10 aylık sevgilim susuyor sadece?

Bir hafta önce sevgilimle bir tartışma yaşadık.
Tartışmanın detayları şunlar: ben yaklaşık bir haftadır biraz daha içime dönmüştüm ve suskun bir hal almıştım. İlk başlarda yine muhabbet ediyorduk günlük biraz ama günler geçtikçe muhabbet biraz azaldı, sabahları günaydın mesajı gün içerisinde napıyorsun akşamları da iyi geceler mesajı işte.

Suskunlaşmamın sebebi de, üni sınavları, ailevi sorunlar, kendi içimde çözümlemek istediğim mevzular, bir de orucun yorgunluğu falan fistan. Yani biraz böyle bi depresif/bıkkın/keyifsiz bir dönemdi benim için ve hala da biraz öyle.

Her neyse, böyle bi hafta sonra sevgilim de soğuk davranmaya başladı, normalde günaydın aşkım falan yazar bu sefer tek günaydın, tek kelimelik cevaplar falan vermeye başladı. Ben de bir iki gün böyle olunca direkt bi mesaj yazdım: “Bu aralar içimde bi sıkkınlık ve keyifsizlik var, okul başka sebepler stres vs. ve bunu sana yansıtmak istemem ama eğer yansıyorsa da kusura bakma. Seninle alakalı bir durum yok, kendimle alakalı, ilgisiz kalıyorsam da özür dilerim. Sen yine her zamanki gibi hareket edip konuşabilirsin benimle” diye.
Bunun üzerine anlıyom canım önemli değil dedi ama hala soğuk davrandı.
O gün naptın günün nasıl geçti diye sordum sonra da bişey yazmadım sonraki güne kadar.

Sonraki gün akşam da görüntülü aradım işte üzüldüğünü görerek, sonra telefonu böyle bi tavırlı açtı sonra dediği şu: “ben bunun benimle alakalı olmadığına inanmıyorum.” (Bunu daha önce de sormuştu çok kez hayır seninle alakalı bişey yok demiştim) Sonra öyle ama dedim tartıştık işte ve ben senin nazını niye çekmek zorundayım gibisine bişey dedi ben de bunun üzerine bayağı kızdım, hem önemli değil deyip tavır yapmasına hem bu cümlesine falan. Neye kızıyorsan kız diyerek de kapattım. 4 gün geçti hiç bir şey konuşmadık, yazdım görüşelim konuşalım diye, görüştük standart bir iki cümle kurdu ve bayağı kızdım ona o gün söyleyip yaptığı her şey için.
Çünkü en nihayetinde benim için keyifsiz bir dönem ve buna rağmen onun için yazıp arıyorum, yok bana tavrına kızdım falan diyor.

Ya uzun lafın kısası standart bir iki cümle kurdu başka da bişey diyemedi. Benim diyeceklerim bitince de iki defa sordum bişey diyecek misin diye. Ve ikisinde de sustu. Kalkalım o zaman dedim ve sen git ben oturacağım daha dedi. Ben de kalktım gittim. Şimdi bu konuşma üzerine 3 gün geçti ve hala (!) bişey demedi. Ortamı düzeltmek için bir adım özür vs. hiç yok. Sizlerce bunun sebebi ne? Neden bişey demiyor? Vs vs. Yorumlarınızı merak ediyorum.

3-4 gün kafamda yine vakit verdim, eğer bir şey demezse tekrar görüşmek isteyeceğim, yok yine bir şey demezse de ayrılacağım.
10 aylık sevgilim susuyor sadece?