Çok moralim bozuldu öğlen yazdı buluşmak icin tamam dedim sonra kuzen aradı dügünü olucak. Alısveriş yapalım. Dedi kıramadım yanında olmak. İstedim sonrası mesajlarda işte. Suclu olan kim burada. Anlayışlı olması gerek. Mi
Bi arkadasımla cok fena tartıstık ağzına geleni saydı mesajlar detayda sizce ben mi hatalıyım anlayışlı olması gerek degilmiydi?
adamın kelime bilgisi küfür etmek dışında başka bir şey değil sanki.. ve çok ilginç siz arkadaşlarınız bir hata yaptı diyelim bu kadar küfürlü konuşabiliyor musunuz? neyse bu elemandan olmaz diyim sana..
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tek bildigi küfür zaten küfür çok fazla eder. Ağzı aşırı bozuk. Her seferinde böyle yapar
Çok bunaltıyor bazen gelemem dedigim zaman hep böyle yapar bu ilk degil yani geçen haftafa iftardaydık arabayı evin garajında görmüş evdesin sen yalan söylüyorsun bidaha seni çagıranı s... gibi kelimeler kullandı. Hiç degişme yok hep aynı biyere gidek dedigi zaman keyfim olmadıgı zaman gitmeyek. Derim baslar yine tribe. Degişik biri cidden para konusunda cok boldur eli harcama yapar ısmarlar surekli bana cay. İçeriz hesabı öder ama bende. Onu arabamla gezdiririm onun istedigide bu arabamı. Sattım artık. Dısarı cıkasım yok pek
Küfür etmesi yanlış ama sen hatalısın kuzenin aradıysa seni ona arkadaşıma sözüm var bir ona söyleyip sana dönüş yaparım diyip arkadaşınla konuşsaydın önce
Bu ne be ne biçim insanlarla arkadaşlık kuruyorsun iğrenç
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben bunla görüşmezdim birdaha arkadaşım da elit olmalı. Çok küfürcü olanı sevmem. Azarlayanı, aşşağılayanı sevmem. Araya mesafe koyarım, şaka yapsa neyse de herkes aynı şakaları da sevmez.
0
3 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Anlaşamıyorsan araya mesafe koy. Ben öyle yaparım. Bir gün var yarın yoklar. Dedem; arkadaş ya parana ya karına göz diker der. Sana layık gördüğü kız bile farklıdır arkadaşın, iyi arkadaş sana herşeyi layık görür. Yardımcı olmaya çalışır sen izin vermezsin. Sağol dersin. Arkan sağlam olur, daşı sen sıkarsın.
Soran
+1 yıl
Cok fazla abarttı işim cıktı gittim iptal ettim benim özel hayatım bu ben pazar dan pazara evdeyim bi. Yaptıgı şeyler sinir bozıcu
Bence sen çünkü işin çıktıysa ne yapabilrsin uzatmış o arkadaş ta ama yani is bu is
0
0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bi arkadasımla cok fena tartıstık ağzına geleni saydı mesajlar detayda sizce ben mi hatalıyım anlayışlı olması gerek degilmiydi?