Eşim olmasını çok istiyorum Nasıl yapsam da bir okumuş kız bulsam Allah'ım 'ne olur şu Ramazanda evleneyim nasıl yapsam ki?

Ekonomik durumum asgari ücret Anne babar öldü. Kimse de yok herkes kendi halinde. Allah'ım 'ne olur kadınla birleşsem evlensem bir bütün olup yaşasak. Ya Rabbi o kadar emek verdim okullar bitirdim. Master bitti şimdi asgari ücrete özel güvenliğin. Doktora için Ales sınavına girdim, Kızları görünce ağladım ya, o kadar istedim ki? Niye bu kadar sınamıyorum ki? Kadının ayagina kapanasın geldi. Hiç kia arkadaşım olmadı çoğu da fakir olduğum için kabul etmedi. Şimdi ise ben de kafam karışık. EV yok, araba yok, yatırın yok, asgari ücret ile geçinden biriyim. Yaşamak istemiyorum yalan yok. Allah niye bu kadar yükü bana yükledi ki? Kadına yalvaracak kadar düştüm. Hiç bir kıza kendimi sevgili olarak kabul ettirmedi. sorunum neydi ki? Evlenmek istesem cepte para yok, evlensem asgari ücret yetismeyecek... Kadın Allah'a havale ettim. Anlattığınız kadar ağlayın. Hele deli gibi arzular basınca göz yaşları yağmur olup yağar. Dua eder misiniz? Bazen intihar kurtuluş gibi geliyor. Yaşamak niye var ki? Oku uğraş ekmek parası bulama? Ya Rabbi duy sesimi bu ülkede emeklerimi çaldılar, Allah duy 'ne olur sesimi? Ya Rabbi bu ülke halkına zindan eyle hayatı, bizim gibi yetim ve öksüzlerin göz yaşında bogulsunlar? Bir gün göz yaşı diner mi?
Eşim olmasını çok istiyorum Nasıl yapsam da bir okumuş kız bulsam Allah'ım 'ne olur şu Ramazanda evleneyim nasıl yapsam ki?