. cok yanlis ve bile bile devam ediyorum 😞😞😞
Çok iyi biliyorum anlıyorum ama unutma nasılsa bir gün bitecek o gün bu günden daha ağır olacak
sen aslında öyle birisin yani iğrenç birisin çocuklarından utan bari rezil
Abi kardeş olarak konuşmanız da sıkıntı yok ama işi duygusal boyuta götürmen sıkıntı.
tamamen silmeniz lazım..
çünkü çizginin diğer tarafına geçmeye başlamışsınız..
buluşup sevişin içten içe birbirinizi arzuluyosunuz bence
Sorunların varsa eşine anlat o adam eve finansman desteği sağlayan kuruluş değil kendine gel.
Bu durumda olan çok var 😒. Herkes de zevkinden yapmıyor bunu tabi mutlaka sorunları oluyor
Bugun hoslanma , yarin dusuncede mastürbasyon devam et ne hatasi
Bu durumu bende yaşıyorum sizi anlıyorum yanlış ama yaşıyoruz işte
swing olarak gorusun kımsenın kalbi kırılmasın , i hemde farklı deneyımlemıs olursunuz .
Bende yakistirmiyorsun yazma olur biter zaten. Bir iki haftaya gecer unutur gidersin abartma...
olabılır ılgı gormussun anlayıs gormusun bırazda yaptıkları senın hosuna gıtmıs cunkı esın yapmıyo onları
Of evet tam olarak bu... 😔
sende ıstıyosun yaptıkların tadmayı duymayı hıssetmeyı
evet değişiyor ya bende senin gibi biriyle yaşadım devamı oldu ama çok değişik oluyor
Bazen insana merak ve gizlilik hissi büyük bir ilgi ve özlem hissini doğuruyor mesele ne kadar paylaştığınla alakali
Ve bu çok doğal bir dürtü kendine zulmetmeyi bırak ya konuş ama ne kadar paylastigina dikkat et ya da birak
Hem konusup hem zulmediyoruz oda bende
burada yorumda çok ozelinize girmek istemiyorum ama daha detaylı yorumu istersen özelde yapabilirim
İmkansız her zaman cazip gelir. Hata olduğunu biliyosun ama yapıyosun. Buraya gelip günah mı çıkarıyosun? Yazık
Bi salın insanları kiminle isterse konuşsun kime isterse versin kime ne. Çocuk değil ya biliyordur ne yaparsa sonucu ne olur.
Reelde buluşma olmazsa sohbet arkaşlığı olabilir benimde vardı bir ara böylesi