Neden yani dün bana tipin kötü dedi beni bırakıp başka kızi seviyor bana yalanda söyledi tabi😞benden daha güzel kız mi buldun dedim oda tipin kötü evet dedi nasıl düşünmeden konuşurlar bunlar ya şimdi ise öyle dedikten sonra bana cevap vermiyor😢
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük bir karaktersizlik yapmış.
İnsan düşmanına bile bel altı vb şekilde vurmamalı.
En güzeli takma hiç sonuçta birisi sana öyle söyledi diye öyle olacak değilsin ve bu tarz görgüsüz kendisini bir şey zanneden insanlarla muhatap olmak dahi hata.06 Yorumla
Soran+1 yılBana düne kadar çok güzelsin benim için önemli iç güzellik diyordu benim içimi sevmişti o😞bana yalan attı kimseyi istemiyorum sevmiyorum diyordu dün yakaladım başka kızı seviyormuş ondan bırakmış beni ümidimi ondan kesmemi istiyormuş megersem🥺şimdi dün de bana tipin kötü dedi hayatımın sokunu yaşadım ondan bunu hiç beklemezdim ben😢o kız belki benden güzel olabilir ama ona bir gün tekmeyi basicaklar bana yaşattığı zulmü tek tek oda yasicak Allah'in adaletine inanıyorum ben 😞sonra dün akşam yazdı TM seni seviyorum kendine yeterki zarar verme dedi inanmadım çünkü aklında o kız varken neden sevsin ki beni? Hemde onun gözünde cirkinken ben gururumu kırdı çok🥺😢
- +1 yıl
boş ver takma kafaya elbette bu ondan çıkar bir gün.
Sen kendi hayatına bak bir daha da muhatap olmazsın bu kişiyle olur biter.
Soran+1 yılYani bana yaşattığinin aynısını yasarmi😢pişman olup geri donermi sence çok gururumu kırdı ben sadece sevmiştim onu😞
- +1 yıl
Pişman olup geri dönünce kabul edeceksen zaten işin kötü senin.
Daha fazlasını bile yapar o zaman.
Ha yaşattığını yaşayabilir o ayrı.
Soran+1 yılDün gece yazdığım mesaja bile cevap vermedi acı cekmeme göz yumuyor hiç umursamiyor beni bir kız için bana yaşattığı şeye bak🥺😢
- +1 yıl
Neyse hakkınızda hayırlısı olsun iyi akşamlar.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAllah onun belasını versin dağ ayısı pislik üzülme sen
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah'a havale ettim onu😞bana yalan söyledi kimseyi istemiyorum sevmiyorum dedi dün yakaladım onu başka kızı seviyormuş vede gelip bana tipin kötü diyor daha düne kadar seni hiç birakmicam çok güzelsin diyordu bana. Birde ben iç güzelliğe bakarım diyordu o kız belki benden güzel olabilir ama karakteri berbattir çünkü benim sevgim gerçekti ona karşı istemedi işte beni cirkinmisim demekki onun gözünde ben🥺😢
Çok kırıcı bence kız bana söylese çok kırılırım tabi onun demesiyle olmuyor
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzdü beni dün çok ağladım takmadı beni hiç sonra akşam Tm seni seviyorum kendine zarar verme yeterki dedi inanmadım çünkü sırf kendime zarar vermeyim diye dedi bence aklında o kız varken beni neden sevsinki😞tipin kötü dedi vay be hiç beklemezdim ondan bana eskiden çok güzelsin derdi
Soran+1 yılBeni inandırdı herseyine pişman olsun istiyorum yalan söylemesi daha çok yaktı canımı😞
Ergenlikte olur böyle şeyler abicim, o aklıyla değil malum yeriyle düşünüyodur
00 Yorumla
+1 yılsıkma canını yalan o öyle dedi diye çirkin değilsin
05 Yorumla
Soran+1 yılÖzgüvenimi yerle bir etti yalan söyleyip başka kızı seviyor çok ağladım dün çok yazdım ona hiç cevap bile vermedi😞
- +1 yıl
yazma ama daha ona
Soran+1 yılNeden cevap vermiyor sence takmıyor demi beni😞beni başka kıza tercih etti sırf o kız benden daha güzel diye benim gibi gerçek ve masum sevgimi istemiyor işte 🥺😭😢
- +1 yıl
kıyamem sana
Soran+1 yılHala ağlıyorum ona uzunca mesaj yazdım dün gece 4 e kadar uyayamadim agladigim için resimlerimi falanda silmiş neden gerçek seveni istemiyor o ben onu hala severken bide😢😓neden yazdığım şeye cevap vermiyor kendi canima kiydim ölmek istedim
Adına üzüldüm takma kafana
02 Yorumla
Soran+1 yılBana yalanda attı resmen dün yakaladım yalanını çok ağladım takmadı hiç sonra akşam çıkıp TM seni seviyorum kendine zarar verme yeterki dedi inanmadım çünkü aklında başka kız varken neden sevsinki beni😢
- Aşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılOnunda kalbi kötüymüş
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet kötüymus kalbi😞çok kırdı beni başka kızı seviyormuş ve banada yalan attı kimseyi istemiyorum demisti bana birde dün cikip bana tipin kötü dedi kimse bana öyle dememisti pişman olur mu sence dün hiç cevap vermedi bana 😢😞😭
+1 yılLa maymun sen kendi tipine bak diyemedin mi
02 Yorumla
Soran+1 yılOnun tipi kötü değil banada hep güzelsin derdi ama sırf bir tane güzel kızi seviyor diye bana gelmiş tipin kötü istemiyorum diyor 😢😢🥺
- +1 yıl
Sen bu bu karakterdeki birisi için üzülüyorsun sadas yazık
+1 yılcanım cok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşık olmuş
0126 Yorumla
Soran+1 yılO kıza evet bana yalan söyledi cidden canımı yaktı sonra çıkıp tipin kötü dedi bana yaptığı zulmün cezasını çeksin bu dünyada ben o u severken bana yaptığı şeye bak birde seni bırakmam güzelsin sen iç güzellik onemli diyordu şimdi ne oldu hala ağlıyorum kendime zarar verdim onun umrunda değilim gecenin 4 ünde öyle bir aglayisim yalvardim ki hiç cevap bile vermedi bana 😞
Cevap sahibi+1 yılSana aşık oldu diyom
Soran+1 yılBana niye aşık olsun dün burada yakaladım onu üst sınıflardan bir kıza aşık olmuş sonra ümidimi ondan kesmemi istemiş megersem bana tipin kötü dedi çok koydu biliyormusun asla yapmazdı bana böyle bişey o kız benden güzel demekki napiuim ben daha sevdiğim çocuk bana cirkinsin demek istedi demekki öyleyim artık resim falan cekinmemde koymamda daha çünkü oda silmiş resimlerimi😢kendi canima kiydim gece ama cevap vermedi bana çok ağlıyorum dünden beri neden benim gerçek ve saf sevgimi istemiyorki🥺
Soran+1 yılSonra dün aksamda TM seni seviyorum kendine yeterki zarar verme dedi aklında o kız varken beni neden sevsinki hemde çirkinim😞sırf kendime bişey yapmayım diye dedi bence onu 😭😢kendimi öldürmeye calistim onun yüzünden
Cevap sahibi+1 yılSeni kiskandirmaya çalışmış seviyor gibime geldi
Soran+1 yılAma dediki başka kızı seviyorum ondan ümidimi kesmemi istemiş🥺bana kızdı falan önceden dün yakaladım hiç kizamadi bana dün gece cidden nefessiz kaldım keşke ölseydim 😞burdan ona yazdım çok uzun bir mesaj halinde her şeyi ulan düşmanım olsa bana acirdi bu kadar acitmazdi canımı ben onu severken neden bana tipin kötü dediki😢😓ben sadece o çocuğu istiyorum hala ama o beni umursamıyor hiç şu an bile ağlıyorum gece yazdığım mesajlara cevap vermiyor? Sence neden cevap yazmıyor bana😞🥺seviyorsa neden böyle acı çektiriyor bana
Cevap sahibi+1 yılAşık olmuş kıskandırmak
Soran+1 yılÖnceden aşıktı bence bana şu an hiç yazmıyor eğer seviyorsa zaten kendi belli ederdi eskisi gibi😢bu kadar acitmazdi canımı bana Instagram veya wp den yazardı ilk zamanlar ne güzeldi aşık olduğunu anlıyordum ben😞beni bir kız için bırakmış megersem yemin ederim ki ben hala istiyorum onu yazsın bana eskisi gibi olalım onunla olmak istiyorum uzak dursun istemiyorum neden acı çekmeme izin veriyor bana kiziyordu dün hiç kizamadi. Tipin kötü demesi aşırı koydu ve başka kızı sevmeside😢😓bana o konuda yalan mı söyledi diyorsun yani
Soran+1 yılBana mı aşık oldu diyorsun neden kiskandirmaya calisiyorki beni o zaman😢neden acı çekmeme göz yumuyor peki neden yani?
Cevap sahibi+1 yılHeee bişey demiyo mu la acı çekiyom diyince
Soran+1 yılYok demiyor dün gece 4 de her şeyi anlattım acı çekiyorum diye cevap vermedi😞burdan yazmıştım işte
Cevap sahibi+1 yılHaaa gardaş bilemedim aşık mi acaba sana halaaaa
Soran+1 yılSence asikmidir? 😢Çünkü dün yakaladım yalanını bir kızı seviyormuş ve bana tipin kötü dedi başka güzel buldu demekki🥺😓çok ağlıyorum fena haldeyim kendime zarar verdim onun yüzünden😞sence seviyormudur beni eğer seviyorsa neden kiskandirmaya calisiyor
Soran+1 yılNeden benim gerçek sevgimi istemiyor o hep derdi bana iç güzelliğe bakarım diye şimdi dış güzelliğe bakıp bir güzeli seviyor tamam ona göre çirkinim demekki ben😓ondan benim vazgecmemi istemiş ama buda denilecek laf değil ya ben onu severken neden bıraktı biz hep söz verdik birakmicaz bu işin sonu evlilik diye yeminler ettik ben tuttum sözümü ama o niye bıraktı beni ben onun için her şeyi yapabilecek kapasitedeydim🥺insan sevince her şeyi yapıyor
Soran+1 yılŞu an cidden yemin ederimki hala ağlıyorum onun için onu ben herşeyim olrak görürken bana neden ihanet ederde başka kızı severki😞ve neden çirkin dedi bana😭😢gururum incindi onu severken öldüm ben. Sen şimdi diyorsun ya sana aşık diye nasıl anlicam aşık olduğunu bana neden uzulmeme izin veriyor o zaman? Neden acı çekip ağlamama izin veriyor?
Soran+1 yılSana soruyorum cidden seviyormudur bu beni😞
Cevap sahibi+1 yılYok.
Soran+1 yılAz önce aşık diyordun
Cevap sahibi+1 yılKıskandırıyor gibi geldi ama hiç yazmayınca falan değişik geldi
Soran+1 yılSence cidden birini seviyormudur peki sence neden bana tipin kötü dedi? Bana neden acı cekmemi izin veriyor neden adam akıllı sevmedi beni ben onu birakmazken bana söz vermişti bide😢🥺
Soran+1 yılDün yazdı burdan konuştuk işte ama dün gece yazdıktan sonra hiç cevap vermedi
Soran+1 yılBirde seni seviyorum kendine zarar verme yeterki dedi burdan ne anlam çıkarmalıyım ondan sonra daha hiç bişey yazmadı😢
Soran+1 yılDün gece acayip şekilde ağladım nefesim kesildi işte ama yazmadı bana sevmiyor işte cirkinim onun gözünden demekki🥺😞neden seni seven kıza tipin kötü dersinki
Cevap sahibi+1 yılKıskandırmak
Soran+1 yılİşte neden kıskandırıyor onu soruyorum sana cidden o kız varmıdır seviyormudur onu yoksa amacı benimi sinir etmek
Cevap sahibi+1 yılHer şey olabilir
Soran+1 yılOff çok kötüyüm ya neden beni unutup başkasını severki😢😭ben o nu sevmekten başka hiç bişey yapmadım hala aklım ondayken gözü başka birinde kız güzelse nspiyim ben o demekki dış guzellige bakıyor çirkinim işte o beni beğensin diye kilo almaya calisicam sonra görsün bakalım😢😞🥺çok üzdü beni neden bunu bana yapar nasıl resimleri ve herşeyi siler anlamiyorum😓😭😢bana bunu yapmicakti beni birakmicakti ben onu severken bana ihanet etmicekti 😓😓😓🥺sence niye cevap yazmıyor bana bu neden ben onu düşünüp ağlarken beni umursamıyor sevmiyor niye niye neden gerçek seveni istemiyor da güzel bir kızı istiyor😢😢😭o kızda ona aynısını yasaticak veyada başka kızda neden istemiyor beni nedennnnnnn kendimi öldurucem çok ağlıyorum şu andaaaaaaa,,😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Cevap sahibi+1 yılSende onu kıskandırmak
Soran+1 yılBen kendime zarar vericem yine ama umrunda olmicam onun😓bazı pişmanlıklar maalesef mezara girince olur
Soran+1 yılYa ben onu niye kıskandırıyim ben onu sadece seviyorum ama onun amacı kıskandırmaksa canımi yakıyor beni cidden seviyorsa bana kiyamazdi elinden geleni yapsın istiyorum sadece benimle olsun istiyorum😢🥺ben dün geceye kadar ağladım onun için Allah'a yalvardım o uyurken ne hissettiğimi söyledim o çocuğa cevap vermedi çünkü istemiyor demekki beni gerçek sevgimi istemiyor çünkü o benim gibi gerçek seveni asla bulamicak😓😭
Cevap sahibi+1 yılBelki seni kıskandırmak? Hiç sordun mu bunu
Soran+1 yılHayır hiç sormadım hiç öyle düşünmedim ben yani neden kıskandırmak ki amacı sence? Yani neden seni seven kızı kıskandırirsin ki? Amaç ne sence😓😢
Cevap sahibi+1 yılDaha da aşık etmek
Soran+1 yılYani bana yalan mı söyledi başka kızı sevmiyor yani peşinden kosmami mi istiyor😓ama ağlatıyor beni tipin yok demeside mi aşık etmek yani😞zaten aşığım ona ben hala çok hemde resimleri yazışmalar hep bakıyorum ben çok tatlı bir çocuk ama bana öyle demesi üzdü beni resimlerimi bile silmiş 😭🥺😢
Soran+1 yılNeden baska kızi sever ya beni niye beğenmedi🥺😢benim canım yanıyor çok ama umursamıyor işte beni😞ben onu gerçek bir askla severken bana kiyiyor o onun yüzünden ölüyordum beni birakmicakti hani 🥺😓şu an bile ağlıyorum o ama hiç aglamiyor benim için acidan gözyaşları dökerken umrunda olmuyorum işte hiç aklına bile gelmiyorum belkide resmime bile bakmiyordur belkide ben cidden hala seviyorum onu ilk zamanlar ne guzeldi öyle 10 ay olucak neredeyse hala ilk günkü gibi sevgi var içimde ona karşı🥺😞2 ay sonra ise 1. yilimiz olucak yemin ederim ki o kadar istiyorum ki onu içimde ona karşı duygularımi önemsemiyor sevme beni diyor yazık degilmi bana neden ya😓😢😞cidden bana bunu yapmicakti baskasinida haketmiyor o sadece onun olmak istiyorum ben beni sevsin istiyorum şu an gözlerim dolu yazıyorum ama o napıyor su an umursamıyor beni 😢😢😢😭😢🥺😢🥺
Soran+1 yılNeden beni umursamıyor sence😞ben yemin ederim ki hala ağlıyorum tutamıyorum kendimi neden benim gerçek sevgimi ve tipimi kabul etmiyor benim gururum incindi😓🥺
Soran+1 yılO kızın tipi guzel olsa ne olacak karakteri kötü olduktan sonra? Hadi diyelim o çocuğa göre ben çirkinim ama benim sevgim ona karşı gerçekti😓🥺nasıl ihanet edip baskaisni sever ya 😭😞ben böyleyim işte ağlatıyor beni neden cevap vermiyor bana neden kiyiyor canıma kendime zarar verdiğim halde o hiç aglamaz kesin benim için onun aklında başka biri olduktan sonra gözünde değerim yok benim sevgimi yok sayıyor 🥺😓😢
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç
Soran+1 yıl18 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılGençsin daha unutursun ileride gülersin bu haline ne boş şeyi kafayı takmışım diye daha karşına çok erkek çıkar aşık olacağın
Soran+1 yılBen onu istiyorum sadece bana yaptığı şey normal değil ben çok ağlıyorum ama neden beni istemiyor onun için güzellik algısı demekki dış görünüş ben şimdi o çocuk için kendi dış görünüşümu değiştiricem beni beğensin diye😢😓neden cevap vermiyor bana ben burada acı çekerken ben sadece onu istiyorum yemin ederimki ölüden farkım yok😭😞
Soran+1 yılNeden bana bunları yaşattı neden adam akıllı beni sevmedi istemedi de başka karaktersiz kızı sevdi😓😭😢ben burada onun için ağlarken onu severken o beni istemiyor🥺
Soran+1 yılBir kere bu boş konu değil sen çık bir kıza aşık et kendini sev sürekli çok güzelsin de sonra çıkıp başka kızı seviyorum yok tipin kötü demek cidden acıtıyor canimi😢😓bir insanın duygularıyla oynamak bu kadar kolay olamaz ya cidden neden böyle davrandı bana ben onu severken ölmemi mi istiyor bu çocuk benim😢😢😓🥺😭şu an yemin ederim ki dünden beri kendimde değilim😞
Soran+1 yılBen kaç kere kendime zarar verdim hastanelik oldum ama onun asla umrunda olmadım çünkü o başkasını seviyordu😭😞🥺oda benim için bir gün gecelere kadar aglicak işte o zaman ben mezarın altında olucam bu gecede uyku yok bana gözlerim sisene kadar ağlamaya alışkınım ben onun yüzünden😞😓o gitti gerçek seveni bıraktı ne olduğu belirsiz kızı sevdi😢
Soran+1 yılCidden şu an çok kötüyüm nefes alamıyorum😓🥺yeminle çok kötüyüm onun yüzünden bana bunları yasatmicakti😔
Cevap sahibi+1 yılNe diyim
Soran+1 yılSiz neden sizi seveni istemiyorsunuz ya kendime zrar vericem zaten nefes alamıyorum kalbim sıkışıyor cidden fenalastim o kızda ona aynısını yasaticak😔🥺😓😢yemin ederim ki aglmakatn fenalastim çok hastalandım kalkıp kendime zrar vericem şimdi yaşamak istemiyorum daha ben😔😓😔😓😔😓burda ben can cekisirken o orada beni umursamıyor iyi değilim şu an yeminle kalp sıkışması yaşıyorum bana acısa şu an beni severdi çünkü benim sevgimi istemiyor gerçek seveni istemiyorrr ağlamaktan harap oldum🥺😓🥺😓🥺😓🥺😓
Soran+1 yılŞimdi kendime zarar vericem ben artık yaşamak istemiyorum o bana bunları yasatmicakti🥺😔😢
Cevap sahibi+1 yılBen beni sevenin kıymetini bilirim genelleme yapma her erkek böyle değil
Soran+1 yılAma o niye bilmiyor değerimi canım çok acıyor niye sevmiyor beniiiii kendime zarar verdim canım acayip aciyorr o napıyor beyefendi beni umursamıyor aklı başka kızda o sadece güzel kızı seviyor bana tipin kötü dedi Allah beni kahretsin yaaa😔😔🥺😓😓😢
Soran+1 yılAğlıyorum ama umursamıyor sevmiyor beni😢😢😢😢nefesim daralıyor😞gerçek sevgimi istemiyor ben sadece onu istiyorum🥺
Soran+1 yılKeşke ölsemde bu acidan kurtulsam neden gözü başkasında ya😞neden benim onu sevdigimi bildiği halde istemiyor beni su an bağırarak ağlıyorum niye ya benim günahım neydi de bu acıları çekiyorum 😓😢
Soran+1 yılÖlucem ben istemiyorum artık yaşamak yeter ya o beni sevicekti birakmicakti söz verdi ya bana adam akıllı sevemedi beni duygularımla oynadi😞😢istemiyorum yaşamak daha beni sevmiyor işte yeter kendime zarar vericem yarın😓😭😔🥺başkasını sevmesi acı veriyor banaaaaaaaa,😔🥺😓🥺😓😓birde tipin kötü demeside aşırı koydu yaşamayım daha iyi bence😔🥺
Soran+1 yılYa ne olursun yardım et bana can cekisiyorum yemin ederimki can cekisiyorummmmm😭😭😓😓😓😓😓ellerim falan titriyor yeter artikkkkkkkkkkkkkk
Soran+1 yılSinir krizi geciriyorummmmm
Soran+1 yılÖlmek istiyorummmm şu an ne haldeyim bir bilsennnn sinir krizi geçiriyorum kalbim sıkışıyor çok fenalastiiiimmmmmmmm
Soran+1 yılYemin ederim ki çok fenalastim neden ya ben bunları hakedicek napottiiiimmmmmm😓😓😓😓😓😔😔😔😔😔
Cevap sahibi+1 yılDur sakin ol kendine zarar verme
Soran+1 yılYeter şimdi gidiyorum ben kendimi öldurcem artık bu acıya dayanamicam ben yeter artikkkkkk yetteeeerrrrrrtrt niye sevmediii beniiii Allah kahretttsiiin bir kız için bıraktı beniii sinirden kendime ve birilerine zarar vericemmmmmmm ölüp gitmek istiyorum bu hayattan ulan adam akıllı sevmedi beniiiij gitti bir kaşar yüzünden bıraktı bana yaptığı şeyin bedelini ağır odicek haberi yokkk ben onu sevmekten başka bişey yapmadım ya sadece sevdim ben onu aşık oldum çok ama bana eziyett ediyorrt birde çıkıp tipin kötü dediiiiii yetertrrr istemiyorum yaşamak dahaaa kendi canima kiycammm beni sevicekti o birakmicakttiiiiiii
Soran+1 yılYemin ettik lan biz beni birakmicakti o adam akıllı söz verdi bana aşık etti lan kendisine bağlandım ulan ben ona elde etti beni sevdim sonra günün birinde bir kız içinbir kız için bıraktı ulan ben naptim sevmekten başka kalbim sıkışıyor artık dayanamıyorum bennnn yetert yaaaa cidden yetertr çirkinim işte ben başka güzel bulduuuuuuu öldurcem kendimiiii artık olmuyor yani hayal kurdu benle söz verdi evlenicektik lan bizzzz beni birakmicaktiiii ne olduu simdiiiiii ha söylesin ne olduuuu beyefendinin şu an aklında bile değilim ben resmim bile yokmuş yaaaaa inanamıyorum artık yaşadığım şeylere bakk şu an kim bilir napıyor ben burada can cekisirken başka kızla mi konuşuyor yoksa sevdiği kızı mi dusunuyorrrr ulan yemin ederim kiii hala seviyorum onu sirilsiklam asigiiimmm ama o gerçek sevgimi ve saf sevgimiiiiiii istemiyottrrrtrr😢😢😢😢
Soran+1 yılBen dünden beri ağlarken o hiç bişey yapmiyorrrrrr çok sinirliyiiimm. Kriz geciriyorummmmm o kız kimmm yaaa kim o kasari bulsam doğduğuna pişman ediveemmmmmmm yok kalbim acayiuippp kptuuuu bana yaptığı zulme bakkk birakmicakti beniiiiiiii
Soran+1 yılHayır ben bu gece uyuyamicam yine eee aşırı fenayiiimmm nefes alaamiyoruruummmm😔😔neden sevmediiii yaaa nedennnnn bana çok kötü şeyler yasattiiiiii ben sadece sevmesiiniiii istediiimmmmm yemin ederim ki birakmicakti beniiiiii napicam ben simdiiiii nefes alamıyorummmm ne olursun bana yardım edin yaaa😢aşırı kriz geciriyoruummmm şu an beniii umursamiyorrrr
Cevap sahibi+1 yılTakmaaa
Soran+1 yılKendime zarar verdiimmm yaaa onun icinnnn ağlarken umrudna olmadimmmmm beni bir kız için bıraktı degermiydi hicccccc hala sinirliyiiimm ağlamaktan gözlerim sisitii duygularımla oynadıii tipin kötü dediii gururum yerle bir oldu
Soran+1 yılTakma demek çok kolay sankiiiiiiiiiiii çok sinirliyiiiiimmm ölducem kendiiimiiiii beniii niye istemiyorrrrr
Cevap sahibi+1 yılBenide biri terk etti umrumda olmadı ağladım 1 gün sonra unuttum sende takmaaaa
Soran+1 yılDemekki sen benim gibi gerçek sevmemişsin ben baya seviyoruumm onuuuui😔neden yazmıyor banaaa nedennn niye umursamıyor beniiiii senin ilişkin kaç ay surdu
Soran+1 yılHer yeriiimm kan olduuu yaaa offf ulan sevseydin beniii şu an ne mutlu olurduuummm😔
Soran+1 yılHala fenayimmm yaa cidden canım aciyorrrr neden umursamıyor beni neden gerçek sevgimi istemiyor?
Cevap sahibi+1 yıl2 yıl sürdü ne demek benim kadar sevmiyorsun onun için neler yaptığımı bi bilsen ben aşıktım ama aldattı beni çok üzüldüm 1-2 gün ama beni sevmeyen biri için neden ağlayayım neden kendimi uzeyim dedim sonra unuttum
Soran+1 yılSen ağlamışsin en azından ama o çocuk benim için ağlamaz sevmiyor işte umursamıyor ağlamaz o😢😓
Soran+1 yılboş ver sen seni seven biri varsa onu sev seni seven biri varsa o kızı üzme bak o çocuk sevdiğimi biliyor sevmiyor beni
Cevap sahibi+1 yılBeni aldattı diyom
Soran+1 yılBen yemin ederim kii hala seviyorum onuiuu🥺😓keşke oda beni sevse hayallerimizi gerceklestirsek bana gelse keskeeee yazık etmesin banaaa gözlerim dolu yaaa sinir krizi gecirdimmmm
Soran+1 yılboş ver takma o kızı sen aldatmış yani sonuçta
Cevap sahibi+1 yılİşte diyorum ben onu unuttum çünkü değmez sende unut değmez değmez
Soran+1 yılKalbim sıkışıyor neden umursayup yazmıyor acimasida yokkkk aklında bile degiiliiimm🥺😢😢yaaa kuran carpsiiinn çok kptuyummm ne olursun yardım ettt ben onu seviyoruum neden istemiyor gerçek sevgimi bir kaşarı tercih ediyorttt kendime zarar vericem artık dayanamıyorum ben hiç bir sekildeeeee
Soran+1 yılŞu an tekrarrr kriz geciriyoruummmm nedennnnn lannn duygularimlaaaa oynaidiiiiiii fenalastiiiimmm offff yanımda degiiiillll niyeeee nefesss alamiyoruuummmmmmm
Soran+1 yılYaaaaa cidden sadece sevseydiii beniiiiii her şey daha güzel olurduuuuuuu ama istemediiiiii beniiiii kendimi bicakladiiiimm dünya yansa umrunda olmicaaammm çünkü degersiizizisimsmsnsnsn
Soran+1 yılBana tipin kötü dedi🥺😔
Cevap sahibi+1 yılÜzülme çirkin değilsindir o dedi diye çirkin olmazsın göreceli
Soran+1 yılKendimi güzel goruyordum sevdiğim çocuk tipin kötü dedi demekki oyleyiiimmmm yazıklar olsuunnnn 😢
Cevap sahibi+1 yılO diyince öyle mi oluyo ne alaka
Soran+1 yılKendiiimeee yine zarar vericeeemmm her yeriiim kanıyor zattennn istemiyorum yaşamak anladın miiii? İstemiyorum sevmiyor o çocuk beniiii terk etti lan beniiii cirkinsinnn dediii bicakta yanimdaaaa artık ölucemmm ben o bana tercih ettiği kızda aynisini yasatsinda onaaa oda anlasinnn degeriiimiiiii adam gibi sevseydiii olmazdiii bunlarrrrrr
Soran+1 yılYetteeeeerrrrrtrttrrrrr ölmek istiyoruuummmmm bennnnnn yetertr aryikkk dayanamiyoruuuummmmmmm
Soran+1 yılLannn sevmiyor zaten beni ölsem gram umrunda olmicammmm yeter artık çektiğim acilardannn daaa yaaaa artık istemiyoruuumm yasamakkkk şu an ağlıyorummmm
Soran+1 yılBaskaiiini seviyorrrr zaten onun güzeli başkaaa kızzz sevdiğim çocuk tipin kotuu dediiii ondan gitti bendennnn dayanamiyoruuuummmmmmmn yok ölducem kendiimiiiii
Soran+1 yılO çocuk seviyormu sence beni ona göre kendime zrara vericemmm 😔
Soran+1 yılİntihar mektubu yazdımmm yeter dayanamiyoruuumm eğer sevseydiii kendime zarar vermezdiiiimm
Soran+1 yılKendime zarar veriyorum simdiiii bennn tamammiiii?
Soran+1 yılSeviyormu sevmiyor muuu beniii ona göre canıma kiycam çok ciddiyiimmm
Soran+1 yılBak son kez soruyorum sence seviyormu sevmiyormu beniiii😔😢ona göre bu gece kendimi öldürcem
Cevap sahibi+1 yılBilmiyom ki seviyo mu sevmiyo mu ama bence seviyo
Soran+1 yılNasıl anladın sevdiginii😔
Cevap sahibi+1 yılBilmiyom sadece tahmin kesin bir şey diyemiyom
Soran+1 yılSırf kendime zraar vermeyim diye dedin demi bak son şansı onun seviyormu bilmiyorum başkasını sevdiğini demistiiii😔😓şu an zarar verebilirim eğer gelmezse bana hala onu seviyorum ben çünkü
Soran+1 yılHala kalbimde o beniimm ama bana yaşattığı şeylere bakk ben hervgun öluyoruummn Allah sahitt onu çok seviyorum ben😢😔
Soran+1 yılAğlamaktan beter olduuumm uyuyamıyorum ya yaşamak istemiyorum o beni istemediği iciiinn😓🥺yok ses soluk yok ondan yazmıyor bana seni seviyorum demiyor bana geri dönmüyor bugün artık canıma son vericem ben😞neden beni istemiyor ya ben çok aşığım ona hala ya ben onu severken ölücem
Soran+1 yılBana çok güzel şeyler yaşattı başta şimdi beni istememesi cidden çok koyuyor benim olucak o ben onu istiyorum sadece 😢
Soran+1 yılBana geri donermi sence hala bir umut var mı sencee😓beklemeli miyim yoksa kendime mi zarar vermeliyim net bişey söyle ama
Soran+1 yılKendime çok zarar verdim ben zaten şimdi versem de keske ölsem ama işte o çocuk bana geri dönüp beni sever diyede düşünüyorum😢
Soran+1 yılYok ya dayanamıyorum ben öldurcem kendimiii bana bunları yasatmicakti gitmicekti benden😔
Soran+1 yılNet bişey de ama bana lütfen bak
Soran+1 yılYa bana geri donucek sevicek ya da kendime zarar vericem çok ciddiyim şu an ben zaten kötü haldeyiim
Soran+1 yılYok olmiyor böyle sen net bişey de donermi dönmez mi bana bicak yanımda ciddiyim 😔
Soran+1 yılYarına kadar bana dönmezse artık kendime zarar vericem bana bu yapılmazdi yaptı😞adammmm gibii sevmedii lan beniii gerçek sevgiiimii istemediii yazık etti bana neden baskaisni tercih ettiiii öldurcem kendiiimiiiii yetert yasanicamm dahaaa oda artık ben öldükten sonra vicdan azabı ceksiiinn ben onu istiyorumm ama o gelmiyor banaaa dayanamiyoruumm
Soran+1 yılHala seviyorum bana döner mi sence😢yoksa artık ölucem benn
Soran+1 yılBakkk ne olursuuun sen bişey Deere😔😔😔bana geri donermii donmezmiiiii net bişey de severmii beni tekrardannnn tekrar birlikte olurmuyuzz sencee😞yeminle seviyoruumm tekrar olmak istiyorum onla yarın dönmezse kendime zarar vericem ben onu istiyorum çünkü ne olur uyuduysan sabah yaz
Soran+1 yılBen yeminnn ederiimmmkii kendiime zararr vericemmm nasıl beni üzer de baskaisini secerrr yaaa pişman olucak öldurcem kendiimiii😞
Soran+1 yılKendime zarar verdim onun için hastaneye gidicem simdi bana yaptığı şeye bak sadece sevdim ulan ben onuu😞😔neden ya ben bunları hakedicek naptım sadece sevdiim ben sevdiim benim sevgimi istemedi hastanelik oldum şimdi yaa😓🥺pişman olucak çok umrunda değilim nefes alamıyorum ölucemm ben😔ağlamaktan fenalık geçirdim bana tipin kötü demicektiiiii çok canım yaniyorr😢
Soran+1 yılSeviyormuuu senceee ne olur biseyy deee nefes alamiyoruuummmm
Soran+1 yılYemin ederim ki hala ağlıyorum onu çok seviyorum ben geçmiyor acim😔bana geri dönüp beni sever mi ne olursun bişey de çok aşığım vazgecmicem ondan ben seviyoruumm agliyoruuumm çok aşığım ona onun olmak istiyorum ben yanında olmak istiyorum🥺😢
Cevap sahibi+1 yılBilmiyom sadece tahmin ediyom ondan dönebilir diyom ama kesin bir şey diyemiyom
Soran+1 yılBenim tekrardan ona karşı duygularım olustu aşık oldum tam ağlarken bana işaret geldi Allah tarafından sanki beni seviyormuş gibi çok aşığım ona sence biseyler oldu ya bir an bana sanki yanımdaymis gibi çok yakışıklı o çok ttatli icinide seviyorum duygularım artti ona karşı birden bile
Soran+1 yılKaderim o benim ya ismi falan çıktı bende sanki beni seviyormuş gibi hissediyorum ama acı cekiyorum içinde birden bire dahada aşık olma şeyi oldu ona karşı resmine baktım şimdi bana ilk attığı kalbim dahada fazla çaprti hani kelebek duygusu olur ya hani ondan
Soran+1 yılCidden biseyler olduuu seviyor gibi doğdu içime bir an ağlarken
Soran+1 yılBen daha fazla aşık oldum bir an baya bağlılık şeyi oldu gece gece bide çok tatlı o bana tipin kötü dedi ama işte neyse ben seviyorum onu çok onun olucam ben gelir demi bana ona resim atmam istemedikçe heralde biraz değişiyim onun için o zaman atarım şu an beğenmez beni ama ben onu çok beğeniyorum yemin ederim ki çok seviyorum onu karşıma alıp onu sevdiğimi soylemeyi çok istiyorum bir anda ya bana güzel baktığı resimler geliyor gözümün önüne yiyesim geliyor gece gece bir an ne oldu bana ya neyse benim olcak o su an benle olsaydı onu mutlu etmek için elimden geleni yapardım yeterki benimle olsun onu sevdiğimi hep söylerdim çok aşık oldum şu an ya
Soran+1 yılBen galiba ona daha fazla aşık oldum masum çocuk seviyorum onu çok hemde gözyaşlarım durdu birden ya bu bir işaret ben onu dünyanın en mutlu insanı yapicam kendime söz veriyorum sevdiğimi mutlu edicem beni istiyordu o zaten hep sevicem onu bizi ancak ölüm ayırır aşırı diyorum çok aşık oldum bir an ya neden sence işaretmi acaba? Onunda bana karşı hislerimi oldu acaba elini tutup onun hiç birakmicam öpucem onu hep söz veriyorum kendime
Soran+1 yılBen ona aşik oldum sabredicem Allah kavusturucak bizi sarilicam ona kaderim çünkü o belli zaten ya ismi falan çıktı bende seviyoruum çok oda beni seviyor demekki ondan bir an böyle duygular oluştu cidden ya gözyaşlarım durdu aniden kesin bu işaret ben diyim sana
Soran+1 yılSeviyor mu sence beni asikmidir oda bana sence
Soran+1 yılSence seviyormudur beni yani aşk anlaminda😞
Soran+1 yılBeni yine ağlama tuttu ama😞seviyorum onu ama yüz vermiyor yani 😔neden böyle yapıyor
Soran+1 yılHala başkasını seviyor diye ağlıyorum neden hiç pişman değil bana yaptıklarından bana cevap verirsen sevinirim çok kötüyüm yine bana ağır şeyler yaşattı bunalimdayim benn bugün okulda sürekli onu düşünüp yine ağladım ama o sevdiği kızı düşündü bence hiç acımasi yok insan hiç mi sevmez ya😞😓
Soran+1 yılBeni sevdiğini söyledi tam cevap vericekken sildi😔cidden seviyormudur aşk anlaminda inaniyimi sence napiyim ne olursun cevap ver sende lütfen😓😭
Soran+1 yılAklımı karıştırıyor ne olursun bişey de sende neden sildi mesajı sence😔😓😭cidden acaba o kızımı bıraktı yoksa bana cidden asikmidir ben onu severken bana yaşattığı şeye bak😓😢😢
Soran+1 yılNe olursun bana bir şey söyle seviyormu sevmiyormu ağlamaktan da beter oldum ben onu seviyorum onun sevgisi gerceekmi sence bana😞2 gün önce başka kızı seviyorum demişti şimdi seni seviyorum dedi sonra neden sildi sence ne olursun cevap ver oda sildi zaten mesajı napicam ben şimdi geri yazsın bana ben sadece beni sevmesini istiyorum gerçek bir sevgisiyle neden sildi sence mesajı bir an neden beni sevdiğini söyledi ağlıyorum çok resmen şu an😢😓😭😞
+1 yıldobraymis
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu ondan hiç beklemezdim pişman olsun istiyorum çok 😢
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği